Utgång!

Nu har jag gjort mig iordning för lite utgång. Tror dock att jag blir chaffis ikväll, hehe.
Men vi får se, planerna kan ändras! Så här ser min kvällsoutfit ut iaf!
Enjoy Valborg och diverse valborrar, PUSS








Citronvatten och skavsår

Har precis kommit hem från stallet där det bjöds på tempoträning på lille bebis Quebeck! Sen tränade vi lite häst vid hand och jag och Sandra avslutade även med en promenad hem istället för buss ;) Lite stolt är man ändå... Nu har jag dock skavsår av mina dåliga skor jag hade på mig.


Nu ska jag smutta på mitt citronvatten och sen hoppa i duschen,
plugga och ladda för att köra på fulla ridbrudar ikväll!

Later!



Nystädat

Nu glänser mitt rum ikapp med medaljerna som hänger på väggen ;)

Har ägnat de sista timmarna efter städningen åt pluggning och vara moraliskt stöd till en fotbollsmatch som hölls på nålar, haha. Kul skiftningar i plugget så att säga.
Ja, och imorn är det redan fredag igen... Och valborg till råga på allt. För min del blir det coollugnt tror jag hela helgen, för den ska nog ägnas åt kalasande (tårtätande) och pluggande. Valborg är för övrigt rätt överskattat...


Nåja, imorn är det stallet direkt på morgonen så första inlägget får komma
efter lunch då jag kommer hem igen! Ha en skön natt, mihi... ;)


Godnatt puss


Skattjakt!

Idag började jag städa mitt rum lite smått, gick igenom en byrå i mitt rum. Och volá, där fanns det massor av pengar. Närmare bestämt 3000 kr i ett kuvert från både förra sommaren och i julas. Inte illa pinkat att hitta det, speciellt när man inte hade en aning om att pengarna fanns ;)

Nu kan jag med gott samvete ta emot kläderna som jag beställde från H&M idag, bilder kommer upp later!

Heldag

Hejsan!

I morse blev jag imponerad på mig själv. Vaknade och kände att något inte riktigt kändes bra, så jag skulle kolla på mobilen vad klockan var. Då hade den dött, vilket innebär att alarmet inte gått igång. Oh no tänker jag och tror att jag försovit mig. Får igång mobilen tillslut, och ser till min stora förvåning att jag vaknat alldeles när jag skulle, nämligen kl 7.30! :D

Heldag i stallet idag, skapligt trött man var på slutet. Fick byta hästar idag, vilket var rätt gött då man oftast sitter på en och samma. Nu sitter jag iallafall hemma och ska fortsätta min renovering av rummet. Sen blir det åter plugg igen!


Later!

Hint?

Idag har det varit en heldag i stallet med plugg igen, så nu känns min hjärna så där smampigt blöt. Dags att bli maj nu så man får vrida ur svampen... Träningen ikväll gick väldigt både och. Några hinder var katastrof totalt, och några språng blev bra. Lite roligt men med skräckblandad förtjusning att hoppa lite högre för en gångs skull.


När jag kom hem hittade jag ett meddelande på mitt rum.
Vill mamma säga mig något kanske?
Nu sitter jag här med trötta ögon efter att ha följt mammas order.
Godnatt!


Buskväll + dagens outfit

Har nyligen kommit hem från Hanna och Elli som tillsammans med Elin
varit ute på massa bus ;) Det är roligt att vara barn ibland faktiskt!


Idag har dagen som vanligt innehållit massa plugg, och imorn blir det lika mycket till!
Dock hoppträning på kvällen tack och lov :)



Detta är då dagens outfit!



Stereo Love

Jag tänker en balkong, skinade sol, 35 grader varmt, en kall cider,
tunna kläder, solglasögon, solnedgång och väntan på party.
I just denna stund skulle jag vilja att just denna låt skulle spelas över hela staden i Italien
där jag sitter på min balkong och njuter av ledigheten!





Vingklippt ängel

Sitter i bibblan och läser Vingklippt ängel av Berny Pålsson än en gång. En riktigt bra och skrämmande bok faktiskt. Hjälper en att få nya perspektiv på livet, helt klart värd att läsas!




Börjar bli lite trött på mina cambilder,
men ska faktiskt införskaffa en ny kamera från mina skattepengar :)
Nu är det snart dags för lunch iaf!

