Bilder från Bakken!


Efter färja från Helsingborg tog vi tåget :)

Dryckes-paus i parken på en söt liten bänk bland getingarna :)

Chill vid sjön innan allt åkande startade

Långa shorts eller korta byxor?

Jag och Mia på något hak, vad hände med minen liksom?

Erik gillade självposebilder tillsammans med Bella?

Tha gang juzzöm!

Söta shotar!

Från träbanan, haha

Churros med schokolööäää

Schtekare och Lady Gaga på 5D-film

Less is more?

Mia och jag körde en rond i öknen på vildhästarna

Krille gick all in, passa er

Årets profilbild på Facebook?

Trötta danskar (?) i väntan på färjan hem

Arbetsledare?

Joho, kära kamrater. Idag har jag tagit hand om praktikanter! Känns sjukt att jag själv inte är den som kommer och ska göra praktik, utan är den som tar hand om dom som kommer. Galet.. Skolan är verkligen slut nu!

Annars har dagen lunkat på i sitt vanliga mak där man har saker att göra mest hela tiden :) Red två hästar idag, en ny som var stark åt lille Sanna, haha. Sitter även här och är lite småsugen på att köpa häst. Ett riktigt projekt men ekonomi och liknande bromsar... :/ Själva köpet är inga problem men det blir alla kostnader runt om som drar iväg för en dödlig människa tyvärr... :/ Skulle dock vara sjukt roligt, treårs-sto med bra stam och riktigt fin tydligen!

Nej nu ser jag dubbelt igen, bäst att sova tidigt idag igen :)
Godnatt fellas, och förlåt för tråkig update!

Dubbelseende

Ni får ursäkta mig, men jag orkar inte hålla ögonen öppna nog för att ladda upp alla bilder från Danmark :( Försöker finna energin i sängen så jag kan starta upp tidigt imorgon och slänga upp extra många bilder ;)

Syster, kolla klockan!! Avancerar galet eller hur?!

Godnatt fellas

Springnota och matförgiftning

God dag!

Inte nådigt vilken dag jag haft idag. Vaknade imorse efter ca 2 timmars sömn och var tröttare än Trötter själv och mådde riktigt uselt. Ett besök på damernas och jag anade matförgiftning eftersom jag körde igår (ingen bakfylla här inte!) och våran "smarriga" buffé för 99 kr gjorde sig påmind. Kan säga att jag idag är oerhört glad att vi alla tog springnota för idag hade inte ens pommes frites varit värda att betala en tia för. Gud i havet vad dåligt jag mått idag! Som grädde på moset så jobbade jag idag. Klockan ringde 06.10 och jag hoppade i säng ca 04.00 efter en liten felbedömning av vägen (hamnade i Båstad...) Så man var lagom pigg imorse när man skulle ställa sig och mocka typ 23 boxar!

Men Bakken var iallafall väldigt trevligt igår! :) Många karuseller blev det, blandat med massa annat skoj. En väldigt spännande parentes är en karusell som väckte många tankar hos mig. Ett hjul som det är massa korgar runt om. Hjulet snurrar först vanligt så man liksom åker framlänges, men sen reser sig hjulet och man åker upp och ner. Till saken hör att man sitter helt löst i korgarna vilket innebär att om man åker själv så flyger man nog runt som en liten vante i den där korgen (som förövrigt bara hade några galler runt om). Jag kan säga att jag satt två i den och fick ändå blå-hålla i mig för att inte åka i taket! Men annars var dagen väldigt trevlig! :) Hemresan var väl kanske mindre trevlig då men... Haha!

Nu ser jag faktiskt dubbelt så jag hoppas att käket är på gång för jag orkar inte hålla mig vaken längre snart. Efter maten blir det bums i säng, inte en meter till! Bilder från igår kommer i ett eget inlägg om någon minut :)

Pözz Haaaaiii


Danmark!

Nu drar jag mig över till Danmark och Bakken för lite karusellåkning!

Detta blev dagens outfit :)
Topp-Cubus, Leggings-Vila, Cardigan-Gina Tricot, Sjal-Lindex


Kroppa-match

Hello!

Vilken konstig dag detta varit! Vi var själva i stallet idag, vilket innebär att jag inte behövde göra iordning hästar till Per, så vi tänkte gott att "nu blir vi färdiga astidigt och kan åka och shoppa på eftermiddagen innan fodringen" så vi tuffade på i ett tempo som inte innehöll några pauser och allt flöt på bra. Klockan halv 5, som är fodringsid, kom sista longer-hästen in. Vad hände med tiden?! :D Helt sjukt vad timmarna, dagarna och veckorna springer iväg. Har redan varit här nere i en månad, känns som att jag kom förra veckan! :)

Har spenderat eftermiddagen tillsammans med Mia :) Som dom trogna Kropp-supportrar vi är så åkte vi självklart och tittade på hemma-match ;) Såg iaf dom sista 10 minutrarna, vilka inkluderade mål för Kropp! Efter matchen köpte vi med oss kickass thaimat, och jag kan lova den var välsignad! Fy fasiken så gott det var! Godaste wooken jag ätit någonsin. Oxfilé, kyckling och nudlar. Kan inte blir fel, haha.

