Dubbelseende... Igen.

Fattar inte hur trött jag är på kvällarna alltså. Redan vid 8-tiden orkar ögonen knappt vara öppna... How come? Bra dag i övrigt, förutom vissa detaljer då men sluttt på det nu!

Nu ska jag avlägga min skönhetssömn gossar små
det borde ni också göra

Godnatti

Veckans höjdpunkt!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och titta på veckans avsnitt av How I Met Your Mother. Eller så sitt/ligger jag kvar i soffan så jag inte somnar som sist... Har haft en toppendag idag iallafall :) Hästarna har varit snälla mot mig och jag har skrattat mest hela dagen!

Insåg nu att det var väääääldigt länge sen jag körde Veckans Blogg Babe. Inte okej alltså, måste ju ta migg ansvar och introducera nya, eller gamla, läsvärda bloggar :) Får bli skärpning på det planet nu!

Godnatt fellas,
you know you love me ;)

Tuesday's gone

Jaha, då har denna tisdagen lidit mot sitt slut också. Fattar inte hur fort dagarna går! Helt gaaaaaaaaalet! Dagen har sett ut som vanligt i stort sett, förutom ett litet break då P&R fick lov att åka och hämta våra vildningar efter kastrering. Joppe klättrade tydligen i fönstrena, så dom bad oss hämta dom så snart som möjligt, haha. Dom som skulle bli lugna av att bli av med nötterna? Märkte jag då inget av...
Red Le Bon idag igen, han blir helt klart bättre och bättre men det är fortfarande på väldigt basic nivå, som att gå rakt fram i ett normalt tempo och hyffsad balans. Men jag gillar han ändå :)

Nu ska jag verkligen sova, ser dubbelt igen.
Hade gött!
Pözzz

Jag <3 måndagar?

Njaaa... skulle inte tro det. Alla hästar lider av måndagstrots och jag av måndagsotur! Jaja, jag överlevde dagen med bravur ändå. Red på Le Bon idag med, skojig kille måste jag säga. Annars inget nytt under solen, spenderat kvällen på soffan och framför Idol. Nu gäspar jag större än Malmö... Kan hända det är dags att krypa ner då?

Enkelt svar va..?
Sagt och gjort!
Tjipp och godnatt :)


naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Den speciella dragningskraften

Soffan - Check. Sängen - snart Check. Dragningskraften till dessa två ting är mäktigare än man kan tro. Det är riktigt svårt att motstå den.. Soffan har varit mer än given idag, och lika så ett Frisco mål på Max. Ja, man skulle kanske kunna benämna denna dag som en klassisk bakisdag, men det känns ju nästan lite för detaljerat. Eller? :)

Jag tror mest på att det var min sena sänggång som är boven i dramat, och inte dom där fruktiga drinkarna på Torstens. Nej dom är ju så oskyldiga där dom kommer i fina glas. Nej, det kan bara inte vara dom som har gjort detta! Taxin kan också ha en del i det hela...

Spekulationer, spekulationer... Och inga dragna slutsatser av mig, utan jag intar lodrät position i sängen och känner att morgondagen kommer bli fantastisk, speciellt när klockan ringer. Mmmmm, måndagar <3

Tjipp och godnatt!


Klockan är 05.00 och här är Ekot..

Mysigt soff-häng :)

Ängelholm by night

Igår satt jag och Tess på soffan och tittade på varandra och frågade oss: vad ska vi göra ikväll? Klockan kvart över 11 bestämde vi oss plötsligt att det var dags för dans på Bahnhof. Sagt och gjort, vi svirade om till den lilla svarta och fick till och med skjuts in av snälla Mia. Först hamnade vi på Torstens för lite uppvärmning med skön DJ! Sen vandrade vi vidare till Bahnhof där det var lite klent drag först, men när favoritlåten Alors on Danse kom upp så ökade moodet lite och dansen blev ett faktum! Fick några sköna blickar under kvällen, och det slutade med lite trevligt efterfesthäng hos nytt folk! Taxin stannade på gårdsplanen runt 5 på morgonen och det känns idag! Men vad gör det när man blir 90 bast? ;)

Idag är det en given soffdag, och vi har varit barnpigor till lille Bimbo än en gång. Galen som vanligt, och biter i öronen och drar oss i håret. Men charmig är hon ändå! Blir snart hemfärd för älskade Tess, själv ska jag än en gång inta soffläge och kika på min nya film The Readers. Någon som sett den?