Tuesday morning

Sitter i ett grupprum idag igen och förbereder mig för en heldag med studier.
Måste måste måste bli klar med skiten nu :)

Annars idag känner jag mig väldigt trött, irriterad, fundersam, känner medlidande.
Ja man skulle väl kunna säga att det är en lite blandad tisdag. :)

På återseende.

Utslagen krigare

Ligger i sänge, helt tom på ord nästan. Idag har jag pluggat så mycket så mitt huvud känns som en alldels för blöt svamp. Men nu är hästboken utläst och 3 svenska arbeten inlämnade. Ny dag imorgon men nya arbeten avv fixa. Känns rätt bra ändå :)


Dock saknas det något.. Den där lilla glimten i vardagen ;)
Nu ska jag då sova för en hel armé...

Godnattpuss

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Har precis avslutat mitt tredje arbete för dagen. Holy mother, vad bra det går för mig! Imorn ska jag nog troligen avsluta det sista arbetet i Svenska B, sen är skiten klar!!! Tunneln har ett slut, och jag skymtar öppningen ;)

Har dessutom fått lite pluggsällskap här i grupprummet,
nämligen...... *Trumvirvel*... HANNA BRANDT!!


Locked in!

Sitter inlåst i ett klassrum. Men inte fan hjälper det mot Facebook och bloggen inte... Plugga, Sanna, PLUGGA!



Dagens outfit: Casual
Tröja H&M
Leggings Vila
Klocka Ur&Penn
Skor Converse



God morgon!

Har precis tagit en skön dusch och ska snart bege mig ner till skolan på inläsningsdagar. Jag hoppas att jag ska få någonting gjort under dessa tre dagar då man självständigt får jobba med det man vill. Jag måste lägga fokus på svenska och engelska.


Nej nu måste jag sätta lite fart!
Later sweethearts :)

Dansar med vargar

Har varit hos Hanna och kollat på filmen Dansar med vargar. Rätt hyffsad måste jag säga :) Annars har dagen varit sjukt seg och imorn väntar en fullspäckad vecka med plugg. Snart bara 1v kvar till hästskötarexamen. Snälla skjut mig någon!!!!!!


Ska försöka skrämma bort stressen med Rubiks Kub...




Galet trött!

Sitter i sängen för tillfället, ska snart bege mig ner och städa på affären. Helt sjukt vad trött jag varit idag. Har inte klarat av att hålla ögonen öppna när jag försökt läsa den där förbaskade hästboken. Hade kunnat läst dubbelt så mkt om jag inte somnat hela tiden.
Har iaf varit ute och fått lite sol på mig och en mkt god middag!


Nej jobb var det, hoppas ögonen orkar hålla sig öppna!


Lång natt

Hej kära vänner

Igår var vi och käkade på Selin's med lite tjejer, och sen drog jag och Hanna upp till henne och började göra oss i ordning och förkröka lite. Vi fick sällskap tillslut av två muntra grabbar som blev än muntrare när kortleken åkte fram. Efter många rundor med utgivna kort så hamnade vi nere på Selin's igen. Blev dock inte så långvariga där, utan hamnade uppe hos Hanna igen där vi satt och tog igen oss lite, haha. Sen bar det iväg på två efterfester och slutade med att jag och Hanna låg och sov i en säng och sen gick hem.

Min jäkla magkatarr drog igång igår natt igen... Sjukt tråkigt. Och inatt kom panikångesten och psykiska stressen så man sov inte så väldigt mkt inatt inte. Var på väg upp och plugga 8 imorse för jag hade sån ångest över att hinna klart skolan. Men jag tvingade mig själv att försöka sova lite till då jag la mig runt 5 på morgonen.



Nåja, nu ska jag faktiskt ta och öppna den där boken och sen vänta på en hejdundrande middag: Fläskfilé, potatisgratäng och murkelsås. Fin bake-mat. TjipP!


Jag, Handsken och Mehmet på Selle
 

Rickhard och Eriken

VUC knep guldet!

Vill börja med att säga stort grattis till Hanna, Märta och Lisa som knep
guldet i Gymnasie DM i hoppning idag! Riktigt bra jobbat!




Min prestation är jag väl inte jätte nöjd med kanske. Rev andra hindret i grundomgången. Var en riktig Sanna-rivning så det stör mig nått så fruktansvärt. Hade jag inte rivit hade jag säkert varit med och fått guldmedalj själv! Nåja, man ska inte älta gamla saker så nu ska jag ladda om batterierna och sen dra mig ut för ett jäkla partaj ikväll!
Hoppas alla får en trevlig kväll!

