Outfit of the day



Jacka Vila?
Topp Junkyard.se
Kjol Indiska (uppsydd)
Tights H&M
Skor Converse

Detta var då min outfit för denna dag, diggar den skarpt faktiskt! Enkel, snygg men ändå bekväm. Idag har vi varit i stallet, och prövat rida på kandar. Menuette blev så jäkla fin så jag ville aldrig sluta haha. Sen fick man ta sig an yrvädret Diego, men det gick väl det också :)

Nu ska jag ta mig en dusch och få mig lite mat, sen ska jag räkna lite matte med papsen och sen ut i den sol dom finns kvar! Tjipp och på återseende framåt natten ;)

Updates!

Såg att jag inte uppdaterat på ett litet tag. Har väl kanske inte hänt jätte mkt men kul har jag då haft iaf! Har börjat umgås med lite annat folk och det diggas! En liten spårsvetsare har fått sig en fin start på livet i Vansbro, välkommen Albin!

Var ju som sagt på bal i fredags. Mkt trevligt, dock hade jag inte något större utbyte av middagen då smak inte hörde till mina sinnen. Men jag buggade väl hostandes runt där i min fina klänning och avslutade kvällen på Selin's :)

Dagen efter jobbade jag och stog i, och belönade mig med en lunch på Selin's med folket från gårdagen. Döda som alla utom jag var så gick vi hem till Albin och kollade på film. Sen drog vi igång med fest på kvällen igen sen. Blev dock bjuden på tacos hos syrran innan på kvällen, det var nice!

Vi spenderade kvällen hos Klas och chillade lite. Sen drog vi till Flottaren när alla gick ut när det slutade. Dock var det bara jag och Erika som kvarstog när efterfesten drog igång hos ErikH. Där var det trubadur som gällde ledandes av Kapten Rapp. Och ja, det var ingen vanlig trubadur. Det var en byxlös trubadur! Say noooo more....

Kvällen avslutades iaf runt 4 i min sköna säng, och idag vankas det SM i 4x här i backen bredvid mig med sköna människor :) ska gå  ner och få mig lite frukost och gratta mor min på mors dag också!

Hörs later!
Puss


Mitt bord på balen


Min vackra bal-date!


Grabbarna lirade MJ på balen


Klas var trött hemma hos Albin


Say no more!


Byxlösa trubaduren förstärktes


Ångest när det är ljust när man går hem på morgonen



Bal på slottet

Då var dagen här för some bal då. Ser jag fram emot det? Inte det minsta... Är så jävla sjuk så jag skulle kunna skjuta mig själv istället för att hosta sönder min hals. Jag som får gå på alvedon och vara spiknykter idag då. Skit kul... Nej nu ska jag väl försöka sluta vara så pessimistiskt men det här suger faktiskt. Har sett fram emot det hur länge som helst så blir jag dunderförkyld. Vilka odds liksom?


Ska snart ta mig en dusch och göra mig i ordning för att gå till Anna och få smink på för ikväll :) Hoppas hon hittar på nått bra, inte för att det spelar någon roll för jag ser ut som en zombie ändå.

Igår låg jag hela dagen från kl 3 typ... Så värdelöst.
Tyck lite synd om mig iaf?


Sick of this

Har blivit så jävla förkyld. Det måste vara all matte....
Godnatt

TURBOMATTE

behöver jag säga något annat?

Ikväll blir det hoppträning iaf!

Liten paus

Efter skolan idag kom min saknade vän Sara och Mia och hälsade på :) Vi drack te och snackade bort nån timme. Sen drog jag ner till Hanna och skulle plugga var det meningen, men eftersom jag inte fattade det jag räknade så lessnade jag rätt snabbt och blev rastlös och började i stort sett klänga på väggarna. Så vi drog ut och skulle cykla och då mötte vi upp grabbar som var ute och tokade på sina cyklar. Skönt att träffa lite nytt folk! Trevligt var det ja, sen drog jag väl hem och här sitter jag nu, förkyld och jävlig.

Imorn, 08.15, är det turbomatte som gäller igen. Sorry att jag tjatar men måste ständigt påminna mig själv om att jag ska plugga dessa sista dagar. Man är ju liksom klar med allt annat, och har inte räknat matte på 1 år så man glömmer det lätt ;P

Nu ska jag sova iaf, i tid!
Godnatt!

Känslan man får av att räkna Matte B


Hannas piece of shit


Näst sista kursen!

Har gjort en redovisning idag som sista grej i religion, och fick med mig ett MVG i slutbetyg hem :) Nu ska jag och Hanna köra sk turbomatte de sista dagarna, få se om jag kan få med mig ett VG hem från den kursen.

Snart landar min studentklänning i min brevlåda också!
Hörs senare!

Fullspäckade dagar

Gjorde en hyffsat bra träning på Menuette idag, och tog upp tävlingen i Sunne med Nan igen. Hon vill jätte gärna att jag ska åka med Hedwig och debutera medelsvår klass, och det vore ju fantastiskt! Dock kommer det bli mkt pengar i omlopp då jag måste efteranmäla två klasser och dessutom uppstallning (om det finns). Mamma sa att vi hade släktingar där så isånnafall ska vi bo hos dom. Grejen är bara den att mamma ska på nån grej med kyrkan på lördagen och min kusin tar studenten på fredagen... Men vill ju tävla!!! Hade varit sjukt gött att debutera, det ger mig en bra merit till i höst och dessutom ett bra avslut på mina 3 år på gymnasiet :) Men vi får se!