Annars tackar jag för en trevlig kväll till alla medverkande parter!


Powerwalk

God middag!
Imorse (hrmf...) vaknade jag och kände mig redo för en powerwalk innan frukosten. Sagt och gjort, snörade på mig skorna och begav mig ut på åkern som skulle ta mig mot Strövelstorp. Och jag gick fasiken runt hela skiten. Lite drygt en timme tog det, vet inte riktigt hur långt det är i kilometer, men det måste nog vara runt 6-7 iallafall. Det var riktigt skönt. När jag kom in käkade jag världens godaste frulle. Fiberhavregrynsgröt gjord på äppeljuice, tillsammans med tärnat äpple, russin och äpple/vanilj/kanel-yoghurt. Såååå gudomligt!!! Ville aldrig sluta äta, haha.

Nu ska jag städa igen, ser ut som ett bombnedslag här sen jag började möblera igårkväll. Sen till kvällen lutar det åt nått häng inne i Ängelholm, med förhoppningsvis lite dans :) Den som lever får se helt enkelt. Över till städet!



IKEA-möbler

IKEA-möbler kan vara lätta att sätta ihop, men dom kan också vara förjäkla kluriga. Som min lilla garderob till exempel. Ser skit lätt ut i instuktionerna, men som jag har krånglat! IKEA alltså... dom är ofta rätt tydliga i anvisningarna, men ibland glömmer dom ordningen och man får börja om :P

Nåja, jag fick ihopa den tillslut iallafall, och nu har jag en fin garberob bredvid sängen :)
Nu ska jag verkligen sova, ska bli så skönt med sovmorgon.
Godnatt fellas!


"enkla" instruktioner

Jag blev galen emellan åt

Stå kunde man göra i den också

Slutgiltigt resultat!

Livet på en pinne

Ikväll har jag, än en gång, insett hur jäkla bra jag har det och hur rätt jag hamnat! Har precis kommit in från en trevlig måltid inne i restaurangen. Har sååå många härliga människor runt om mig och det gör mig så glad :) Har idag även insett att jag faktiskt har flyttat hemifrån. Från den lilla bubblan i byn Vansbro, ut i det långa landet Sverige, till och med till Skåne. Skåne liksom.. Hur kom det sig egentligen? Tror aldrig jag riktigt hann förstå vad jag egentligen gav mig in på, bara packade väskan och drog 60 mil rätt ner. Och vilket bra drag jag gjorde!


Nu sitter jag i soffan och njuter i min ensamhet. Det är faktiskt rätt skönt att vara just själv, ha sitt eget lilla crib att krypa in i när dagen är slut. :) Och det ska jag utnyttja genom att dra en städ-runda och möblera om lite här inne. Jag är ju ledig imorgon ;)


Ett glatt hej från Gränsbo Stuteri!




Min privata restaurang

Har rätt så myligen kommit från matbordet inne hos min alldeles egna privata lilla restaurang ;) Jag låg precis och tänkte på en sak. Jag har bott här i 2 månader nu, och inte EN ENDA dag har jag ätit någon mat som jag inte gillat. Har älskat maten varje dag! Hur grymt är inte det?!

Nog om käk, och över till lite Idol-snack. Jag själv kan säga att jag är inte speciellt imponerad av en liten skara av dom som gått vidare hittills. Tycker alldeles för många sjunger surt och inte hittar tonlägen alls. Men det finns även en del favoriter ;) Olle, Alice och Janine är mina!