Later dudes!








Medaljkamp!

Nu åker jag iväg på tävling på klubben. Idag slåss vi om medaljerna i Gymnasie DM i hoppning. VUC får chansen att visa framfötterna än en gång! Kom och kika vettja, annars får ni hålla tummarna :)

Bebis ska sköta sig idag, right?



Här skulle det varit en bild på mig i tävlingskläder,
men nej... så blev det inte.

håll tummar och tår, tjipp!

Fånga snöflingor på tungan

Gick ut vid halv 10 tiden och fick se att snön vräkte ner... I April!!! Känns faktiskt inte okej, speciellt inte när tävlingen är ute imorn. Känner mig faktiskt rätt laddad ändå...
Borde dock sova lite nu så man orkar med att gå upp i tid imorn.


Nej, nana får det bli!
Good night fellas

Fullt upp

Idag har det varit full rulle i stallet hela dagen, till och från iaf ;) Min bebis hoppade super så är faktiskt pepp för imorn! Dock lite prestationsångest då man vann förra året, känns ju som att man borde försvara titeln liksom. Men vi får se, jag blir nog glad vad det än blir :)

Jag och Hanna Flus stannade kvar efter "skoltiden" i stallet och chillade lite först, sen kollade vi på när ettorna hoppade och sen pysslade vi lite i stallet inför imorn. Nu sitter jag i min säng med en fet godispåse som jag blir illlamående av bara jag tittar på den... Som vanligt då...

Nåja, ikväll blir det plugg och uppladdning förhoppningsvis!
Later!


Trött Tröttare Sanna

Har kört ett rejält Zumba-pass och sen gled jag ner till Hanna och käkade chips, gurka och dipp. Mycket trevligt måste jag säga, även om det blev plat-koma direkt på mig. Låg här med hästboken och jag vet inte hur många gånger jag vaknade av att boken dunkade i huvudet på mig och jag ryckte till som en annan hjort.

Så därför ger jag upp och säger Guten Nacht!


My second home

Hej muppar!

Rätt nyligen hemkommen från mitt andra hem; stallet. Där trivs man som fisken i vattnet måste jag säga! Menuette gick iaf super, så det var en bra start på dagen. Dock fick man ju lite halvt panik när man satt på teori och insåg hur lite man kunde inför hästskötarexamen som är om 2 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) veckor!!!! Oh my god verkligen,
 det blir till att låsa in sig fram till dagen D.

Nu ska jag dyka ner i boken, sen ska jag ner till Hanna
för lite chirre och dirre och skitsnack. Helt i min smak!
På återseende till kvällen,

Sannossssss


Min lilla bebis som ska tävla i helgen, Yoplait!


Handduken inkastad

Nu mina vänner är det hög tid att sova känns det som. Tror dock att jag ska fortsätta några sidor till i hästboken så man kommer nånstans. Rätt stolt idag ändå, har läst ca 50 sidor hittills :)


Tycker lite synd om mig själv och Tess då vi var sugna på att gå ut idag, men så blev inte fallet och sen hör man att folk är där som man vill träffa. Typiskt... Då är det lika bra att nana kudden ;P


Så, tjipp och godnatt helt enkelt!

Gullefjun

Sitter här, nyss hemkommen från det jag har ägnat eftermiddagen åt
nämligen klippning och färgning av håret! Blev dock inte jätte nöjd, så kanske måste gå tillbaka. Mitt hår ville tydligen inte som frisören ville. Ska köra med silverschampoo några dagar få se om det hjälper annars får jag gå tillbaka och lägga på toning som gör det mer aksigt.


Här sitter jag med färg i dåååååee


och detta blev resultatet. Fet diss, eller hur?
Silvershcampo i mängder och sen tillbaka till frissan snarast....



Nej, nu ska jag dyka ner i böckerna och sörja.
Varför kan man aldrig bli nöjd hos frisören? Blir tokig ju....
Later!

Uppe med tuppen?

Idag stod klockan på 08.30 vilket den inte har gjort på länge, iaf inte frivilligt. Dagen började rätt perfekt måste jag säga. Jag och syster tog en långpromenad med hundarna, och det är faktiskt en fantastisk start på dagen. Nu har jag fått lite energi till att lägga näsan i Hästhållning i Praktiken.

Sen händer det en annan rolig sak idag också, men det får ni se senare ;)
Nu är det mat som gäller!


