Long time no seen

Nu ligger jag i min sköna säng och har väl typ sovit 12h igen. Känner mig som en klubbad säl, även fast det blev att ägna gårdagen hemma på soffan. Jobbade igår, och ja det var väl lika drygt som vanligt men jag överlevde även denna dag :)

Har egentligen massor med bilder som borde åka upp här, men har jag ork till det? Näääj... Men något som jag har ork till, det är att räkna dagarna tills jag sitter hemma i Vansbro igen, vilket är om inte mindre än 6 dagar! Åhh, det ska bli sååå skönt att komma hem. Saknar mina kära! Inte lika kul att behöva sätta sig i bilen på söndag igen dock.. Men what to do liksom?

Nu är jag skithungrig, som vanligt, men jag har ingen yoghurt så vad ska jag då äta till frulle? Vill ha min goda gröt men inte utan yoghurt... I-lands!


Not a big fan

Jag är nog en av alla dom som verkligen avskyr höst/vinter. Det är kallt, man måste klä på sig massa tjocka otympliga kläder och man blir blekare än vampyrerna. Varje morgon måste jag motivera mig med att snart kommer jag att ligga på en strand och njuta i solen, annars vill jag bara börja gråta haha.

Som ni kanske förstår så tror jag att jag lider av någon form av höstdepression. Tycker ingenting är roligt, allt är bara som en grå smet. Det ääääääär väldigt lockande att packa väskan och fara iväg på vinst eller förlust till typ Thailand. Men nej, det får väl vänta...


hungrig som en varg säger jag godnatt

Dilemma

Ikväll sitter jag med lite beslutsångest. Har fått ett bra erbjudande, men ska man våga slå till? Kommer säkerligen inte förlora något på det, men är jag redo att ta ett sånt ansvar?

Har blivit lite dåligt med updates ett tag nu, dels lite fullt upp sen i torsdags, och sen vet jag inte vad jag ska skriva om längre. Eller jo, jag red Bertoni idag som jag jävlats med så mkt under hans "vila" (kasterering) Gick rätt hyffsat, mest kände lite på honom :)

Nu är jag sjukt trött som vanligt. Ska nog göra som andra duktiga människor och lägga mig nu. Jag har iallafall funnit min plats i livet: På soffan under täcket framför 2½ men ;)

Godatt

Till final!

Wiiioo, Zuidenwind gick direkt till finalen på lördag ;)

Idag har jag och Sara varit mestadels själv på gården. Red två hästar och pysslade lite med en inför tävlingarna. Var nyss inne och käkade en trevlig middag också, de hade besök ikväll så det var trevligt :)

Nu ska jag verkligen sova... Har kommit in i helt fel sovrutiner nu ett tag. Men det blir lätt så när maten blir sen osv. Hann iaf kolla på HIMYM idag, nya avsnittet. Den serien är fortfarande the Master of Awesomeness! :D

Godnatt fellas!


Liver is my new drug

Har rätt nyss kommit in från käk. Lever med diverse utsökta tillbehör. Första gången jag smakade det tyckte jag inte att det var någon höjdare, men nu efter 3 månader så går jag omedvetet och längtar till maten ifall det blir lever haha. Så sjukt gött!

Blev sen mat idag då de som ska gå 6årsklassen imorgon på Breeders var ner och red på arenan vilket gjorde att det blev rätt sent eftersom dom inte åkte samtidigt. Jag tror dom skötte sig och jag håller alla tummar och tår för våra fina pollar imorgon! Det borde ni också göra, Zuidenwind och Breitling! Och på onsdag går min gamla tränares 5åring, Frans. Sen på torsdag får ni hålla tummarna för 4åringinen Ramon och på fredag för 3åringarna Faustino och Grazell :) Synd att man förmodligen inte kommer kunna se någon, för jag lär ju vara hemma på gården med de andra hästarna. Min plan för Breeders i år är att kanske hinna ner någon kväll i veckan men det ser inte allt för ljust ut. Annars lutar det åt att jag åker ner på auktionen på lördagen efter jobbet, och sen tillbringa hela söndagen där :) Ska bli skoj att träffa rid-treorna och mina gamla lärare/tränare!