Annars idag har jag mest pluggat, tog dock en paus för att ta en mjukglass med Hanna på eftermiddagen efter mitt träningspass vilket inkluderade promenad hem från stallet med Sandra och sen en liten löparrunda som avslut. Tror jag kom upp i milen eller något liknande allt som allt så jag är nöjd :) Pratade även med min kära vän Tess idag, och hon kommer hem på lördag!! <3


Nu ska jag läsa igenom min redovisning till imorn,
och förbereda mig mentalt för turbomatte fr o m imorn :P
Godnatt fellas, betydligt bättre tid idag må jag säga!

Dagens outfit
Klänning och strumpbyxor - H&M




Fick lov att peppa lite med mössan idag igen ;)

Demons inside me

Idag är en jobbig dag. Somnade under stress och ångest, så idag känns det som att dom äter upp mig inifrån. Psykisk stress är inte att leka med, och jag fick lov att lägga mig och andas på badrumsgolvet i morse för jag höll på att få panik. Men nu börjar det släppa, och jag har precis skickat in mitt sista svenska arbete. Så nu känns det genast mycket lättare, även om stressen kittlar mig i magen.

Ska dra ut till stallet nu och ridal lite, sen ska jag ta en promenad hem med Sandra för att sedan avsluta mina andra arbeten. Har bara ett arbete kvar att rätta! Ska träna lite inför religions-redovisningen också, men det tar nog inte så lång tid. Resterande dagar denna vecka kommer bestå av turbomatte för att få VG. Har inte räknat matte på ett år, så det känns ju så där lagom optimistiskt :P Men ska ge det ett försök iaf!

Nu är det mat på gång,
Tjipp!


Bild från Google, beskriver min känsla rätt bra


Här igen

Nu sitter jag här igen, mitt i natten och
har precis avslutat min uppsats på 11 sidor.
Och nej, det är inte normalt men vad gör man
när man inte har tid att skriva på dagtid?

Nu är det hög tid att sova iallfall,
få se om det går dock.
Kaffet sitter kvar i kroppen och
det börjar bli ljust ute...
Godnatt (god morgon)!


Så här peppade jag tidigare under kvällen ;)

BakdresN?

Jag och min kära vän Ida hade kommit överens dagen innan att vi skulle åka till Borlänge denna trevliga söndag. kvart i 10 skulle vi åka för att hinna fram tills dom öppnade då jag hade bråttom hem sen. Kvart i 10 stod jag i farstun hemma hos Ida, och ut kommer hon från sitt rum i sovkläder, och dida Peter ligger fortfarande i sängen. Jippie, slitna och jävliga kom vi allafall i väg ca 20 min sent :P Det var väl inte en överdrivet pratsam och energirik shoppingdag kan jag ju säga,
och alla höll nog sig på ett lagom avstånd från den där bakfulla P haha.

Nåja, hittade det mesta som jag skulle ha i allafall, dock ingen klänning så måste kolla leveranstiderna på Nelly nu så får vi se vilken klänning det blir därifrån. Annars idag har jag varit och käkat riktigt god middag hos farmor, och sen har jag jobbat på bion och på affären. Roligare än så har det inte varit idag, och nu ska jag sätta igång och skriva svenska uppsats som också är fantastiskt kul... Naaaat.

Tog tyvärr inga bilder igår, men man måste ju dokumentera den roligt bakfulla stämningen som rådde i bilen idag, haha! Tog även en mysig tur
med farmors hund Vilma på eftermiddagen!

Ha en trevlig kväll gott folk, nu ska jag pluggsters!






Kärt återseende!

Har varit och käkat lite middag på Selin's med Mackan! Det var så himla kul att se han igen, har verkligen saknat fina vännen! Träffade massa andra folk också och det var trevligt, kanske inte överdrivet drag på selle framåt natten sen, men känns som att man behöver en och annan förfriskare för att kunna ha kul där en kväll som denna :P

Nu ska jag ta och försöka få mig lite sömn så man orkar upp och löpa lite innan jag och Ida drar till Borlänge för speedshopping av slips, studentklänning och studentskor!
Ska klara allt det på ca 2h.. Spännande!

Tack för ikväll alla fina vänner!


Fotboll på vallen

Lyckades fånga dom varma strålarna som solen bjussade på, men lyckades även fånga de kalla tunga dropparna på mina bara ben också! Låg ute och solade på terassen och det var så skönt så, sen drog jag ner på fotboll med förhoppning om att vädret skulle hålla i sig, det vill säga iklädd shorts och linne. Lagom till att jag kom ner till plan så började det typ regna, så där fick man sitta och frysa röva av sig. Missade målet också haha, lyckat!


Nu ska jag iaf plugga lite innan jag ska ner och äta med en kär vän på Selle! Var skit länge sen jag träffade han så det ska bli kul att se han igen. Sen ikväll blir det antingen plugg eller nått annat skönt häng. Ska dock till Borlänge i morn bitti så det blir lugnt för min del ikväll!

Hörs senare!


Dimmigt på morgonrundan?


Runt saltan i dimman


Solning på terassen efter jobbet!


Joggingrunda

Gick upp lite tidigare imorse innan jobbet och sprang på en liten tur innan frukosten. Gick betydligt lättare nu än förra gången, så nu ska jag börja springa varje morgon :) Riktigt skönt sätt att komma igång tycker jag! Har en bild från turen i morse när dimman låg över älven men kan inte få in den i datorn just nu då jag sitter på jobbet. Så den får komma upp senare när jag slutat :)

Nu funderar jag på att gå ut och sätta mig på bänken här utanför och plugga lite det sista. Rätt lugnt idag verkar det som, och det skadar ju verkligen inte att få lite sol på sig! Vad händer ikväll då?


Tjipp!