Nu ska jag ladda för morgondagen, det är fredag mina vänner!! Ska bli sååå skönt med sovmorgon i helgen, och jag är heeelt ledig! Lutar åt en chill-dag och utgång någon dag :) Är faktiskt lite sugen på att go nuts på dansgolvet ;)

Godnatt vännerrrrr


Båstad och Berg flyttar in

Har varit hos min underbara Tess denna kväll :) Vi kikade på Idol (efter många slagsmål med antennen...) och käkade tacos. Sen njöt vi framför Berg flyttar in som hade premiär hos ingen mindre än Gunde Svan! Härligt att se lite tv hemifrån, han kommer ju från en liten by bara någon kilometer från min hemby :) Och vilken karl han är alltså! Som Berg sa; alla borde ha en egen Gunde!

Tyvärr glömde jag kameran hemma, så det blidde inga bilder. Inte för att jag hade orkat ladda upp dom nu ändå så :P För nu ska då jag ta och sova!

Nuten Gacht
ToodeleYY



How I Met Your Mother S6

IT IS SOOOOO ON!!!
Väntar på att första avsnittet av HIMYM S6 ska buffra färdigt, SÅ TAGGAD! Har väntat på detta sen i våras. Åh snälla låt den bli klar snart! (tar lite tid med mobilt..)

Till det käkar jag självfallet Ben&Jerry's New York Supeer Fudge Chunk. Godast enligt mig!
Nej nu ska jag skynda på det hela lite... Mer glass!


Kvällsmys

Idag har jag ökat mysfaktorn lite i lägenheten och tänt lite ljus och gosat ner mig i soffan framför Idol :) Nu väntar jag på käk, hungrig som en varg är jag.

Red en ny polle idag, och jag måste säga att jag gillar den! Väldigt känslig och rör sig bra, dock lätt för att bli väldigt stressad. Men hellre det än någon man måste sitta och banka på hela tiden :P Att den är efter Nobel är ju också ett plus ;) Vi hoppas det blir fler gånger!

För övrigt ser jag fram emot morgondagen och lite egen-tid tillsammans med min underbara vän Tess. Vi ska ha en riktig tjej, typ gå och sola, laga mat, måla naglarna, ansiktsmask, läsa skvallertidningar och självklart kika på Idol och äta massor av godis ;)

HUR NICE LÅTER INTE DET VA?!
Trodde väl det ;)


Anti Fit

Var nyss ut och släckte i stallarna. När jag kom in i hingststallet så möttes jag av en spännande syn. Faustino har inte riktigt förstått det här med hur täckena ska sitta och hur man ska sköta sina kläder.

Nu tar jag natten!


Regning besvikelse

Efter valet igår så kunde man ju inte annat än sucka och gå och lägga sig. Men värsta var ändå imorse... Här har jag gått och röstat på Miljöpartiet som ingått i det rödgröna blocket, och nu byter dom sida?! Va fan är det för stil? Bara för att alliansen ska få majoritet i riksdagen... Jävla båg alltihop säger jag bara! Ska aldrig mer rösta! Dom bara sviker en ändå ju!

Nej fy, och regnat har det gjort massor idag med. Och jag är hungrig som ett djur just nu, inte alls bra dag. Hästen halt också, och trampad på foten blev jag med. Men som en ljusglimt i det hela bjöds det på tårta idag då P fyller år! Det tackar man ju inte nej till :P Efter jobbet hade jag tänkt börja fixa med lägenheten men jag kom bara så långt som till att sätta fram papperskorgen, haha. Ska väl fortsätta imorgon I guess :)

Nej nu får det baske mig vara mat snart,
je e hungruuuuuuuu!!



Blå seger

Ser inte bättre ut än att alliansen vinner detta valet i år igen. Nåja... Lika bra att börja vänja sig. Känns inte som att rödgröna blocket kommer kunna vända detta i nästa val heller. Med detta säger jag ett grönt tack och godnatt!

Jag röstade på Miljöpartiet!



Val 2010

Idag ska det visst bli regeringsskifte har jag hört ;) Är lite trött på kiwin Reinfeldt... Haha. Nu har jag dock en fiskgratäng inne i ugnen, får se vad det blir av det! (från Findus.. aj aj aj) Ska väl kolla på Valvakorna osv ikväll, dock hörde jag att det inte skulle blir riktigt klart förrän på onsdag? Vafan är det liksom? Man vill ju veta idag hur resultatet blir! Men ja, ni kan skylla på mig.. jag är en av alla dom som poströstat och gör det hela långsammare.. hehe.