Nej nu ska jag försöka få i katten avmaskning... Inte det lättaste direkt!
Sen blir det bums i säng, la mig alldeles för sent igår.... Skäms på mig!
Inga bilder blev det idag heller.. Ännu mer skäms på mig :P

Godnatt

Favorit i repris <3

Helg i Halmstad

Igår tog jag tåget upp till Halmstad och hälsade på Tess och Dan :) Vi käkade lite mat och förfestade lite för oss själva för att sedan bege oss ut på stan. Rätt dött om jag får säga det, men vi lyckades flirta oss in på ett ställe som hette Morfars och där spelade dom mest pop/indie-musik och det var väl trevligt ända tills Cornelis Vreeswijk kom i högtalarna, då dog partystämningen lite. Så vi drog och köpte mat och gick hem och la oss :)

Idag har vi mest degat på soffan framför Idol osv. Jag och Tess tog en mysig promenad runt i Halmstad, bland annat i parken vid Norre Port och runt vid hamnen. Nu sitter jag hemma på gården och har precis dammsugit, ända tills den la av. Öppnade upp locket och jävlar vad påsen var överfylld haha. Var damm överallt, så jag fick lov att skruva i sär hela skiten och ta andra dammsugaren och göra ren den. Har inte vågat prova sätta igång den igen för den blev stekhet, ifall det blev kortis eller nått... Det visar sig imorgon :)

Jag får slänga in en bildbomb imorgon också, har en del bilder från diverse helger :)
Nu ska jag då sova! Dock kan det bli lite svårt... Har gett katten lite leksaker som hon blivit galen i så hon kör rundor i hela huset. Snäll mamma jag är va?

Godnatt!

Klen update

Har varit lite klent med uppdateringar på sistone, och faktiskt så kan jag inte ge ett vettigt svar på varför heller. Trött I guess :) Har haft lite konstiga drömmar här nere... För någon månad sen vaknade jag mitt i natten i tron om att taket var fullproppat av tusentals flugor. Givetvis fanns inte en enda fluga i rummet. Och inatt hände samma sak igen typ. Vaknade och trodde sängen kryllade av orange larver som kröp uppåt kuddarna. Fattar ni paniken av att man tror sig känna larver krypa längs benen? Jag hoppade ner på golvet efter att ha panikslaget ställt mig upp i sängen, tände lampan i rummet och fann självklart inga larver. Fattar inte vad det är frågan om :P

Nåja, annars lunkar väl dagarna på i sitt vanliga mak. Jag och Bertoni kommer fortfarande inte överens alls, och idag konstaterade vi att varenda häst jag ska leda till eller från hagen är jävlig mot mig, spelar ingen roll vilken jag tar eller om vi så skulle byta häst. Börjar tro att det vilar en förbannelse över mig ;) Nej då, det släpper väl tids nog. Red iallafall Le Bon idag för första gången på en vecka. Kärt återseende, men inte utan en strid inte. MEN så fin han blev efter! Ojoj, kunde till och med göra en travökning utan att han drog iväg eller la sig i handen. Den ni! :) Synd att man inte har pengar så man kunde köpt han först :/

Nej nu ska jag ta kvällen!
Imorgon är det fredag gott folk, och i helgen väntas det dans med min partytjej Tess ;)
Sleep tight!


Back to business

Jaha, nu sitter jag i Skåne igen och har precis käkat inne på hemma-restaurangen och blivit retad för isbjörnar... :D Kom tillbaka i natt efter en kick-asssssss helg hemma i Vansbro. SÅ glad att få träffa alla igen, älskade vänner! Lördagskvällen... tja vad ska man säga? All in är väl en rätt beskrivande sammanfattning kan jag tycka, haha. På söndagen tog jag mig upp ur sängen tillslut och fick mig en åktur till stallet av snälla Hanna :) Hälsade på alla saknade människor och hästar och gud vad skoj det var! Tyvärr hann jag aldrig se några tävlingsekipage, men det gick bra för dom vad jag förstår :) Sen på eftermiddagen avslutade jag Vansbro-hänget med ett skönt gäng framför filmen Kopps. Verkligen den bästa svenska komedifilmen som finns, haha.