Kvalitetstid

Har spenderat hela kvällen hos min underbara syster! Vi testade lite balfrisyrer, kollade på Så Ska Det Låta och käkade mat och bara pratade massor, och skrattade förstås :) Sån tur man har som har en sån underbar syster ett stenkast bort!


Efter många om och men, och med mkt spray i håret kom vi äntligen fram till något vettigt. Kommer bli toppen :) Nu ska jag sova, ska antagligen upp och träna imorn innan jobbet som börjar kl 10. Bäst att sova då liksom! Därför avrundar jag här med ett kort och gott:


Godnatt!


1 vecka kvar

Hellu!

Idag gjorde vi sista hopplektionen ever med skolan. Kändes lite vemodigt måste jag erkänna! Aldrig ha en lika kaotisk (!!!!) lektion tillsammans med klassen mer. På tal om kaotisk, herregud vilken kaos det var idag på banan! Alla var i vägen, krånglade och det ena med det tredje. Tur det var några som skötte sig iaf, däribland stjärnan Hedwig såklart ;) Hon hoppade super idag! Riktigt kul!

Nu halvligger jag i min säng och försöker plugga, och det går ju så hääääär bra. Ska göra klart bokredovisningen i engleska idag hade jag tänkt... Är ju som sagt ENBART 1 VECKA KVAR TILLS ALLT SKA VARA KLART! Sickest thing ever!

Senare ska jag dra till syrran och hänga lite, typ. Ska kolla lite frisyrer till balen och så vidare och så vidare. Vad blir det ikväll gott folk?

SChüss!


Sun is shining?

Idag har vädret kanske inte varit det bästa nej.. DOCK hann jag och Hanna med att ta oss ett nakenbad i Gladtjärn och få på oss dom få solstrålar som dagen bjöd på när vi promenerade hem från stallet idag :)

Var på väg ut och skulle spela fotboll med tjejerna, men istället ville sig regnet fram så vi drog och bättrade på brännan hos Carolina istället :) Fick bli en kortis, men hann fan få mkt färg på bara 7 min! Nu ser man förhoppningsvis inte ut som världens blekfis på balen iaf, men tror det får bli någon omgång till i lådan!

Nu sitter jag här i sängen och ska krypa ner och titta på lite How I Met Your Mother, har ju ett avsnitt innestående sen det kom ut! Sen ska man väl försöka sova lite halv tidigt, så man orkar upp imorn... Har blivit lite lite sömn senaste tiden nu. Men snart är skolan slut :D

Godnatt sötnosar!


psycho?

Talking about the revolution

Har suttit på byn i värmen och snackat med superbruna Johanna efter att hon kommit hem från sin 7v långa resa :) Sjukt gött att få träffa henne igen, känner verkligen hur man saknat henne. Och skönt att få prata igen, efter alla om och men som varit :)

Nu ska jag ta och försöka få lite sömn, ska rida dressyrprogram i stallet imorn. Kan det typ inte :P Kollade lite på MSV C:3, verkade riktigt roligt att rida. Men nej, då ska man rida LB:2 som är skittråkigt :P haha Nåja, nån nytta med det också antar jag, ska bli spännande att se vilken häst man får nu när bebis är sjuk. Hoppas han blir frisk, för då kanske det blir kvällstävling i Björkliden med han nästa onsdag! Skönt sällskap man får då isf, Nan och Kini ;) Men vi får se, framtiden är oviss för Sanna Hellström, och inte klagar hon för det! :D

Godnatt puddingar!

Natural

Har kommit hem från en lyckad tävlingsdag! Superfin i grundomgången, råkade dock riva ett i omhoppningen så bidde ingen förstaplats idag. Men nöjd med min egen ridning ändå :)

Nu ska jag ta en promenad med Johanna som nyligen
kommit hem från sina äventyr :)


Kände mig väldigt naturligt fin idag :)

BungyPump

Har varit ute på en tur med BungyPump, och det var riktigt skönt faktiskt.
Kändes dock i benen att jag löpte igår,
men det var skönt att få röra på dom idag igen :)

Nu ska jag ta tag i nått arbete som jag har kvar,
och sen förbereda mig inför KM i hoppning på bebis!
Få se hur det går idag då, har inga större förväntningar haha.
Önska mig lycka till iaf!


På återseende!

Svettig och jävlig, men det bjuder jag på!


Bastu-vift

Drog ner på simhallen efter ett samtal från Italien. Kände att jag behövde rensa tankarna lite... Tog en skön bastu och fick dessutom prova på bastuvift med doft. Jäääääkligt varmt men väldigt skönt och uppfriskande! Scrubade hela kroppen i bastun också, känns så fräscht. Sen blev det solning, och det var riktigt gött faktiskt. Kanske dock inte bästa resultatet men man kan ju inte förvänta sig nått efter första solningen :) Sen blev det att ta en lång skön dusch efter det = som en ny människa!


Nu sitter jag och har beslutsångest som vanligt...
Studentklänning ska beställas, och det är inte lätt!
Måste dessutom bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv.
Men det lutar dock åt att det blir flytt till Skåne i höst!


Jag solar med lila strålar, haha

Pics från helgen



Hittade ett par passande skor


Hade skönt häng hos Bagurn


Lördagshäng


Johan pimpade outfiten, Gabbe diggar


Trubadur på terassen


Tog en mysig promenix med doggen och kastade pinnar dagen efter

A good run

Tvingade mig upp vid halv 9 i morse och drog ut och sprang en vända innan skolan. Var dock sjukt trött så var väl kanske inte jätte motiverad, men jag gick ut iaf! Det tog emot något fruktansvärt eftersom jag inte löptränat på typ ett halv år, men det var skönt att ha det gjort när man väl kom hem sen.