Tänkte jag skulle ta lite kort på mina inköp från igår, men jag har faktiskt inte ens orkat packa upp dom. Men ska väl börja göra det imorgon när jag får lite mer tid :) Måste visa min långklänning som jag bara älskar! Här kommer iallafall en bild på mig från Ikea, ser ut som att jag ska på campingsemester, haha.

Ha en bra val-kväll!
Återkommer laterrrrrr


Världens snyggaste min langade jag också!

Sveriges nyaste Ikea!

I eftermiddag har jag spenderat timmarna på Väla och på Ikea tillsammans med Tess och Dan :) Hittade äntligen en lovely långklänning, militärgrön blev det och jag älskar den! 149 :- på H&M, bild kommer upp imorgon! På Ikea gjorde jag rätt många fynd också, bland annat en hopvikbar garderob, hur smidigt som helst. En tvättkorg och tavelkrokar fick också följa med hem :)

Har rätt så nyligen kommit hem från Ängelholm där jag och Tess hängde hemma hos Sandra ett tag innan dom drog vidare på förfest. Själv ska jag jobba imorgon så det var bara att tacka för mig och bege mig mot Gränsbo. Lite ångestladdat är det ändå... Men nästa helg är jag ledig :) Då känner jag faktiskt för dans på Bahnhof... Ja det gör jag banne mig!

Ska slänga huvudet på kudden när jag bäddat klart sängen, fy fasiken så skönt det ska bli, är verkligen supertrött. Flummade galet på Ikea... Dan och Tess måste skämmas över mig, haha.

Time for bed!
Pusseeeee


Crazy morning

Fick besök av lille Pip idag medan Mia rider, och jäklar vad vild hon varit! Farit runt i alla rum som en liten svart raket, bitit på allt som går att bita i och ja, helgalen helt enkelt! Men nu ligger hon utslagen på soffan så nu kanske jag kan få nått gjort haha.

Imorgon är det val också, lite spännande ska det allt bli och se vilka som vinner! Det påstås ju att alliansen leder, men jag tror ändå att de rödgröna har många väljare som inte visat sig i statistiken än.. Det återstår att se! Själv tror jag varken på att rött eller blått Sverige, utan ett grönt ;) Fast frågan är om jag verkligen gör det heller.. Det kan man bestämma sen när man får intresse för det, vilket jag inte har idag!

Nej, tvätten kallar...

Bad day

Idag har det verkligen inte varit min dag, och igår vad jag sjuk och less så jag orkar inte ens slå igång datorn. Den ni! Nåja, åter till dagen. Man kan summera det hela med att treårs-hingstar inte ligger på pluskontot... Den ena var jävlig och longera, och den andra ville inte in från hagen utan istället stå på bakbenen och springa ute på vägen. Jaja, ingen skada skedd TACK OCH LOV, för fyfasiken vad min puls var hög när jag försökte få tag på hästskrället mitt ute på landsvägen och med en hel savann till åker rakt fram. Tackar Gud för att han fick för sig att stanna...

Nåja, när jävelskapen var slut och jag kunde pusta ut så fixade jag lite käk och myste med hundarna framför Idol. Nu ligger jag återigen på min trogna plats Soffan och slöar framför en film men jag funderar starkt på att krypa till kojs.. Är det verkligen okej att lägga sig innan 22.00 en fredagkväll ÄVEN fast man är ledig på lördagen?

Ja, jag tror nästan att det är det. Iallafall för mig ;)
Så, godnatt fellas! Roligare än så här blev det inte en snorig fredag.
Have a great night!


Snyggare än så här blev man inte denna fredagkväll heller...

Röstat!

Idag har jag röstat i valet 2010! Det var lika ointressant som jag trodde, och kändes rätt meningslöst men nu är det gjort iallafall. Någon som kan gissa vad jag röstade på? ;)

Idag har jag varit liiiiiite mindre sjuk, ett tag. På eftermiddagen blev det värre igen men med lite nässpray (ja jag fick lov!) så kändes det lite lättare. Men får nog ligga nån dag till för att komma på fötter igen! Typiskt att jag alltid ska bli så jätte förkyld när jag väl blir förkyld... Jaja, ny dag imorgon!

