Båstad på lill-lördag

Eftersom alla andra vanligt arbetande människor var lediga på torsdagen eftersom det är en röd dag i vanliga livet, så kunde jag ju inte annat än joina när Tess bjöd in mig till tacos med hennes classmates i Båstad i onsdags! Självklart övergick tacosätandet till fortsatt festande men då nyktert och tidig hemgång för min del då jag skulle upp och jobba. Men den lilla tid jag spenderade hemma hos David var mkt trevlig och det tackar jag för!

 

Och just därför så tror jag bestämt att jag måste nog åka och joina dom ikväll när dom har house-kväll i Gotlandskollektivet. Jo men så måste det ju nästan bli! Ska bara få i mig lite käk från hemmarestaurangen sen hoppar jag nog i partykläderna och dunkar radio i bilen som för-tagg!

 

Annars har veckan varit växelvis seg/speedad, men jag har lullat runt på både inridningshästen och en 4 åring. Trevliga hästar att ha och göra med båda två, så det är tummen upp! Nu börjar dock stallet fyllas mer och mer, vi gråter på helgerna men annars är det kul med lite nya pollar :)

 

En bildbomb, och med den så säger jag tack och hej för mig!

Nils och Dennis (gotlänning och norrlänning, hihi)

Mediasäljargrappar! Elias, Axel och Ola

Louise och Jonathan

Gotlänningarna Malcolm och Elias

Det bongades, David och Dennis visar vart skåpet ska stå

Hittade en gotlänsk Alexander Rybak haha

Skönaste norrlänningen!

Nissepisse ville posa


Snurrig

Ja mina kära vänner, då var det visst nytt år!

 

Själv hänger jag liksom inte med, dagarna bara maler på. Känns verkligen inte som att det är nytt år och på väg mot att bli vår (ja, när man passerar nyårs-strecket så börjar det närma sig!) och det är helt underbart tycker jag! :) Är lite trött på "vintern" nu och känner att vårsolen är meeeeeeeeeeeer än välkommen. Tänk bara, känslan att få plocka fram skinnjackan och solglasögonen... Obeskrivligt!

Dessutom blev jag ju moster åt en liten trollunge den 30de december! Åhh så jag längtar efter att få träffa lille Egon och få pussa på honom!

 

Nyår då... Jobbade på självaste nyårsafton och även dagen efter så det blev lugnt för mig alkoholmässigt. Dock kan ju ironwoman inte förmå sig att åka hem i tid så det blev partajande långt in på småtimmarna. Kvällen spenderades i Helsingborg hos trevliga människor och det var verkligen riktigt trevligt! Tack så himla mycket för en dunderstart på det nya året!

På vägen hem hände dock en mindre trevlig händelse som fick en lite eftertänksam. På motorvägen var det isgata på ett ställe och jag fick riktigt sladd på bilen och kastades över hela vägen sicksack. När jag tillslut fick sån sladd att jag kom runt ett halvt varv och hamnade i motsatt rikting fick jag äntligen stopp på bilen, men det var med bakdelen bara någon dm från diket. Så skakis som jag var efter det har jag nog aldrig varit i hela mitt liv... Men jag tackar nån däruppe för att jag inte hamnade i diket!

 

Nu sitter jag i soffan efter en ledig dag som började med att jag sov igen förlorade timmar, vilket resulterade i 12 h sömn! Annars har jag roat mig med att läsa modetidningar, beställa hem kläder och lyssna på lite musik. Helt okej dag känner jag! Nu väntar jag också på att Tess och Dan ska komma hit med lite thaimat och vi ska klämma en film. Har ju inte träffat dom på ett tag nu :)

 

Imorgon börjar jobbet som vanligt igen, ska bli ganska skönt att komma in i vanliga rutiner och få hem lite hästar att börja rida. Dessutom ska ju småkillarna igång igen så det ska bli skoj :) Sen i februari eller nått tänkte jag ta mig en tripp till Dalarna och hälsa på trollis :) Can't wait!!!

Kärnan i Helsingborg på nyår!


RSS 2.0