Nu sitter jag i skolan och lyckades skippa en redovisning,
ska snart dra mig uppåt matsalen och käka lite för att sedan
ta nya med plugget och försöka få undan nått arbete.
Ska förhoppningsvis bättra på brännan lite också :)

Höres senare, kanske kommer upp
en och annan outfitbild!
Schüss!


Deffning is up

Stora ord kanske, men just nu är jag så sjukt träningssugen. Få den där kroppen man vill ha, istället för att sitta i sin säng och käka tills man spricker typ. Måste ju dessutom vara fin till balen och sommaren i det eventuella Italien ;) Så imorn börjar min träning, och här mjukstartas det inte! Tänkte ta en löparrunda imorn bitti innan skolan, för att sedan powerwalka med Hanna på em och fixa lite fuskbränna. Avslutningsvis kanske man tar ett och annat Zumba-steg och kör lite med Bungypumps! Hur länge det sen håller får vi se,
men nu kan snart inte skolan stoppa mig iaf, SJUKT GÖTT!!!!


Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorn
Night sweethearts!



Förebild?

Sjukt bra träningar!

Hallå allesammans

Denna dag har bjudit på två jävligt bra träningar rent ut sagt. Fyfan vad mina hästar gick bra idag!!!! Tränade skolor med både Yoppla och Hedwig, och med Hedwig blev det även galoppslutor och galoppombyten. Fyfan så fina dom var idag, helt underbart. Nan ville att jag skulle åka med på meetinget i Sunne under helgen 5-6 juni, men det är ju precis när studentveckan börjar och det är cruising... Delad! Ska se om jag kan hitta några tävlingar på närmare håll, med lite lättare klasser (var upp till St.Georg i Sunne) så får vi se :)
Sjukt tävlingssugen iaf!


Samtidigt sitter jag här och väntar ett samtal inom de närmaste dagarna, och inte vilket samtal som helst... Samtal ang jobb i Italien! Har sån jävla beslutsångest över detta. Åker jag till Italien får jag uppleva massa roligt och rida på fina hopphästar antar jag, men stannar jag i Skåne får jag chansen att utveckla mig själv inom dressyren och satsa, precis som jag vill. Vad väger tyngst, upplevelsen utomlands eller satsningen?


Sanna med beslutsångesten... Typiskt!
Drar ner till Hanna för att få lite rätsida på det hela,
Tjipp!

Kaffe-hög

Här sitter jag, nästan 6h senare och är klar med uppsatsen. Dock är jag fortfarande pigg på kaffet så man kan väl fundera på när jag kommer somna egentligen... Nåja, klar är jag iaf! Underbart, dock vet jag inte hur bra den blev men det blev en uppsats iaf. Nu ska jag borsta tänderna och försöka somna!


Godnatt puss!

Ändrade planer

Fick åka ner på bion och panikjobba kvart i 6 för C ringde och där stod en hel drös med folk och ville titta på bio kl 6. Fantastiskt är väl det enda jag kan klämma fram ang det... Plus att man typ blev idiotförklarad och halvt utskälld av chefen. Bra dag var det va?

Och nu var det ju meningen att det skulle komma
lite roliga bilder och ett roligt inlägg, men istället måste jag
meddela att här sitter jag med kaffe (jag HATAR kaffe) och ska
precis påbörja min religionsuppsats. Hörs om 6h?


LOVE THIS DAY

Riktigt trevlig kväll!

Nyss hemkommen efter en av Vansbros alla trevliga kvällar med sällskapet som kickar asss! Kan inte annat än säga att det är sånna här kvällar som får en att vilja bo kvar... Men å andra sidan har man ju nått att komma hem till sen! Tackar alla för en fantastisk kväll! Nu ska jag sova mina 3h för att sedan kliva upp och åka till den efterlängtade stalljouren.
Tur för den att det är den sista... Noooo mooooore stalljour!!! Halleluja moment!


Måste bara tillägga att klockan är strax 3 på natten
och det är 13 grader varmt ute. Sommaren är på väg!!

Godnatt här kanske?
Bilder från kvällen kommer imorn

Sommarkänslor!




Wiiie har värsta sommarkänslorna! Har börjat bygga lite fuskbränna till balen,
håret är ljust och man kan börja ha tunna kläder på sig!!
Hur underbart är det inte?!??!?! Snart åker bikinin fram på riktigt ;)


Nu ska jag åka ut på en cykeltur!

Träningskväll!

Wohoooo vad skönt det var att träna lite! Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare.... Nåja, lätt att vara efterklok. Idag körde jag en ny grej. BungyPump! Det var riktigt spännande och drygt kan jag lova. Det är som gå-stavar fast med dämpare som gör att det både blir mer ergonomiskt för kroppen när du går, och dessutom får du ta i lite för att skjuta ifrån vilket verkligen känns i biceps, triceps och axlar! Ska absolut försöka komma ut på fler turer och försöka bygga lite armmuskler ;) Man kan även använda dem som redskap till styrketräning!

Körde även en tur med Zumba. Jäkligt stel man kände sig efter att ha haft ett uppbehåll på ca 1,5 månad. Men ska väl försöka komma igång med det också så man har nån chans på Beach 2010, haha!

Nu ska jag ta mig en second shower för dagen sen försöka börja på min religionsuppsats för att sedan sluta upp med Hanna och Erika för lite party troligtvis! Ses ikväll kanske?!