Så här ser en morgonpigg Sanna ut... (?)
På återseende!



say goodbye to the world you thought you lived in

Har suttit och kollat igenom uråldriga inlägg på bloggen som jag skrivit sedan ca 3 år tillbaka. Känns sååååååå otroligt skönt att lägga det bakom sig, gå vidare och bygga nya broar! Sanna på egna ben liksom, det har väl inte hänt under de senaste.... 6 åren? Sjukt gött iaf, och det är så trevligt att träffa nya människor. Det finns ju så otroligt många fina människor bortanför kommunens gränser. Även inom kommunen som man inte märkt av tidigare. Another view of life has been discovered, and I like it!

Från det ena till det andra... Kollade på WC-hoppningen som jag spelade in i söndags. Marcus Ehning, behöver jag säga nått mer?! Precision, mina vänner, precision.

Nu ska jag ta och sova för att ladda inför morgondagen som innehåller både det ena och det andra. Någon som kan gissa? ;)


Godnattpuss till er!




Zumba Fitness

Godkväll!

Har ju lovat er ett Zumba-inlägg så jag får väl hålla det jag lovar :)

Jag körde ett pass idag, dock var det evigheter sen jag körde sist pga förkylning och tidsbrist. Inte för att man egentligen kan skylla på det, men har inte blivit av helt enkelt.

Nåja, Zumba Fitness som träningsformen heter är en dansbaserad träningsmetod som går ut på att du i stort sett rör hela kroppen när du tränar; överdel, mellandel och underdel. Danserna man använder sig av är latinoinspirerade och man får lära sig grundstegen i salsa, samba, marengue, cumbia och reggeaton. Finns även inslag av flamenco, afrikansk dans och lite amerikanska rytmer. Helt fantastiskt tycker jag!

Det bästa med Zumba är att man blir så otroligt glad och taggad av musiken, och man känner rytmerna i hela kroppen och man kan nästan inte stå still när man väl börjar. Man blir även väldigt mjuk när man hållt på några gånger, men samtidigt väldigt stark och stabil, framför allt i mellandelen och höfterna. Sen tycker ju jag att det är bra mycket roligare att stå hemma framför tvn och dansa än att gå ner till gymmet och lyfta skrot ;)

Zumba-paketet som jag beställt hem innehåller 4 CD-skivor med olika program att träna till. Det finns en CD som innehåller "Zumba Basic" där man lär sig grunderna i olika steg, en bra början helt enkelt! På den finns även "20 minutes express" som är ett program där du har möjlighet att få en fullständig (och dryg) dansträning på bara 20 min, väldigt bra att ta till om man har nätt med tid. Skiva nr2 innehåller "Cardio Party" där man får dansa till ca 6 olika danser under 45 minuter och man kan hela tiden utveckla sina steg, "add some flavour". Cd nr 3 innehåller "Sculp & Tone" och där kör man med 0,5kg hantlar medans man dansar olika danser som afrikansk dans och flamenco. Den sista CDn innehåller "Flat Abs" som är ett program som fokuserar på magen, och jag säger då det; det FOKUSERAR på MAGEN. Bättre magträning får man leta efter, glöm situps! På den CDn finns även en live-uppvisning som man kan följa där de kör från en scen, där får man dock ingen möjlighet att få ner nedbrutet i delar som gör det lättare att lära sig.

Utifrån det jag fått uppleva med Zumba har det bara varit positiva vibbar och ibland kan man nästan slita sitt hår för man känner ett begär att få köra. So go on and try it, du kommer inte ångra dig!
Nu blev det ett hiskeligt långt inlägg ser jag, men det finns så mycket att säga om Zumba och jag hoppas ni orkar läsa och prova :) Ska försöka hitta en video och slänga upp om det går, har inte lärt mig det än dock :P
Här kan ni beställa Zumba-paket för ca 700 kr. Jag lovar, det är värt det!

Ditch the workout, JOIN THE PARTY!





Ny design på gång!

Sitter i skolan med Sara och pillar på den nya designen. Dock har jag ingen bra headerbild än, men ska försöka hitta fjärrkontrollen till systemkameran idag så ska vi fixa det inom kort! Tror det kommer bli super!

Kommer troligtvis en tillfällig design då jag känner att man behöver lite nytt!

Later sweethearts!

Plugghäst

Hej snyggingar!



Sitter i skolan nu, började kl 10 så det var rätt gött med sovmorgon! Idag ska jag bara vara här i skolan och försöka få något gjort medans man ändå har lektionstid avlagd, sen blir det hem och öppna stallboken. Motivationen måste bara infinna sig, snarast!