Sen började våran långa sköna bilresa genom detta avlånga land, och runt 1-halv2 på natten så låg jag i min säng på Gränsbo och laddade för jobb klockan 7 nästa morgon. Det har varit lite tröttsamt idag, men det har ändå funkat. Hade en lite annorlunda dag idag då P&I åkte och lämnade Hibbe till träning i Skövde-trakten så jag fick plocka fram hästar åt Mia istället :) Nu på kvällen har jag då sovit i soffan hela kvällen, tills Rose kom och knackade på och sa att det var "frukost" haha. Gött var det!

Nu ska jag veeeeeeeeerkligen hoppa i säng, supertrött!
Sen mat gjorde att det blev lite sen sänggång, men jag har ju sovit lite innan ändå.
Tyst nu Sanna och gå och lägg dig bara!

Godnatt, bilder från helgen kommer imorrn :)

Ikväll gör vi Vansbro

Ja vänner, ikväll gör vi Vansbro och jag är taggad! Nu väntar lite käk, sen blir det att dra ner till grabbarna och brudarna och förkröka lite innan jag antar att det blir Selle men vem vet :) Jag tror på en bra kväll iallafall!


Vaknade upp i Vansbro :)

Imorse vaknade jag upp hemma i Dalarna, i min egen gamla säng :) Överraskade mamma och pappa inatt när jag kom hem och bara ställde in grejerna och skjutsade hem lite polare till Äppelbo mitt i natten. :D

Idag ska jag mysa med familjen, och kanske åka ut till stallet och hälsa på mina bebisar som har tävlat idag. Annars är det "utgång" ikväll som gäller!


1 2 3, fanta och rosé!
Tjipp!


B-town

Godkväll!

Igår kom min snygging Tess och hälsade på mig efter jobbet :) Vi drog och käkade på Donken och handlade lite på Citygross. Köpte ett par nya jodpuhrs faktiskt, riktigt sköna från Mountain Horse. Dock tycker jag att dom ser ut som valar, men dom var såååå sköna och nu slipper jag få ont i tåssingarna ;) Efter vi varit på Citygross så drog vi hem till Tess i Båstad och myste framför lite tv och SVTplay med sammandrag från dressyrfinalen i VM. Totilas är ju helt klart en klass för sig, annat kan man inte säga.

Idag då, har det varit en rätt lugn dag. Dom drog i väg till Tyskland i morse så jag har inte plockat fram hästar åt Per idag. Pysslade lite i stallet, skrittade Bubba och ja det var väl allt :P DOCK så lagade jag mat! Den ni, det har inte hänt på ett tag. Gjorde en awesome pasta Carbonara faktiskt, åt för mycket... Nu sitter jag i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Fyfasiken vad tråkigt det är att tvätta, tar såååån tid! Jag är jätte trött också.. Får dra en repa med dammsugaren eller nått så jag håller mig vaken :)

Nej förresten... jag vet vad jag ska göra men det är en hemlis ;)
Pusseee



Nya dojjorna (valarna) 900 :-

Tess und ich i jäkligt mysiga mössor


WEG

Ligger och kollar på VM-hoppningen på Eurosport :) Rolf-Göran skötte sig exemplariskt som vanligt och red felfritt. Skoj att se Oliver och Johnny också! :)

Annars inga större bravader denna dag. God frukost om inte annat :D Imorgon ska jag och Tess dra iväg och jag ska äntligen köpa nya jodpuhrs, vilket är sjuuuukt behövligt. Blir nog ett par med stålhätta, då hästarna trampar mig på fötterna typ en gång om dagen. Plus att mina gummistövlar börjar bli lite jobbiga att gå i, och äckliga för den delen ;) Skulle behöva sätta i dragkedja i mina stövlar också, men det får bli nästa projekt.

Nu ska jag dra en repa med dammsugaren och sen ska jag fasiken sova och låta dagarna gå fort så det blir helg :) Helger är skönt tycker jag :)


Something's coming up ;)

Jag har kanske en grej på gång, men jag kan inte säga nått än ;) Väldigt skoj kan det bli iallafall!

Annars rullar dagarna på, hinner knappt stänga av väckarklockan innan man ligger i sängen igen för kvällen. Idag har P ridit massor av hästar, så jag har sprungit fram och tillbaka mellan stallet och ridhuset. Sen red jag Le Bon när hans ägare kollade, gick rätt hyffsat för att vara en "trots-dag". Ätit SJUKT god mat, igen. :)

Tjaa... annars då? Oktober redan, och jag tog en kvällspromenad i Mörket med stort M. Fyfasiken vad rädd jag var på slutet, gick över fälten hem sista biten och det var så där svart och dunkelt, såg ut att stå människor bakom varje träd. Så ja, jag sprang snabbare än vinden hem dom sista kilometrarna för att slippa se massa skuggor i mörkret! :D Det får väl bli dagens sanning: Jag är sjuuuukt mörkrädd! Ser våldtäktsmän överallt, och andra konstiga varelser.