PÖZZZZz

Ingen vanlig lördag

Många andra har ledigt på lördagar. Inte Sanna inte.. Jobbar mer än vad jag gör på veckodagarna ju. Imorse startade dagen med jour i stallet som sagt. Gick faktiskt riktigt smidigt, och vi var klara i lagom tid. Hann t o m hem och ta en "långdusch" i jämförelse med sist jag jobbade på jouren, haha. Nu sitter jag iaf på jobbet och ska till och börja skriva på mitt religionsarbete som ska vara inne på måndag. Jippie igen, typ...

I eftermiddag drar jag tillbaka till stallet på sista passet, sen blir det hårdplugg tills ikväll. Måste bli klar med uppsatsen så man kan ta tag i det andra som är kvar också.
Inte långt kvar nu alltså!

Ska försöka väcka Hanna och tvinga hit henne så hon kan gå förbi bibblan
 och låna en bok åt mig. Hihi, hon gick faktiskt med på det ;)
Hon är allt bra hon, Hanna Brandt! :)


Barn-dag

Idag har det minsann varit en riktig tripp i nostalgins toner. Var och badade på badhuset hela eftermiddagen, och det var ju verkligen inte igår kan jag ju säga! Kallsup, magplask och lite andra småtabbar gjorde mig påmind om hur många år sen det var sist, haha. Vi fortsatte sedan för en pizza på Selle till lunch, dock hörde det kanske inte till barn-kategorin men gött var det iallafall. Sen for vi hem, helt klubbade efter badet och tittade på Den Oändliga Historien. Bara det är ju nostalgi så det skriker om det! För att avsluta denna barn-dag åkte vi till Järna och var med på godisregn. Dock försökte jag hålla mig undan då det skulle kännas lite pinsamt att stå där som en 5-åring och försöka fånga så mkt godis som möjligt. Så jag överlät det till dom riktiga barnen ;)

Väldigt skön dag måste jag säga. Avslutades med god mat och ännu en tripp till Järna med Ida för att kolla in Hjärtats Rum då det var nattöppet i byn. Nu ska jag dock sova för imorn står det stall-jour och jobb på schemat. Jippie skulle man väl kunna säga för att uttrycka sig lämpligt.


Hoppas eran dag varit toppen,
och att ni också lever kvar i barnasinnet då och då ;)
Godnattpuss!


Badhuset up next!

Nu är jag på väg och ska bada på badhuset. Första gången på hur många år som helst. Mina syskonbarn är här så vi ska ge dom det i julklapp.


Hörs senare!


Bildbomb!

Lite blandade bilder från Sthlm-resan, lite stallet, lite fina vårbilder,
lite egobilder, lite outfits-bilder, lite party-pics osv osv.
Enjoy och ta det med en liten nypa salt ;)


Från Sthlm





Bästa klassen! <3



Promenix med vovvis!





Vårig outfit!



Jag och min lumparpolare på partaj





Bus på gång










Pappas pärla

Skönhetssömn

Har ganska nyss vaknat, var skönt att få sova ut efter att det blev sent igår. (försöka sova iaf) Drömmer så jävla skumma grejer på natten efter jag varit ut så det är helt sjukt. Inatt drömde jag om nå jäkla gigantisk kobra som invaderade Vansbro och krossade typ alla byggnader i jakten på människor att äta upp.


Nåja, nog om konstiga drömmar. Ska om en timme iväg och jobba på bion, sen kommer min kära syster hit och hälsar på med sin familj! Har varit så oerhört dålig på att svara på hennes mail så måste se till att catcha upp med henne ikväll.

Nu blir det då mat kan jag lova,
dödens hungrig, ungefär som kobran.

Bilder från igår kommer efter jobbet!¨

Update: Kom på en sak. Är det bara jag som blir
super-skinny dagen efter en utgång? hahaha

Lång natt

hihi, kom nyss hem. Har  varit ute på bus sista timmarna efter E. Har varit en skoj kväll måste jag säga, dock vissa besvikelser ang möte av personer. Men men, man kan förlåta med glömma gör man aldrig. Med dom orden säger jag TACK OCH GODNATT TILL NÄRA OCH KÄRA. <3

Entschuldigung

Ursäkta att jag inte bliggat tidigare, men glömde/hade inte tid innan.
Tog en promenad med syrran i morse, sen blev det att vi satt och snackade massor i några timmar sen blev det dags för dansföreställning i Teatern. Dom var duktiga må jag säga!


Nu ska jag snart iväg till stallet tydligen, hade glömt att det var min rid-dag idag. Men det ska bli kul att hoppa lite :) Sen ikväll får vi se vad den bjuder på, hoppas på en spontan rolig kväll med Hanna och boysen iaf ;) Kan aldrig gå fel!

Tjipp och på återseende ikväll efter träningen!


Man ska bjuda på sig själv har jag hört



Fotboll i parken

Jobbgrejen i stallet gick fint idag! Nu måste jag bara suga på karamellen lite och fundera, eventuellt att mina planer ändras helt ;)

Ikväll då, vad har hänt då? Hihi, jag och Hanna tog till bustagen och drog ut och skulle smyga/busa på folk. Men det visade sig att vi båda hade alldeles för mycket överskottsenergi så vi började typ springa slalom mellan träden längs gatan, hoppa över det mesta man kan hoppa över och tillslut kom vi på den ultimata idén! Street-fotboll! sagt och gjort gick vi hem och hämtade en boll och sakta men säkert förde den ner på byn, fast vi hamnade i parken med ett gäng andra glada människor och lirade en stund!

Kan ev bli en repris imorn, och jag kan ana en viss förfriskning ;)
Nu ska jag nog kolla på lite How I Met Your Mother för att ta
igen mig efter dagens kraftansträngning, haha!
Sleep well snyggingar!


