Bruksprovet är igång!

I söndags startade bruksprovet på Flyinge på riktigt med de olika delmomenten. I söndags var det exteriörbedömning och våran hingst Faustino visade sig fint :) HÄR kan ni gå in och följa hans resultat, och självklart kolla på hans übersnygga bild från fotograferingen ;) (klicka på bilderna för att få dom större!) Tyvärr såg jag nu att domaromdömena från fas 1 inte kommer att läggas ut, men jag antar att om han går vidare imorgon till fas 2 så kan man nog få se omdömen osv! Erkänn att han är snyggast av alla hingstarna då? ;)

 

Igår gjorde jag inte många knop, sov 12h och fick lite av en chock när jag insåg att klockan var över 1 när jag vaknade. Fortfarande trött men jag insåg att jag måste gå upp nu, det håller inte haha! Sen tog jag en tripp till affären och sen städade jag, målade naglarna och latade mig i soffan. Och såg på Big Brother... Jäkla skönt att Rickard och Ebba åkte ut, jag gillade inte Rickard för fem öre. Sjukt jobbig människa!

 

Jag glömde förresten att reflektera över den stora sensation som infann sig igår vid ungefär 17-18tiden. Den oslipade diamanten Angelica Augustsson slog till igen och VANN grand prix-klassen i WC igår!!! Hon totalkrossade hoppningens världselit med bland annat Ludger Beerbaum, Pius Schwizer och Edwina Alexander bakom sig i resultatlistan. Det är bara helt sinnessjukt, och det går en rysning genom kroppen när jag tänker på det. Framtiden ser ljus ut för Sveriges hoppryttare!

 

Idag har jag ätit god mat igen, och nu ska jag nog titta på lite HIMYM innan Big Brother kl 22.00. Sen blir det bums i säng för fröken Hellström! Så godnatt på er, så hörs vi imorgon!

 

Bilden är ej från GHS!

 


Göteborg Horse Show!

Vilken kväll det blev igår!

Jobbade först på dagen, sen åkte jag med Ingmar upp till Göteborg för att sedan i stort sett planka in på Göteborg Horse Show! haha, betalade in mig på mässan sen hade dom hittat en bakväg in till arenan där ingen kollade biljetter. Så först gick man igenom typ vid framridningen, sen fick jag sitta på typ första parkett på ryttarläktaren! Spottade en hel del kändisryttare så att säga... Inte alls så tokigt tycker jag! Sen när Rose red så blev jag och dom andra från Gränsbo filmade så vi blev med på TV på svt24. Dock hade jag inte möjlighet att komma in på framridningen och in i stallarna för där var dom lite nogrannare att kolla banden, men jag fick ju sett en hel del! Såg bland annat Philipp Weisshaupt som jag var på praktik hos i Tyskland, och givetvis hans kompanjon Ludger Beerbaum. Nej det var riktigt skoj och det tackar jag Gränsbo för!

 

Idag är dom iväg på Bruksprov där våran Faustino är med! Hoppas han sköter sig bra och visar sig från sin allra bästa sida på exteriörbedömningen som är idag. Jag undrar om min gamla lärare är där och kikar, någon från Vansbro som vet?

I fredags kom kära Tess hit och myste med mig i soffan! Det var mycket trevligt, och som vanligt äter man alldeles för mkt onyttigheter. Men jag är stolt över mig själv idag faktiskt, jag var på Ica och handlade och då såg jag att dom hade någon ny chokladsort från Marabou... Men jag höll mig! Måste bli av med mitt beroende... Det håller liksom inte i längden. Jag insåg att när man äter en 200grams chokladkaka så äter man i princip 1 dl rent socker. Det kändes lite halvjobbigt faktiskt...

 

Nej nu ska jag städa lägenheten lika skinande som slottet självt!

Sen ska jag glo på hoppning på tvn kl 17:00!

På återhörande!

 

Scandinavium!


Ludger Beerbaum


Rolf-Göran!


Prisutdelning. Angelica Agustsson blev tvåa!


72 år gamla Ulla Håkansson var med


Rose och Bocelli!


Bocelli igen


Adelinde och Parzival red ihop 82%


Patric Kittel laddade med en BigMac innan start

och fick 81% med sin Scandic! :)

 


B-town

Hellu!

 

Ikväll blir det ingen Big Brother, är alldeles för trött för det! Så synd att det ska gå så sent om kvällarna, en annan är ju sååå kvällstrött nu för tiden :)

Ikväll har jag inte gjort så mycket, snackat lite med syrran och längtat hem ännu mer till lille Egon! Katastrof att moster inte träffat sin systers lilla trollis än... Ska supertjata på Tess och Dan om att åka med mig hem tredje helgen i mars för jag orkar fasiken inte vänta ända till april!

