Ny kille idag!

Idag fick vi hem en ny grabb, ända från Holland! :) 2,5 år, kallas än så länge "D" men ska väl så småningom få sig ett riktigt namn :) Han var en väldigt fin hingst iallafall.

Min inneboende praktikant har dragit sig hemåt och nu ekar här igen, bara Momme som stirrar på en lite då och då. Vinterkräksjukan går här också, försöker hålla mig så långt ifrån som möjligt haha. Vill INTE bli smittad! Blir jobb på söndag igen ändå, fast jag ska nog ändå försöka ta mig ut på lördag en sväng. Sandra har ju faktiskt fyllt år :) Nästa helg står jag lite i valet och kvalet... Stockholm med grabbarna eller Ullared med tjejerna? :D

Jag har förresten bokat resa hem under jul. 18-26 december blir jag hemma i älskade bynn! :) Så se för fasiken till att hålla er hemma då, måste ju mysa galet med alla nära och kära och spåra ur tillsammans med alla galna människor ;) För att inte tala om hur skoj det ska bli på juldagen! Hemvändarfesten #1!

Nej nu börjar det allt bli dags för sängen, blev på tok för sent igår... Men imorgon är det freeeeedag vännerrrrr! Det blir en dubbeltumme på det!

Godnatt!

Monday morning

Måndagsmornar är alltid lika underbara. Imorse var det fasiken inte nådigt, haha. Men jag genomled dagen ändå :) Red treåringen idag, kom på en hel del som gjorde det mkt enklare. Annars har jag spenderat kvällen på soffan och faktiskt sovit en skvätt, var sjukt trött idag.

I lördags tog jag med mig praktikanten Lovisa som bor inne hos mig och vi åkte och käkade thaimat med Tess. Helt värdelös restaurang och det var as-äckligt men men... trevligt att vara ute iallafall :)

Hade planerat en utehelg den som kommer, men det ser tyvärr ut som att jag blir tvungen att jobba på söndag igen... Känns inte alls lockande, och dessutom är jag bjuden på födelsedagsfest hos en klasskompis till Tess som vi varit ut med ett par gånger. Så typiskt att ena helgen så kan alla jobba vilken dag som helst och sen andra så kan ingen. Men jaja, vi får väl se...

Nu ska jag hoppa i säng iallafall :)
Godnatt fellas!

Fredagsmys

Idag är det frrrrrredag vänner! Hur gött?!

Jag är ledig imorgon, men ska jobba på söndag... Suck. MEN; jag får hjälp! Halleluja, hah! Imorgon planerar jag att inte göra ett dugg, mer än att ligga framför datorn och titta på missade avsnitt av HIMYM. Låter heeeelt perfekt enligt mig ;)

Denna vecka har spungit iväg, har travat på lina på 2,5åringen, han var jätte duktig :) Dock ville han inte stanna när han väl börjat springa, utan mest springa fortare när jag tog i tyglarna, haha. Idag red jag en väldigt trevlig 4åring också, från Norge. Stoor och svart, haha. Men så trevlig :) Helt lagom framme, gick fram när man bad den och kom tillbaka när man bad om det. Och så himla fin i munnen var det också :) Det var skoj faktiskt!

Har även tillbringat några trevliga timmar med trevligt sällskap, och hoppas självklart på fler ;)
Med denna uppdatering tackar jag nog för mig denna fredagskväll och slumrar lite innan Idol-utröstningen börjar. Arbetande kvinnor måste vila ;)

Tjipp!


Resultat av hård arbete ;)

Long time no seen, again

Hallå vännerrrr

I aint dead... yet ;)

Mycket har väl hänt sen sist jag skrev antar jag :) For hem till älskade Dalarna i fredags och njöt med nära och kära. SOM man uppskattar all kvalitetstid med familjen och vännerna när man hälsar på hemma så där. Loooove you! Firade Tess på lördagen och hängde med lite folk på fredagen. På söndagen fick jag dansk fläskstek hos farmor (huuuuur gött?!) innan vi satt oss i bilen och åkte tillbaka ner till Skåneland igen. Som vanligt en snabbvisit där man knappt hinner säga hej förrän man måste krama hej då. Lika jobbigt varje gång men det är det värt :)

Annars då, händer en del på gården just nu. 2,5åringarna börjar arbeta ordentligt, idag satt vi på dom för första gången :D Sara travade på en också, men på dom andra hade vi inga tyglar så det var lite svårt haha. Dom var duktiga allihopa :) Skoj med unghästar, har ju inte varit med och ridit in förut så det är spännande :) Rider en treåring också som börjar fungera bättre och bättre. Annars lunkar väl dagarna på som vanligt, dock med en del förgyllande stunder ;) Say no more!

Nu blir det sängen :)
Praktikant har vi också, i like!




Beväpnat rån i Vansbro - Expressens förstasida

Jahapp, här sitter man i Skåne och skrattar gott åt byn hemma. Det har visst varit beväpnat rån på Swedbank idag, och rånaren flydde på cykel... PÅ CYKEL?! Huuuur kan man inte ta fast någon på cykel?! Haha, jag skrattar på mig... Jaja, grattis till den som kanske blev några tusen rikare och fortfarande inte blivit tagen.

Veckorna flyger iväg och i övermorgon sitter jag i bilen på väg hem mot Dalarna över helgen :) Ska bli gryyyyyyymt skoj att träffa alla igen! Och party på lördagen blir nog något i världsklass ;) Och inte att förglömma, fars dag och fläskstek hos farmor på söndag, hur gött?!

Nej nu ska jag ta och sova lite så man orkar tempot som kommer bjudas på i Dalarna. Ingen lugn stund inte. Och vaaaaad ska jag ha på mig? Black White or Red är dresscoden... Skulle vilja testa nått rött, men njaaa... Blir nog svart med röda läppar kanske ;)

Sweet dreams fellas!




Vimmelbild på mig och Tess från Bahnhof för typ en månad sen :)

RSS 2.0