Jobberbjudande!

Min tränare ringde för några minuter sen och sa att jag fått ett jobb om jag vill ha det. Nere i Skåne på Gränsbo Stuteri. Mycket ridning och utveckling med dressyrhästarna. Men frågan är, vill jag vara i Sverige? Jag kommer ev ha möjlighet att få utvecklas vidare, och kanske som Tove få komma ner och få Tysk Beridarexamen i Tyskland. Hm... Ska till stallet och prata med hon som har stället och sen kanske jag ska rida lite, som en intervju liksom.

Så får vi se om Italien hör av sig,
eller om jag blir kvar i Svealand ett tag till?!


Rå-plugg

Godmorgon sunshine!

Vad glad man blir när solen lyser när man vaknar! Efter en lång dusch och lite omhändertagning av mig själv på morgonkvisten sitter jag äntligen i skolan. Eller det var nog dagens största lögn. Äntligen i skolan var väl att ta i kan jag tycka, haha. Idag står det religion på schemat hela dagen då jag fick reda på att våran uppsats ska vara inne om några dagar... Jag som trodde jag hade nån vecka på mig. Lång näsa till mig!


Annars tror jag inte dagen bjuder på nått speciellt...
Eller jo, idag lovar jag att alla bilder kommer! Även outfitbild när jag kommer från caféterian, känns lite pajas att sitta och ta outfitbilder här, haha. Ha en fantastisk dag!

På återseende, tjipP!

Sorg

Min datorladdare har bestämt sig för att ta kvällen. Sjukt varm den blir!
Har precis avslutat kvarvarande Andra Avenyn avsnitt, och nu är det säsongsuppehåll, tråkigt! Bäst att sova nu antar jag, heldag i skolan väntar imorn.


Guten nacht!

Klubbmästare 2010

Vilken dag! Fick hoppa käreste Monti idag med skolan,
det var skoj att få lite nostalgikänslor med han igen :)

På eftermiddagen var det KM i dressyr som gällde. Jag slkulle rida LA:4 på Yoplait, lilla bebis förstås! Har inte ridit han på några veckor så det var lite spännande och se hur det skulle sluta....

... Och det slutade fantastiskt! Vann med mina 68% och han var superduktig! Kul att försvara segern ;) Så det blev en hellyckad dag måste jag säga! Grattis även till Felicia, Emmy och Carina som knep de andra rosetterna.


Bilder på bebis! (ja, han är min lilla bebis!)
Imorn kommer enskild på mig och Yoppla.
Nu blir det belöning med chips & dipp framför Andra Avenyn!
Later!



Prisutdelning, jag till vänster


Pristagare



Pristagare jag längst till vänster

Restart

Hey folks!

För tillfället sitter jag i skolan, känns som evigheter sen jag satt här sist. Denna vecka var tänkt att ägnas åt massor med plugg, har trots allt bara 4 arbeten kvar att lämna in i skolan. Dock är alla uppsatser typ så de tar ju lite tid. Men det är la bara att börja antar jag, då betygen sätts om 3 veckor. Holy Jesus.. Vad hände?


På onsdag blir det förhoppningsvis lite partaj med grabbarna,
men denna dag bjuder på tävling i stallet. Undra om man har någon
chans att försvara sin seger från förra året? ;P


Later!



Spontan-tripp

Drog till Borlänge med grabbarna och hämtade en övergiven cyklist, haha.
Blev ett Donken-besök och kluriga frågor.  Jag diggar't!

Här kommer en outfit bild från tidigare idag,
som ni förhoppningsvis förstår så orkar jag inte langa bildbomben nu :/
Den kommer dock, jag lovar!
Sov gott snyggingar!

Jacka Cubus
Topp H&M
Leggings Ellos
Sjal H&M



Nära döden

Skulle ner och städa på jobbet idag, och när jag öppnar städskåpet under diskbänken så hittar jag en mindre trevlig syn. Där sitter 3 jävla möss i en bur, LEVANDE och bara tittar på mig!! Fyfan vad rädd jag blev, ringde pappa direkt sen fick han släppa ut dom och jag gick på nålar hela städningen, haha.


Nu ska jag dra till Borlänge en snabbis med grabbarna, kan inte bli annat än kuL!
Incoming pics när jag kommer hem
Toodels!

Walking the empty street

Hade en förbaskat trevlig kväll igår måste jag säga! Precis rätt sällskap, och det var helt enkelt awesome. Vi var nere på Selin's och tog några drinkar och sen hade vi hyss för oss på Vansbros gator.

Lite bilder kommer här, dock med mobilkamera så det är inte dom bästa.
Enjoy!



Halva F, J och R på Selle


Grabbarna ute på bus


M drogs också med i busandan


Letar störande pipande ljud i buskarna

Sheer with Beer

Ska snart ner på Selin's och ta någon öl med Matilda!
Detta är då kvällens outfit!

Kavaj H&M
Topp Kappahl
Kjol GinaTricot


Sneakpeak

Här kommer en liten smygtitt på min balklänning ;)
Hittade inte sladden till mobilen så kunde inte föra över alla bilder,
ska fortsätta leta få se om den kommer fram!



WorkaristaH

Sitter just nu på jobbet, och det är rätt hellugnt om jag får säga det själv.
Själv sitter jag och kollar efter lite jobb och lite annat smått och gott.

Hörde att det varit en olycka i Vansbro inatt. Inte riktigt säker på vilka som är inblandade, har hört lite olika. Ägnar en tanke åt er som var med och till anhöriga!