 

Igår tog jag mig en tur till Båstad för att hälsa på  Tess och hennes klasskompisar. Riktigt trevliga människor är det, och jag trivdes som fisken i vattnet. Hoppas på att det blir fler gånger med umgänge! Och jag liksom Tess har alltid haft väldigt lätt för att komma överens med grabbar, det blir liksom aldrig några konstigheter.

 

Imorgon åker hingstarna till bruksprovet som börjar for real på söndag tror jag. Hoppas hoppas att dom gör bra ifrån sig och blir godkända :) Sen startar ju Rose och Bocelli imorgon, och jag hoppas verkligen att dom går till final för då har jag kanske chans att få åka med och titta! Håller alla tummar imorgon!

 

Nu ska jag verkligen hoppa i säng innan jag somnar med huvudet på tangenterna.

Godnatt på er, kort och gott.

 

Goaste grabbarna Nils och Dennis!


Motgångar

Go kväll

 

Idag sitter jag i soffan och surar. Denna dag har varit sååå störig rent ut sagt, kom in från stallet kvart över 7... Ingenting har funkat idag! Hingstjävlar som står på bakbenen och trasiga höbalar... Mitt i alltihopa kände jag av min magkatarr så där gick jag runt som en köttbulle för att det gjorde så ont när jag gick upprätt. Hoppas verkligen att den ger med sig för jag orkar verkligen inte med det igen!

 

Sen så ser det inte så ljust ut för mig resa hem till Dalarna igen. Rose ska troligen tävla i Tyskland den helgen vi hade "bestämt" så då måste jag vara hemma på gården. Och helgen efter kunde inte Erika... Så ja, det går bra för mig! Hoppas verkligen att det inte är den helgen Rose ska tävla, för nu vill jag verkligen hem. Men jag börjar tvivla på att jag kommer komma hem. Kollade lite på flyg också men det går ju inte ett enda... Skitliv!!!!

 

En less Sanna säger godnatt


Monday Morning

Njaaa, inte riktigt. Men det var i morse :)

 

Sitter och väntar på käk efter att ha tränat spänst med Josse via facebook lite snabbt innan Halv 8 hos mig. Det var drygt... Men skönt när man väl gjort det :) Vet inte om jag gillar veckans program, det blir för mycket folk haha! Det ska bara vara 4 st sen slut.

 

Jag är också lite sur... eller sur och sur. Frustrerad!! Jag kan få hjälp på lördag med sista fodringen på kvällen så att jag kan åka till Scandinavium och förhoppningsvis heja på Bocelli. MEN... Det finns ju fan inga biljetter! Dom som jag hittat på tradera går ut om en timme och är redan uppe i nästan 900 för båda vilket känns lite väl dyrt för bara en kvällsföreställning. Sen måste jag ju ta tåget till Göteborg också så då går det nån hundring till. Vill ju sååååå gärna se Bocelli! Får väl kanske skåda det på tv på söndagen sen, men ändå! Så dumt att man inte tänkte på det tidigare, så hade man ju kunnat köpt biljetter när det fanns.

 

Nåväl, är väl ingen idé att gråta över spilld mjölk men man blir lite sur. Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan med morötter och Big Brother. Har ju en deal med Josse att äta morötter istället för godis.. Vi får väl se hur länge det håller :)

 


Big Brother 2011

Jaha mina vänner, då var säsongen igång!

 

Vad tycker jag om detta då, som är gammalt inbitet BB-fan? Faktiskt så tycker jag det var ett riktigt tradigt "startfält" haha, vad är det för människor liksom? Här sitter jag och väntar på att någon lite känd människa ska komma in iallafall, men bara massa plattfall. Nej, något första intryck gjorde inte detta programmet men jag ska ändå se veckan ut få se om det kan hända något skoj. Tråkigt att inga bloggare skulle vara med ju! Hade förväntat mig Rosanna, Jackie eller Dessie, men icke!

 

Nåja, nån rolig prick kanske det finns. Förstod dock inte grejen med det där paret?

Nej nu är det sovdags! Synd också att det skulle gå så sent på kvällarna, 22-23.

 

 

Såg ni premiären? Vad tyckte ni?


Godnatt people!

 


On the beach

Vilken fantastisk dag!

Började med att jag gick upp vid typ halv 11 och åt frulle och solen sken för fullt ute. Åkte och handlade lite, och känslan när man satt i bilen och poppade musik med solbrillorna på var obeskrivlig. Kändes verkligen som att våren var kommen! Dock var det lite kallt ute idag, men solen värmde såååå skönt. Sen på eftermiddagen tog jag en promenad runt gården, sen ringde Mia och frågade om jag ville med till stranden och grilla korv. Grilla korv?