Har käkat en awesome middag denna kväll, och nu hoppar jag i säng!
Ha en fantastic night!
Pözzzzz



Special dinner

Idag har jag ätit någonting som jag aldrig trodde jag skulle äta, och än mindre tycka att det var fantastiskt gott. Mina kära vänner (framför allt la familia, ni kommer tappa hakan), jag har idag ätit - Rotmos och rimmat fläsklägg! Den ni!

haha, nu ska jag trotsa förkylningen och gå och lägga mig såååå jäkla hårt och sova bort skiten.
Ja, det är sant det. Godnatt helt enkelt!

Dödens sjuk

Idag sa det bara pang sen blev jag däckad. Höll på att svimma under dagen flera gånger, och det var nog lite väl att rida idag tyvärr... Fyfan, känns nästan som det jag hade på praktiken i ettan, typ luftvägskatarr. Gör ont i lung/bröst-partiet och ont i halsen som sator. Fryser som en gnu gör jag också, blandat med lite generösa svettningar. Har jag någon gång sagt att jag fullkomligt hatar att vara sjuk?

Blääääääääääääää

Trött måndag

Idag var det riktigt, riktigt segt! Men loppan gick igenom besikningen u.a och många av pollarna fick besök av tandläkaren så rätt bra dag ändå :) Red också, gick hyffsat och odjuret blir snällare för var dag som går.

Annars har jag bara kikat på Idol och tänkt tanken om att åka och handla men sedan snabbt avslagit den då jag såg hur skön soffan såg ut... Vad är det med soffor?! Käkat lever har jag gjort idag med, gött var det!
När jag gick och släckte i stallet kom jag även på att vi har rätt många och roliga smeknamn på hästarna här. Kan nämna några som Hibbe, Bubba, Bambi, Ior, Zune, Snurre, Toni och Bellis :P Någon som kan gissa vad någon av dom heter egentligen? ;)

Godnatt alldeles för sent!
Imorgon, eller onsdag, ska jag lägga min röst till valet 2010!
Gryyyyyymt..


Cohiba a.k.a  ???????

Soffan - The place to be

Ja mina kära vänner, nu ligger jag här igen på min älskade plats i soffan :) Sjukt skönt är det, dock måste jag resa på mig och plocka in käket och byta till myskläder. Blev rätt så nyss klar i stallet, eller ja det var väl ett tag sen men :P Helt okej eftermiddag ändå, fodringen och det gick rätt smidigt.

Nu ska jag snacke med lite vänner hemifrån och sakna bynn ännu mer, haha. Men det går väl över tills imorgon :) Fundrar dock på att åka hem i oktober redan, hem och säga hej en liten sväng bara! Sen ska jag kolla på nån bra film. Går det nått på TV ikväll?

Pözz


Ior min lilla loppa på promenix

Blid på Raffe innan han flyttade till Norge :)

I got stripes

Idag känner jag lite att hästarna har en pakt mot mig. Fy faaaaan vad jävliga dom varit mot mig idag rent ut sagt! Så sjukt less, och inte känns det bättre att man jobbat helt själv idag och mockat typ 30 boxar... Dagens värsta har varit alla jävla svansar som totalt piskat mig i ansiktet. Har säkert röda ränder i ansiktet. :P

Nej fy, nu ska jag ut och byta hästar i hagen och sen promenera med ett par och sen bara hoppas att klockan går fort så jag får lägga mig på soffan ännu en kväll för idag är jag less! Och idag (och igår) saknar jag Vansbro!

TJipp

Soffläge

Gud vad jag varit slak idag! Det enda jag rört mig mer än dom två meterna till toan var när jag åkte och hämtade mat på pizzerian :P P&R är på fölauktion så det blev hämtmat, kycklingrulle, tillsammans med två filmer, Sex and the City och Legally Blonde nu på trean :)

Nu ska jag dock hoppa i säng så jag orkar jobba imorgon och mocka massa baaaaaaaaaajs
Guten nacht, och pözz



Soffan från 13.00-23.00 - liggsår men sjukt gött!