Efter jobbet idag ska jag ta mig en ridtur, sen blir det hem och städa rummet och kanske göra sig iordning för kvällens bravader om det blir några. Har ingen jätte lust att gå ut, min kropp har fortfarande inte återhämtat sig riktigt från all stress och nervositet från Hästskötarexamen, haha. Jag har insett att hästskötarexamen och körkortet är inte bra för hälsan, alldeles för mkt stress och nervositet för att orka med egentligen, hah!
Men nu är båda avklarade och jag kan andas ut, iaf över denna helg ;P

Kika in senare, kommer massor av bilder då!
Stor puss



Fullspäckad dag

Hej gott folk.
Vet att min bloggning varit långt ifrån den bästa idag men idag har det varit full upp hela dagen. Har vistats i stallet, i Borlänge, på Selin's och i Järna.
Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sluta ögonen snart. Helt galet trött.

Imorn kommer en sammanfattning på dagen och lite annat smått och gott,
som till exempel pics på mina nyinköp (balklänning) ;)
Kika in då vettja!

Godnatt snyggingar ;)



Musikcafé med Paula, Matilda, Stefan och Bill(ej i bild)

Läggdags!

Nu är det verkligen hög tid att sova. Skulle gjort det för 2h sen egentligen, men jag och Hanna blev flus (läs: övertrötta) och gick och köpte glass och slog ner våra söta rumpor på en bänk och skrattade massor. Jag längtar tills hon och jag får sätta oss på planen och dra iväg, ingen vet vart!

Sovdags var det ja....
Bis morgen, sötnosar!

Diplomerad hästskötare

PUH!!! Nu är dagen över, och det kan ha varit bland de värsta dagarna i mitt liv. Har nästan aldrig varit så nervös som jag varit idag. Men nu är den över, och hem gick jag med ett leende på läpparna och med godkännande om ett diplom!

Men det var nog på håret att jag klarade det tror jag... Hade många minus som var rätt starka. Fattar inte varför man ska presetera så dåligt när det väl gäller?
Någon som känner igen sig kanske?

Nåja, ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa gärnet för det behöver verkligen jag.
Sov max 3h inatt, och vände på mig typ 4500 ggr. Min hjärna känns som universum ungefär.
Finns inget slut, haha.


Vill säga tack för en bra dag och BRA KÄMPAT ALLIHOPA!
Höres lite senare! Kanske nått roligt kommer upp på tapeten :)
Puss från en happy Sanna!

Dagen D

Panik. Plugg sista. Drömde att jag försov mig, vilket jag som tur inte gjorde... Snarare tvärtom. Har inte kunnat sova riktigt på hela natten, för det har bara kretsat ett ord i mitt huvud. Digestionskanalen. Måtte det komma med på provet annars blir jag besviken, haha.


Ja mina kära vänner, på återseende eller ej.
Som sagt, håll alla tummar och tår

PANIIIIIIK!!!

Sitter nu här. Imorn är dagen D. Inom 9h står jag står jag i panik och väntar på att få komma upp i salen och göra första provet för dagen. OMG säger jag bara... Fast just nu känner jag mig så nervös så allt blockeras. Vi får helt enkelt hoppas på att jag kommer hem lycklig imorn, för då är det fest på lördag kan jag lova för att fira mitt diplom!!!


Håll tummar och tår förfan!!!


Nervvrak eller zombie?

Ligger i min säng och ska till att sova. Klockan ringer 05.00 och då ska man vara pepp att gå upp, sätta sig på en buss till Sthlm och sen försöka hinna med att plugga under dagen. Imorn är det enbart 1 dag kvar, sen smäller det. Nervös? Ja. Ångest? Ja. Hopp? Vet inte. Vi får se hur det går helt enkelt.

Har då iaf haft en av dom sämsta till dagar idag, och vuxna människor begriper jag mig verkligen inte på ibland. Avslutade kvällen lagom gött hos Sandra med lite avbrott i plugget för snack och självklart lite "planering" ;)
Som sagt, dags att sova kanske så man orkar be en stilla bön imorn. Där har vi det!

Godnatt fellas


Skitväder

Rullade nyss upp rullgardinen... Ångrar faktiskt att jag gjorde det för vad ser jag? SNÖ! Blir så less på detta vårväder ibland. Någon sa att det skulle bli fint på torsdag iallafall, hoppas hoppas...

Ja, har nyss vaknat då. Ska ta och käka lite frukost och sen ta en skön dusch. Fanns ju inget varmvatten igår så ska bli gött att få duscha idag. Ska nog faktiskt göra en hårinpackning ;)
Efter det blir det att gå ner på skolan på ett möte med rektorn... Hihi. Hoppas det går att lösa, det skulle hjälpa mig få lite hopp iallafall.

Annars då? Jaaa... dagen består som alla andra dagar av plugg och åter plugg. Siffran av kvarvarande dagar har minskat radikalt och står just nu på 2. TVÅ DAGAR KVAR?!
Måtte det gå bra, annars är jag nog inte så rolig på fredag.....


Kika in senare för en outfitbild kanske!
Tjipp!

Insaltad?

Har varit hos Hanna hela kvällen och pluggat och snackat massa. Och självklart ätit, hehe. Började med majskolvar (som för övrigt var sjukt svåra att få tag i såklart...), sen blev det varvat med lite choklad och avslutades med jävligt översaltade popcorn! Kan säga att min tunga och läppar svider just nu efter allt salt.
Den som slickar på mig måste få en saltchock haha.

Nåja, dags att sova antar jag om man ska orka med en heldag med plugg imorn igen.
Läsa skriva läsa skriva läsa skriva läsa skriva...... läsa igen.

Godnatt!