Sagt och gjort, vi åkte till Ica och handlade engångsgrill, tändstickor, korv och diverse tillbehör och sen hämtade vi Kristoffer och Pip och for iväg. Medan Mia startade grillen lekte jag och Kb med Pipen längs vattnet, och det var sååå fint! Solen höll på att gå ner, och det var lagom kallt osv. Helt toppen med andra ord! Korvarna satt fint sen också, haha. Kändes dock lite udda att sitta på stranden

och grilla i slutet på februari.

 

Nu ska jag slå mig ner i soffan med HIMYM, och sen ladda järnet för klockan 21:00 smäller det! BigBrother börjar! Inte en dag för sent! 5 år sen sist, haha. Lite tråkigt dock att det är Gry som ska vara programledare och inte Adam, men men... Jag ska inte döma i förväg. Så ikväll vid nio vet ni vad jag pysslar med!

Ger kanske en update efter programmet med lite kommerntarer, vi får se :)
Här kommer bilder från stranden iaf!


Förbundsträning

Guten Tag!

 

Idag mina vänner, har jag varit och tittat på när Kyra Kyrklund har haft förbundsträning hos Minna Telde! Den ni! Följde med Rose som "hästskötare" och fick då smyga med in och titta när dom hade träning. Väldigt intressant och inspirerande, Kyra har sina små tricks med detaljer som kan göra så himla mycket! Det är bra att få se lite olika träningsformer, att skaffa sig "delar från alla hörn" för ibland kan det komma ett tillfälle då man kanske behöver plocka fram just den biten. Så jag tackar och bockar för denna dag! Jag vet iallafall en där hemma som var avis :)

 

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag åka in till Mia och slå mig ner i soffan framför Melodifestivalen... Hallå? Jaja, inte så mycket annat att se denna lördagskväll. Hoppas också på att det blir en nachosallad till det, skulle sitta fint efter mitt feta intag av godis igår... Skulle dock ha tränat spänst med Jossan idag via Facebook, men nu blev det stan istället. Kanske imorgon Josse? Sanna ska iallafall ut och springa imorgon!

 

Jahapp, det var min update för denna dag!
Ha en väldans trevlig kväll, puss

 

 

 


Hemligt uppdrag

Godkväll fellas!

 

Ligger i soffan och är helt mosig. Har typ sovit framför Lets Dance-utröstningen... Dags att hoppa i säng! Har tryckt i mig både chips+dip och choklad idag, allt för att försöka må så illa som möjligt för att bli "avskräckt" från godis osv. Gick ju sådär... ;)

 

Men imorgon ska jag ut på något roligt. Än så länge är det lite "hemligt", eller det är iallafall inte alla som får vara med på den här grejen. Berättar mer imorgon när jag kommer hem ;)

 

Godnatt nu!

 

Lyckades inte ens äta hälften... Typiskt!

Varför gör man gräddfil i en liten mjölkförpackning?

 


Friday I'm in love!

Go' kväll!

 

Sitter här proppis efter att ha käkat inne i huset med lite trevliga gäster. Pasta carbonara bjöds det på idag, och det satt som ett smäck. Annars har dagen idag varit växelvis seg och lite lagom så där! P & R kom hem från Andreas-träning i Danmark och jag hade en bra tur med Jazz-hästen. Sen fikade vi med avramlings-/sista praktikdagstårta tillsammans med Ine som gör sista dagen imorgon. Hur ska vi klara oss utan henne? Still ett mysterium...

 

Slökollar lite på filmen I Am Legend på sexan... Precis den scenen där han kväver sin hund som blivit biten av dom där konstiga djuren. Åhh, jag hatar när djur dör i filmer... (tårar i ögonen)

 

Imorgon är det fredag mina vänner, den bästa dagen på veckan! Om man nu inte jobbar på lördagen, för då blir lördagen den bästa dagen! På tal om helg förresten, denna söndag är en speciell dag. Tror kanske jag skyltat om detta i ett tidigare inlägg, men jag måste bara säga det igen. Big Brother börjar!! Har sett att en del kända bloggare ska medverka, kan bli skoj eftersom jag följt dem sen en tid tillbaka. Kan kanppt bärga mig. Like the old days!

 

Nej nu är det hög tid att gå och lägga sig. Har blivit riktigt dålig på att lägga mig i tid...
Godnatt people!

 

 


Pink with a touch of coral

Heeeeeeejheeeeeeeejheeeeeeeej!