Följde med Carrie till Manhattan en sväng också


Bilder från gårdagen

Tänkte slänga upp lite bilder från igår när vi var i Ängelholm :)
Dock kommer jag inte ihåg vad alla heter tyvärr :/




Tess och Sandra

På förkrök



Tess på Morris



Dans på Morris

Telefonsamtal och saknad

Har legat på soffan precis hela dagen, och herre min skapare vad skönt det varit!

Fick ett samtal från en vän hemma som jag kom väldigt nära sista tiden hemma och som jag saknar nått så fruktansvärt. Det var bara så himla lätt att umgås med honom, och aldrig några konstigheter. Att ligga på hans tak och röka vattenpipa och läsa skvallertidningar och bara prata om allt mellan himmel och jord i eftermiddags-solen, cykla runt byn 511 varv och bara umgås. Inga konstigheter någonsin. Ja fy vad jag saknar det! Fascinerande också att vi kom så nära på så kort tid. Det låter klyschigt men han är en sån som man verkligen kan berätta ALLT för och som bara finns där liksom, utan ansträngning.

Det är så att jag överväger att åka hem över en helg bara för att kunna få komma hem och umgås igen. Sitta i soffan och bara vara :) Måste verkligen se över detta med flyg osv. Saknar ju min göteborgare Albin!




Dans i Ängelholm

Nu drar jag mig mot Ängelholm och lite dans på Bahnhof kanske :) Ska träffa lite nytt folk idag, det gillar jag! Dagen till ära har jag en klänning som jag fått av min kära syster och självklart min älskade transparenta skjorta! Testar också mina nya lösögonfransar för en lite extra volume-look ;)

Ha en trevlig kväll!


Gitarren i knät

Idag har jag dammat av guran lite! Det var faktiskt skoj att sitta och plinka lite, blir inte så mycket av det nu för tiden. Grejen är den, att när jag hittat någon ny låt som jag vill lära mig så är den antingen för svår eller för lätt; och jag tröttnar fortare än jag hunnit spela hela låten. Är det bara jag som blir sån eller känner någon igen sig?

Denna gången spelade jag faktiskt lite nya låtar som jag kikade ut och tröttnade inte heller, och framför allt - jag lärde mig min favorit-låt äntligen! (Har försökt i typ 2 år...) Denna låten kan vara en av de finaste och mest sköna låtar man kan lyssna på. Den bara smyger in i öronen och känns som silke. Hmmm... Nåja, ni förstår säkert. Låten jag pratar om är förstås: Fast Car - Tracy Chapman.
Vem kan inte älska henne liksom? Jag bara undrar...

Med dessa ljuva toner och rader tackar jag för mig
och säger här med officiellt GODNATT


Pizza + Idol

Sitter framför teven och har nyss mutat då jag ville höra Robyns sköna toner i Idol-pausen :) Blev en pizza idag, inte alltid restaurangen orkar fixa sån fantastisk mat själva hehe.

På tal om Idol, är det inte väldigt många bra som går vidare i år? Alltså, alla dom andra pajaserna håller väl samma klass men dom som väl gå vidare är ju riktigt duktiga :) När man sitter här i soffan så blir man ju lite småsugen på att prova söka bara för att se hur det går, men skulle inte för mitt liv ställa mig framför dom och försöka få fram några toner, haha.

Ikväll blir det att knoppa tidigt så man orkar med eventuell utgång med bästa Tess imorgon ;)
Jag är partysugen som få!


Nu ska jag ta mig fan lira lite gura
Kan hända det kommer ett inlägg om just det lite senare
Pözz

Body Talk pt.2

Tänkte först inte slå på datorn men jag är rätt glad att jag gjorde det nu faktiskt. Hittade ett inlägg som introducerade Robyns nya "fortsättnings-album" Body Talk pt.2. Skivan innan är ju galet bra, och efter att ha lyssnat på första låten på nya skivan kan jag säga att jag diggar't! Min favorit Hang with me är med på denna, och många fler! Cred till Robyn!

Lyssna på skivan HÄR med Spotify



Veckans Blogg Babe!