Ska försöka hinna mer lite Zumba också, så då blir det en recension ikväll! Riktigt kul att se att statistiken ökat rätt mkt dom senaste dagarna, keep it up!

Vad vill ni läsa om?

Later!


Måndagsbarn





Kan inte säga annat än att vi är som vi är men inte som vi ska, typ.
Och att jag älskar alla ;PpPPPPPpppPPpPp-grupper på fejjan,
sen gör jag det inte ändå;PppPPppPpPpP


Godnatt Fellas!

Storstädning

Har rätt nyligen kommit hem från stallet.
Blev en hel del gjort idag på teorin så det kändes skönt!
Red även träning idag, på lilleman!
Sjukt roligt och han var superduktig!

Nu ska mitt rum få sig en rejäl omgång då man snart får finbesök :)
Kan ju faktiskt inte stå ut med att bo i en svinstia...

Förhoppningsvis kommer det ett Zumba-inlägg ikväll om det hinns med,
annars får ni ha överseende med att det kommer imorn!

Later!

Good morning sunshine!

God morgon sötnosar!

Idag skiner solen, och det finns inget härligare än att vakna och se att naturen börjar få lite färg igen. Känns som en toppendag faktiskt!
För tillfället sitter jag i skolan och pluggar faktiskt. Har känt mig väldigt off ett par veckor (egentligen sen sportlovet...) men nu börjar panikångesten ta vid och man inser att man har inget annat val än att trycka näsan i böckerna. 6 veckor kvar i skolan, någonsiN! Helt sjukt...

Nåja, dagen idag kommer bjuda på teori i stallet, vilket betyder ingen ridning. Tumme ner på den, men vi måste... Sen blir det nog att dra sig hemåt och göra ett ryck i rummet då min älskade vän Tess kommer på besök! Ska försöka hinna köra lite Zumba också, det känns som evigheter sen sist! Tänkte göra ett Zumba-inlägg lite senare idag för er som är intresseade att få lite recensioner!

Tillbaka till svenskaboken...
På återseende!


Worker

Ååååh vad skönt det är att komma hem och lägga sig i sängen efter en lång arbetsdag med lite bensin i tanken.
3 arbetspass, en bio och alldeles för lite sömn i natt, men det var det absolut värt!

Var på Lucky i Leksand med ett härligt gäng och dansade lite, och det var väldigt trevligt. Dock kom vi dit lite väl sent så det kändes som att man bara hann in och vända sen stängde dom. Men vi grät inte för det, för det betydde hemfärd, mat och efterfest. Sagt och gjort, pommes full bilgolvet och glada i hågen kom vi hem och lagade mer pommes och satte på en film. Kanske inte det bästa alternativet på en efterfest eftersom varningslampan för att alla ska somna börjar lysa rätt tidigt. Jag och mina två tappra kompanjoner gav helt enkelt upp efter att ha plågat oss en stund och intog den stora men ack så sköna sängen. Trängsel men ingen har dött av lite närhet, och vi var alla rädda över att det skulle spöka vid kanterna på sängen. Tidigt på morgonen somnade vi tillslut in men det gick inte lång stund förrän värmen var omöjlig att uthärda så mina 2 ynka timmars sömn inatt spenderades på soffan med en skjorta som täcke. Men inte klagar man för det, kl 7 var man uppe pigg och glad och började diskutera diverse världsproblem. Sammanfattningsvis var kvällen lyckad!

Var på bio idag också, Shutter Island. Bra men jäkligt knepig om man inte är vid sina sinnesfulla bruk. Men absolut sevärd!
Nu känns det ändå som att John Blund får komma på besök,
så jag säger helt enkelt kort och gott Godnatt innan inlägget blir på tok för långt!


Back to basic

Hej vackra människor!

Nu är jag tillbaka här igen, och ska pyssla lite med designen så ska jag förhoppningsvis trvias bättre här. Lämna det gamla bakom sig och starta på nytt!
Här kommer ni kunna läsa om vad jag gör på dagarna blandat med lite mode/shopping och hur min student närmar sig med stormsteg :)
Hoppas ni kommer trivas här, ny design kommer komma inom kort!

Slänger upp ett vårpic på mig i min nya hatt som jag förövrigt ÄLSKAR och kommer bo i i sommar!
Stor puss till er!



RSS 2.0