Hästskötarexamen

Ja... då sitter jag i min säng och inser att det är 2,5 dagar kvar tills jag ska stå i stallet och göra mina typ 10 prov för att sedan förhoppningsvis få ett diplom där det står att jag är en yrkesmässig hästskötare. Kommer jag klara det? Känns verkligen inte så just nu, har gett upp totalt. Har inget hopp om att få det där jävla diplomet alls.
Och till råga på allt elände så ska vi till Sthlm med skolan DAGEN INNAN, och kommer hem 11 på kvällen. Sen ska man upp kl 6 för att åka ut och fixa i stallet innan examen. Och sen, på fredagen sen så ska man upp och fixa i stallet igen för att då kommer det andra som ska göra examen. Om man kuggar då, vem fan vill stå och mocka i stallet och se alla andra göra det som man gjort dagen innan och inte klarat?

Mitt vredes/panikutbrott ligger väldigt nära till hands just nu känner jag. Vill helst dra täcket över huvudet, gråta en bassäng och sen inte vakna förrän på fredag runt lunch. Och ingen kan fatta att man känner ångest, tack för den. Och en halsfluss på det också, livet är fullbordat.

Vårdcentralen

Har nyss ringt vårdcentralen. Orka med halsfluss precis i studenttider!
Hoppas jag får komma upp idag och få penicillin fort så det kan gå över,
har verkligen inte tid att vara sjuk, spec inte med bal och studentvecka och allt!

Annars är det enbart plugg som gäller idag, ska väl ut till stallet men funderar på att skita i och rida ikväll då jag känner ganska mycket panik över att det är 3 dagar kvar. Så får nog skippa träning ikväll och bokstavligen låsa in mig på mitt rum ikväll. Koppla ur internet och stänga av telefonen eller nått. Grova åtgärder måste tas till iaf!


Magen skriker, tjipp!

Inta vågrät position

Nu är det hög tid att inta sängläge känner jag. Undra om jag ska skriva ett mail till min svenskalärare och säga att jag jobbar hemma imorn, eller om jag helt enkelt ska skita i det? Känns lite pajas att skicka mail måste jag ju dock säga...

Imorn är det 3 dagar kvar. Nedräkningen har börjat på riktigt!
Därför dags att säga godnatt, imorn är en ny plugg-dag!
Stor godnattpuss till er!

Filmflumm

Nu är det dags att gå ner och flumma med Hanna Brandt känner jag ;)
Hahah och planera lite... och se på Ice Age!


Tjipp och hörs ikväll!


Från förra årets studentvecka, TAGGA TILL VÅRAN EGEN!

Pluggdags!

Nu ska jag sätta mig framför böckerna efter några timmars städ på affären.
Hihi, jag och S har lite planer som kan bli roliga...
4 dagar kvar, skjut mig!!!!


Tidig morgon

Hej på er!

Nästan 100 besökare igår, inte illa för att vara min lilla blogg :) Fortsätt så!
Idag blev det att gå upp tidigt, vet egentligen inte varför men jag tror jag ska ta tillfället i akt och gå och städa affären tidigt för en gångs skull. Kanske städa lite extra när man ändå har tid. Sen blir det att kedja fast sig framför bänken och plugga igen. Fick rätt mkt gjort igår på kort tid faktiskt.

Angående gårdagen då, det slutade med att jag hamnade på Selin's tillsammans med några vänner. Dock känner jag av en förkylning så det blev hellugnt för min del! Skönt faktiskt, en helnykter helg trots att alla mina andra kompisar varit ut!´Plus att man mår bra idag när man måste spara tiden till mkt annat. Så jag är helnöjd, plus att kvällen avslutades helt perfekt! :)


Nu ska jag dra ner och käka lite frulle, sjukt gott det ska bli.
Är typ dynghungrig....
Tjipp och på återseende!



Sensitive feeding by Fredrik och Tomas


För långt?

Har setat och läst Vansbros svar på skvallerbloggar. Jag vet inte vad jag ska säga, jag tycker att dom gått lite väl  långt nu vilka det nu är. Man kan skvallra, men försök att ha lite klass på det hela och häng inte ut folk som inte behöver hängas ut. Och det finns gränser till vad det får skrivas om.

Håller ni med eller vad tycker ni om den sk skvallerbloggen?
Kommentera gärna och diskutera, det kan bli kul!

LÄNK till bloggen



Gårdagen

Här kommer lite pics från igår, kanske inte jätte spektakulärt
men det är då bilder iallafall! Enjoy!
'


Sandra i bilen


Chaffis för kvällen, en stund iaf!



En viss E försökte dölja sin promille i duschen ;)



Skinnar glad i hågen!



Folk



Rickhard fundersam på om han ska mysa med Skinnar



Sagt och gjort!



Hanna och Hallqvist!



Skinnar trött framåt natten



Nattkäk hos Hanna, i väntan på det bästa!



Makaronmugg!!!!!




Kalas!

Har preci vaknat, faktiskt inte ens klivit ur sängen än.
Valborg var så där lagom trevlig och överskattad som valborg kan vara med ett bra sällskap. Kvällen avslutades på ett sätt som inte kunde bli bättre, nämligen genom att sitta i Hannas kök och äta smörsaltade makaroner i en mugg. Det är typ det nya svarta, makaronmugg!


Nu ska jag kliva upp för att äta en lätt frukost och lämna plats till massor av tårta.
Systeryster och Ida fyller ju år idag! <3
Sen ska jag försöka göra nått åt förkylningen som jag känner börjar smyga sig på,
och framför allt: PLUGGA SOM ETT DJUR!

Kika in lite senare så får ni se lite bilder från igår!
Later!

RSS 2.0