I know, ni har väntat och väntat och väntat på detta inlägg så ni trodde ni skulle bli tokiga och börja slita ert hårt. Lugn, bara lugn. Självklart ska jag leverera Veckans Blogg Babe!
 
Denna vecka är det faktiskt en tjej som kommer från mina hemtrakter, närmare bestämt Mora! Med sin ringa ålder (15 år?) har hon ett verkligt öga för s k fashion och hon är inte bangen att mixa sin egna stil. Massor av tips, snygga bilder och lite annat smått och gott bjuds det på i denna blogg.
Enjoy Sanna Karlsson!

http://sannascloset.blogg.se/






Brännskador och Idol

God kväll!

Som jag anade tidigare under dagen så blev detta en dag som aldrig tog slut. Var inne runt halv 8 :/ Och inte har det varit min dag idag heller... Morgonen gick bra men sen hopade sig jävelskapen och började med att hästen rev ner högtalaren från sargen så det blidde tyst i ridhuset. Stängde in hunden, brände sönder händerna på linan när hästen stack i hagen innan jag hunnit få loss han, red ett monster som var nära att få mig att smaka på gruset och så vidare, och så vidare... Ja ni förstår kanske att man är rätt trött och sliten när man kommer in sen :P

Nu väntar jag bara på käk sen blir det nog baske mig sängen direkt. Skönt för imorgon ska kidsen vila (unghästarna) så förhoppningsvis blir det en rätt så lugn och tidig dag :) Och Ior min lilla loppa är såld!

Kikar på Idol förresten. Fantastiskt dåliga vissa är... och fantastiskt awesome!
Pözz


Andreas Helgstrand

Idag har dom varit iväg med Ramon och tränat i Danmark för Andreas Helgstrand :) Själv red jag en av dom nya hästarna som kommit, men jag blev inte så väldans förtjust inte. Både slog och stod på bakbenen... :P Annars, rätt skön dag ändå lite så där seg som måndagar brukar vara :P

Nu ser jag dubbelt igen så bäst att sova!
Imorgon tänkte jag slänga upp en två dagar försenat inlägg
som alltid kommer på söndagar ananrs.
Gissa vilket? ;)

Godnatt fellas,
toodels!

Sarah Marshall dumpar Marshall

God kväll (Sanna sover typ redan)

Har spenderat kvällen på soffan och damn vad skönt det var! Inte helt fel att avsluta kvällen med lite take away-thai och film på TVn. Dumpad blev det denna kväll och den är rätt okej, dock är jag så jäkla trött så jag orkar inte se klart. Men man älskar ju bara Jason Segel, som spelar Marshall i HIMYM. Dock är han betydligt bättre i serien :P

Nej nu svamlar jag bara. Ska slänga ut katten eftersom hon äntligen blivit avmaskad tror jag. Jätte konstigt medel som man skulle hälla i nacken? Fattar inte hur det kan verka därifrån men... Lite dåligt samvete att kasta ut henne dock, men orkar inte ta reda på massa imorgon bitti.

Sängen var det, ja.
Pözz g'night!




Produktiv dag!

Idag har det varit en bra dag :) Var uppe tidigt i morse och fixade iordning min lilla loppa Ior för visning för kunder, och han skötte sig exemplariskt den busen! Tror dom var glada i han faktiskt, så förhoppningsvis blir han såld snart. Sen for vi iväg med en fyraåring på uttagning till championaten i Flyinge, och han skötte sig bra och klarade kvalet :)

Nu ligger jag i soffan och slappar, det är riktigt skönt faktiskt. Godispåsen åkte fram den med, och det lutar åt att sätta på en film :) Ändå blev det tidigt i säng igår då jag och Mia somnade framför filmen båda två, haha. Åt riktigt god mat faktiskt, ostfyllda jalapenos och tacosallad med en god vitlökscreme till :) Mätt blev man iallafall!




Ramon på uttagning :)


Ordinary evening

För det första; Finns det något bättre (och sämre) än att små-äta?!
Kan vara det absolut godaste som finns! Lite små kex med nått gott på, Cantadou till exempel ;) Och för att inte tala om fetaost som jag kan äta i mängder, dock bara sån "låtsas-feta" från Apetina. Så ja, det är vad jag roat mig med under större delen av dagen och är den bidragande effekten till att jag aldrig är riktigt hungrig på helgerna när jag är hemma och därför knappt äter någon lunch, haha. Men ikväll blir det riktigt mat!