Nu sitter jag inne i Big House med hundarna, ska snart sova för att tagga för Danmark och Bakken imorgon! Jag är dock chaffis då jobb väntar på söndag, men vad gör det när det finns karuseller? ;)

Godnatt fellas!

Btw, har inte lagt in bilder från fotbollen än så dom kommer imorgon kanske, ev söndag tillsammans med bilder från Bakken :)


Nudelwook från Thai Corner i Helsingborg. Att rekommendera!

Minnet tillbaka!

Men en hel del hjälp och tillbaka-blickar i album så kom jag på vad jag gjorde på Valborg, haha. Bara så där 3 dagar senare typ! Men som sagt, det var inget spektakulärt så kanske inte så konstigt att jag inte kom ihåg.

Nu ska jag iallafall sova, vet inte om jag har hjärta att slänga ut katten inatt... Hon ligger ju och sover :/ Dessvärre lär jag få mer att ta reda på imorgon... Jaja, godnatt!

Worms

Jag älskar katter!! Speciellt när dom spyr och bajsar ut stora jävla långa binnikemaskar på badrumsgolvet. Fy vad bortskämd man är med kissarna hemma, dom bara är (förlåt mamma, jag vet att det döljer sig saker under ytan men det vet jag inget om, haha).

Idag har det inte varit nått speciellt direkt, red Raffe och det gick väldigt bra idag igen :) Nu ska jag bara slappa framför tvn, eller nej jag måste dra en repa med dammsugaren för här ser förjäkligt ut! Tänk, imorgon är det redan fredag! :D

Storm över Jorm

Holy macaroni vad det har stormat i Skåne idag! Lilla jag har nästan blåst ut på åkern på väg till ridhuset och att få in hästarna i "uteboxarna" var inte att tala om! Annars har förvirrade Sanna varit i farten idag. Om jag inte slog mig, glömde nått eller liknande så hände nått annat. Dock gick hästen bra idag, så det var ju en tröst iaf :D Lillkillen Bertoni fick vila idag, småttingarna har oftast vilodag på onsdagar :) Skönt för dom så att säga...

Redan torsdag imorn, och på fredag drar P&R&I iväg till Holland och kollar på nya odrägliga unghingstar, haha. Dock tror jag dom ska kolla på en riktigt fin, e. Gribladi (samma som Totilas). Kan inte tänka mig annat än att den är fin iaf!

Nu ska jag krypa till kojs innan Mormor klöser sönder mig. Hon har varit ute på vift i en vecka och är nu tillbaka... Ni kan ju bara gissa vem som sitter som ett plåster på mig?

godnatt!





Växlande (!) väder

Sååå sjukt väder idag! Ena sekunden verkligen ösregnade det, och nästa var det strålande sol och sen nästa så var det blandat av både och. Haha, skummaste jag sett! Var lite svårt att klä sig för vädret när det hela tiden bytte, jackan blev väldigt varm i nästa sekund :P

Idag red jag på Raffe och lille Bertoni. Raffe var faktiskt fin idag och mjuk och framåt hela passet. Sen Bertoni.. Var lite kaxig idag med :D Haha, men han blev rätt fin på slutet men fick lov att avbryta för det kom så många hästar och han blev så hingstig och ofokuserad så det var liksom ingen idé. Men höll på att få mig några åkturer under resans gång :P Tur jag hade satt på mig mina nya Pikeur-brallor så man fick lite klister ;)

Satt här på kvällen och funderade över våren, och jag kan inte för mitt liv komma på vad jag gjorde på Valborg?! Är som ett svart hål, och det är andra året i rad som det händer haha. Och det roliga är att ingen annan som jag frågat kommer heller ihåg vad dom gjorde :D Kommer nog aldrig komma på det heller antar jag... Det var ju ändå inte så länge sen det var Valborg liksom, haha. Antagligen gjorde jag inget spektakulärt...

Nu ska jag sova!
Sleep tight fellas,
toodels!

Sanna hungrig/bottenlös?

Har värmt min lasange nu i typ 15 min... Det blev en hel del! :D
Tror ni jag orkar äta upp allt?

Update: Orkade nästan allt! Bör jag överväga magsäcksförminskning? ;P


Kaxig lillkille

Idag är det ett regnigt Skåne... Inte så väldans kul kanske!

Idag har det varit lite rubbning i rutinerna. En häst skulle iväg på besiktning så det blev en liten lucka för egen ridning lite tidigare på eftermiddagen. Bertoni hade vilat sen torsdagen så jag anade viss trots... Och trots fick jag! Började redan när vi kom ut genom stalldörren, hah. Men sen blev han snäll och duktig :)

Blev rätt sent idag, kom in vid halv 7 tiden. Nu är Sanna trött och lite sliten, så soffan känns extra skön idag ;)

Vad tyckte ni om Veckans Blogg Babe igår? :)


Hörs senare!