Nu ska jag dra en repa med dammsugaren, det är hög tid!
Godnatt sleepers



Sovdags!

Nu är det hög tid att hoppa i säng. Idag har det inte varit många knop, har mest legat på soffan faktiskt. Kände mig som en klubbad säl efter jobbdagen igår, haha. Så det var skönt med en dag ledig innan arbetsveckan börjar!

Så ja, jag säger godnatt jag!
Sleep tight fellas!

Pözzzz <3


This is how I've spent my day

Bättre sent än aldrig

Fick mig en rolig nyhet på Facebook imorse när jag loggade in. 1 vänförfrågan, hmmm vem kan det vara? Jo, det var min kära morfar som hittat dit :) Skoj när det inte bara är smått som kommer med sina "aaaawwwe jag eeeelskaaaar min bumbibjörn Emmaa :* :* :* <3<3<3<3"

Nåja, jag hade en lugn och skön kväll framför tvn igår. Somnade och vaknade runt halv 1 och kände att nu är det dags att gå och lägga sig och gudars vad skönt det va! Nu ska jag nog ta och lira lite gura och bara mysa, kanske gå ut och klappa lite på hästarna :)

Igår när jag släckte stallarna tog jag en extra mysstund med lillkillen Flecha som är relativt ny här i gänget, ända från Hollan fick han åka utan mamsen (blev avvänjning på lastbilen). Han är bara föööör söt och go den lille! Så duktig och lugn och pussig :)


Ha en bra dag!
Zannnoozzzz



DisseN

Idag dissade jag festen och bäddade mig ner på min troga plats i soffan istället med tända ljus och en bit choklad. Vem orkar vara på topp jämt liksom? ;)

Imorgon ska jag njuta av en lååååååång sovmorgon kan jag lova er, och det ska bli såååååå skönt. Dock ett problem... Jag måste åka och handla innan jag kan äta frukost för jag var för lat för att göra det idag. Illa! Nåja, det tar förhoppningsvis inte så lång tid, men Citygross är stort och jag har fortfarande inte lärt mig vart allt finns :P

Nu ska jag slumra in till nått, antingen på tvn eller på datorn. Hoppas ni har en wild saturday! ;)
Godnatt inom kort





Godaste chokladen just nu

Mormor ville vara med i myset

Ior has left the building!

Idag har loppan åkt till storstan och ska bli nollåtta! Vem ska nu jävlas med mig på mornarna med att försöka riva hela stallgången och äta på allt man ser? Hihi, han var allt för go den där Ior :)

Idag har jag jobbat själv, och ja det är tungt men det gick faktiskt hyffsat bra idag. Det var inte så att jag ville ställa mig och gråta efter halva utan det gick faktiskt relativt lätt :) Dock tog det ju sin lilla tid men det är ändå rätt skönt att strosa runt där i stallet och mocka och pyssla lite.

Idag blev jag själv på gården nu på kvällskvisten, vette fasen om jag orkar gå ut idag. Tess bjöd in mig på 20-årsfest i Båstad men min kropp är heldöd och mina ögon tröttare än någonsin så ja.... Kanske lutar det åt en kväll framför en mysig film eller nått istället :) Svåååårt val...

Men en dusch ska det bli iallfall!



Rysningar och tunga ögonlock

Måste öppna med att säga ett namn...: Olle Hedberg! Vilken stjärna! Ryste i hela kroppen när han sjöng en fantastisk version av The Scientist. Wooooha!

Sen avslutar jag med att säga två ord...: Tunga ögonlock. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna medans jag skriver detta, så direkt jag sett hur det gått på Idol så slänger jag mig pladask på sängen och laddar för jobb imorgon. Så ja, må Gud vara med Olle ikväll. Men det tror jag ;)

Godnatt!


Update: Jo men visst fick han va mä! Go Olle, go go go Olle!


RSS 2.0