Till Nice ass-Nises

Eftersom jag har en trogen och flitig läsare så måste jag ju uppdatera mig lite.... Så detta inlägg är tillägnat Fredrik hemma i Äppelbo!

Får kanske börja med att säga att jag är tillbaka nere i Skåne igen. Har inte riktigt bestämt mig hur jag tycker om det än, men än så länge har jag inte legat sömnlös och gråtit om nätterna eller hoppat runt och gjort glädjeskutt. Så ja... Det får väl vara helt okej med andra ord! Men hur man än vänder och vrider på det eller försöker intala sig själv något annat så kommer det alltid finnas ett ordspråk som man kommer att inse betyder mer än man tror. Och det är givetvis: BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!


Angående juldagens bravader får jag nog be om att få återkomma när min kära kamera med bilder återkommer till skånelandet! (jaaa... den rackarn alltså... Han smet på natten den jäkeln... sova borta så där bara... gillar det inte...)

 

Tackar för mig denna gång och återkommer väl om obestämda dagar!

Så länge, hade gött så att säg!

 

Björnen från Dalarna!


Dalarna imorgon!

Vänner, vänner....

 

Imorgon far jag till Dalarna ju! Shit, helt plötsligt är dagen här som det kändes som att det nyss var tusen år till. I somras när jag stod och sa till nära och kära "vi ses till jul", ja nu är det visst jul snart och det har redan gått ett halvår :) Jag ska njuuuuuuuuuta som aldrig förr hemma i bynn, och bara mysa med alla mina kära. Mycket hyss ska det göras iaf ;)

 

Nu ska jag ta och packa, för som vanligt har jag inte packat än och tåget går 10 imorn bitti.. Varför är jag inte förvånad? Nåja, det är väl trevligt att plocka osv... Får ta och njuta av en sista middag inne i huset innan jag måste vara utan deras fantastiska mat i en vecka. Dock blir den ju ersatt av mammas så det är väl ingen större förlust haha. Jag har beställt kräftpaj på lördag kväll, SOM jag ska äta!

 

Ha det på badet så ses vi i Vansbro imorgon!

Pözz

 

Sandra och Tess på Bahnhof förra helgen!


I ain't dead yet!

Hallå eller!

Long time no seen så att säga, men jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva. Och jag orkar aldrig ladda upp bilder och då blir inläggen tråkiga att läsa, vilket resulterar i att det inte blir några alls. Shame on me... ;)

 

Nåja, kan ge en liten update nu iallafall! Dagarna springer iväg, och "min" tillridningshäst Bianca har haft lite berg och dalbana-tid här men hon åker hem imorgon. Jäkla humör på den kvinnan, haha! Vi har farit runt i ridhuset som ett sträck ibland, och ibland bara upp och ner hela tiden. Annars vilar pojkarna som har ridits in, och det är ändå rätt så lugnt på gården för tillfället. Snart jul också... Vad fasiken hände med detta halvåret?! Jag har redan bott här nere i snart 6 månader, bara en sån sak!

Snart bär det av hem till Dalarna i en vecka också, det ska bli sååååååååå sjuuuuuukt gött!!! Dock vet jag att den veckan kommer gå fortare än någon annan vecka gjort dom senaste 19 åren, men vad ska man göra.. Jag får iallafall komma hem och mysa med alla mina älskade!

 

Jag och min "partner in crime" Tess planerar satyg dag ut och dag in, vad ska det bli av detta egentligen i slutändan? ;) Tur hon finns nere hos mig här i söder, hur skulle jag annars klarat mig?

 

Hälsar alla ett trevligt december, och slänger väl upp nån bild för att göra detta långa inlägg lite skojigare ;)

Puss och kram och kärlek till er alla, jag lever fortfarande!

 

Min sköna vid stranden i Båstad!


Födelsedagspartaj hemma hos fina Sandra (mitten)

Jens fick spö i armbrytning av tjejen till vänster, heh


RSS 2.0