Måste börja med att hälsa nya läsare till bloggen, kul att ni hittat hit och hoppas ni trivs! :)

Nu sitter jag mätt som ett svin efter att ha ätit en väldans god tomatsoppa. Passade perfa denna kalla dag. Och vad blir det med Skåne? -30 grader hemma i Dalarna är ingenting jämfört med -5 och blåst här nere. Går rätt igenom kläder och benmärg!
Tog en sista tur på min snälla snälla inridningshäst idag också, för han ska åka hem till Norge på fredag för han har gått klart skolan! Tänk om alla kunde vara som honom, sitta upp och rida på dag nr2 av sadeltämjning! Han var bra han, stora Grå (som vi kallar han) :)

Nu ska jag ta och hoppa i säng, men måste bara påminna om ett program som börjar på söndag, nämlingen Big Brother! Jag hade tidigare en förkärlek till just detta program och jag och mina jämlika vänner satt hemma hos mig och följde finalen 2006 tror jag? Fantastiskt program, bara för att det är så himla patetiskt!

 

Postar en bild på mitt nya nagellack från H&M också, rosa/korall färgat. En liten färgklick i vardagen!
Puss godnatt

 


Favourite pieces

Tänkte posta ett litet inlägg med mina nya godbitar i garderoben! Vissa av plaggen har jag redan tjuvstartat med att använda, men några av dom måste tyvärr vänta till lite varmare grader. Jag har i stort sett blivit helt klädtokig och jag ser nya outfits överallt. Inte bra för plånboken vill säga... Måste behärska mig! Varför är man inte ekonomiskt oberoende och kan köpa alla jäkla plagg du vill utan att ens behöva tänka? Drömscenario..

 

Här kommer bilder!

Min absoluta favorit! Kort Beatles-tischa från H&M


En till favorit, spetsbody från BikBok 


Guldmetallic linne från BikBok. Ett sånt plagg som fick följa med ett
annat på 2 för 99-rea. Förslag på matchning?


Favoritbyxorna. Morotsbyxa från BikBok


Ny kavaj, alltid bra att ha! Från H&M (och den är faktiskt svart...)


Skinnshorts från Cubus


Shorts från BikBok


Kort finstickad tröja från H&M


Världens bästa tights! Från H&M


Så där, det var dom bilderna. Kom gärna med stylingtips osv, jag tar emot alla förslag!

Nu ska jag hoppa i säng, puss och kram från Skåne


Återuppstånden!

Tänkte att jag kanske skulle damma av lite här igen!

 

Jag önskar mig en ny design för jag har totaltröttnat på min verkligen, så om nån med photoshop kan fixa en snajdig header till mig så blir jag jätte glad och lovar att blogga nästan varje dag! (ett tag iallafall...)

 

Nåväl, sen jag skrev sist har det väl kanske inte hänt jätte mycket men jag är lika glad för det! Hästarna går bra, har sällan skådat snällare inridningshästar än dom jag haft och det är ju till min fördel hehe. Jazzhästen börjar få lite mer snurr på benen mellan alla protester men det tar sig! Jag njuter av två lediga helger fram tills det är dags för Göteborg Horse Show och bruksprov. Jag kommer hejja fram Bocelli så mycket jag kan på lördagen (han ska till final!!) och sen givetvis hålla alla tummar för våra hingstar på bruksprovet. Det var väl egentligen den uppdateringen jag hade att komma med i stalläget så att säga :)

Annars äter jag som vanligt så jävla god mat så jag tror inte att det är sant... Vildsvin hit och vildgås dit. Musslor hit och sillar dit. Jag som förr varit liiiite pipig med maten äter nu mer allt, och då menar jag ALLT. Känner knappt igen mig själv haha. Nog om mat... På dagarna nu när min skånekompanjon Tess är borta i huvudstaden så gör jag inte så mycket faktiskt. Njuter av att göra ingenting helt enkelt. Och det är så skönt! Min nya slogan är "våga vara soffpotatis"! Det är så skönt att inte göra någonting efter att man jobbat en hel dag. På helgerna har jag dock inget emot att gå ut och svänga mina lurviga till beatsen på Bahnhof! Jag har ännu inte tröttnat på Ängelholms uteliv, kan dock bero på att man i stort sett varje helg träffar bara okända människor, förutom nu på slutet när man hunnit bekanta sig med en del folk här så kan man iaf heja på nån ute och det är skoj!

 

Nej nu blev detta inlägg alldeles för långt för min smak, men blir lätt så när man måste berätta så mycket på en gång. Men faktiskt så har jag lite bilder att slänga upp imorgon från diverse fester och alla mina tillskott i garderoben. Can't wait to show you my favourites! Jag har några riktiga godingar... ;)

På återseende imorgon då!

Puss godnatt från Sköune

 

Postar en bild på Stina och mig från juldagen hemma i Dalarna!


RSS 2.0