Var ute på en liten tur med hundarna på eftermiddagen medan jag tvättade, lille Pip var jätte duktig och kunde vara lös och skötte sig jätte bra :) Dock borde jag hoppa in i duschen nu om jag ska komma någon vart ikväll.

Ha en fantastic night fellas!
Jag drar till Ängelholm jag!









Min röst inför valet

Satt på förmiddagen och gjorde ett test där man kunde se vilket parti som passade en bäst inför valet om någon vecka. Resultatet blev rätt otippat men ändå rätt okej i djungeln bland alla partier. Känns som ett mellanting mellan super-röd och super-blå med även lite andra frågor.

Kan ni gissa vilket parti det blev som jag tänker rösta på i Valet? :)




Some pics

Här kommer lite bilder från när jag och Tess var i Helsingborg här om dagen :)


Min snygging till vän på en mysig gata i Helsingborg

Me, my self and I

Den berömda restaurangen

Lovely Tess! <3

Den fantastiska woken! :D

Sun's shining on me

Vilken härlig dag det är idag! Och här sitter jag inne i lägenheten... Men jag ska snart ta med mig min besökare och sätta mig på en gräsplätt nånstans tror jag och läsa lite :)

Mia är iväg och fixar lite lunch så det blir väl att käka nått lite senare, P och R är borta i Danmark på träning med Bocelli och Zuidenwind så jag ska passa på och tvätta bort en del. Ikväll blir det nog mys inne i Ängeholm, är inte särskillt sugen på utgång faktiskt... Så det lutar mot hämtad thaimat (från Thai Corner of course) och lite film hos Mia! Det tycker jag låter heeeelt toppen faktiskt ;)

Slänger upp lite bilder från senaste dagarna om någon min!
Här kommer en bild på min besökare som kikade in alldeles nyss :)
Vi myser i soffan!
Puss


Beep Beep Bimbo!

Internet-paus

Hade en liten internet-paus igår då jag var i Helsingborg med älskade Tess :) Vi speed-shoppade lite och sedan käkade vi på världens godaste thairestaurang, Thai Corner. Men idag är jag skit trött och less så orkar inte lägga upp bilder för jag somnar typ medans jag skriver.

Har iaf varit inne och avnjutit egenfiskade svenska havskräftor idag :) Sjukt gott!
Imorn åker Raffe, lite tråkigt då det gått riktigt bra att rida han nu senaste veckorna. Men men, har kommit en ny häst idag och kommer två till på söndag :) Förhoppningsvis nått jag kan rida lite på!

Nu blir det nog fasiken sängen, är såååå trött!
Godnatt fellas

CityGross

Skulle åkt en tur till Båstad idag och hälsa på nyinflyttade Tess, men det blev ändrade planer så jag körde mot CityGross och handlade nödproviant istället haha. Nu sitter jag och väntar på käk, om jag inte anar helt fel så blir det spanskt ikväll; paella. Får se om det är nått i min smak, är saffran i så jag anar ugglor i mossen men jag är inte bangen att prova!

Idag har det varit en riktigt skön dag faktiskt. Kidsen fick vila och med praktikanter till hjälp så går det fortare så idag hade vi till och med så mycket tid att vi kunde gå in och käka en halvtimme medans vi väntade på att kunna fodra :) Sanna gillar sånna dagar! Raffe gick också bra idag, fick bra snurr på benen efter en lektion med Per. Synd att han åker på lördag faktiskt :/ Men vi får hoppas det kommer nya roliga hästar!

I morgon ska jag iallafall umgås med älskade Tess! Planen är att vi ska åka till Väla och shoppa, sen gå på bio och avsluta med den beryktade thai-maten i Helsingborg på Thai Corner. Alternativt att bion och maten byter plats, haha. Längtar faktiskt redan efter wooken... ;)

På återseende!


Nått paella liknande. Musslor <3


RSS 2.0