Bertoni!

Veckans Blogg Babe!

Lite klent med sånna inlägg, men har haft lite dålig inspiration senaste tiden. Men här kommer en blogg som jag fyndade på www.lookbook.nu  :)

Tjejen heter Frida Johnson och är 17 år tydligen, tyckte hon såg betydligt äldre ut! Har en skön stil, är snygg och skriver en bra blogg för VeckoRevyn. Kika in henne vettja :)

Länk till bloggen




Bilder från Halmstad och Ängelholm


Tess och Dan i hans crib i Halmstad

På Gastons (?)

Suddig bild från Gastons, men drag!


Mia och Sara på kräftskiva på lördagen i Ängelholm

PipO chillade

Erik, Kristoffer och Mia

På Torstens

Tequila på Bahnhof!

Kräftskiva

Vilken helg! Hann inte uppdatera igår men hade fullt upp hela dagen, haha. Vaknade upp i Halmstad efter en trevlig utekväll med Tess och Dan. Sen chillade vi lite på stan efter pannkaksfrukost. Kom hem till gården igen vid 5 tiden, och då var det bara att slänga sig in i duschen och sen hoppa in i bilen till Ängelholm där det väntades kräftskiva! Jag hade givetvis köpt djupfrysta kräftor så ja... dom var lite småkyliga men gött var det! :D Sen drog vi ut på Torstens och Bahnhof och dansade, det var väldigt trevligt. Liiiite väl trevligt kanske...

Idag har jag dagen till ära varit på loppis och agerat hundvakt! Kropps fotbollslag hade annordnat så fint så, gjorde till och med ett fynd på två muggar! Efter loppisen blev det käk på Max och mys med lille Pip i soffan och här kommer jag stanna mig resten av kvällen. Söndagar är inte alltid roliga... Men vad gör det om hundra år? ;)

Sjukt segt att ladda upp bilder så dom kommer senare!
tjipp



Going to Halmstad

Sitter iordninggjort och ska precis sätta mig i bilen till Halmstad för att ha en trevlig kväll med bästa Tess :) Blir nog rätt lugnt ikväll, ska ju på kräftskiva imorn så då måste man vara pigg ;)

Kvällens outfit består av leggings från H&M, linne och kofta från Vila!


Risotto a la Jamie Oliver

Idag har mästerkocken varit i farten! Okej, kanske överskattar min förmåga lite men... Gott var det! Blev nått "risotto"-liknande med basmati, bacon, färska champinjoner, broccoli, ärtor, majs och fetaost till det! Och självklart lite bea ;)

Idag hade jag en stöddig treåring i mina händer. Bertoni vilade igår, så idag blev det lite fight men sen blev han lamm och gick snällt och fint igen :P Skötte sig relativt bra med tanke på att det var en snygg tjej inne i ridhuset samtidigt, och Bertoni gillar tjejer väldigt mycket... Haha.

Nu sitter jag inne i big house och kollar på tv och myser med hundarna. Tävling på gång för Rose i Danmark så Per drog ner och hjälpte till idag. Och imorrn kommer bästa Tess och hälsar på! Sjukt kul att träffa henne igen :)

Nu ska jag sova, blivit sent några kvällar nu. Boa står och tittar på mig med puppy-eyes.... Vad vill hon tro? Måste göra nått, haha. Hörs imorrn! Guten nacht!




Wooha, Kropp!

Idag har jag varit och skådat fotboll i regnet. Kropp spelade mot Munka (?, vild chansning efter googling) i en jäkligt regning match men inte surade dom för det, 4-1 blidde det! Jag och Mia tog första parkett i bilen bakom målet ;)

Annars har det varit en chill dag, kidsen har vilat och den nya hade betydligt mindre sadeltvång idag! Nu ligger jag faktiskt och tar det lugnt och kollar på The Fast and the Furious Tokyo Drift. Riktigt bra film tycker jag, eller den är lättsam att titta på liksom. Så nu ska jag fortsätta slötitta och sen somna in och inse att det redan är torsdag imorrn. Vad hände med veckorna?

Godnatt och toodeleY

(blev ingen bild från fussballen tyvärr)

Vem var det som tutade?

Spännande, någon åkte förbi här och tutade massor. Kan det vara en hemlig beundrare? (mest troligt är det att det var någon som tutade åt Per och Rose, men man kan ju alltid drömma...)

Sleep-mode: ON

Godnatt!

Klibbig tisdag

Fyfasiken vad klibbigt det är just nu! Luftfuktighet 100% typ.. Bara man rör fingrarna så dryper man. Nåja, jag klagar inte men om det ska vara så här varmt så kan väl ändå solen titta fram eller? Nej då kommer det regn istället så man blir ännu blötare än vad man redan är... Höjdpunkten på dagen är att vattna i ridhuset med en trasig slang = Sanna genomblöt :D

Annars har dagen bestått av massa svettiga hästar, den ena loppigare än den andra haha. Sara testade nya tillridningshästen idag också, tror den var 8-9 år och när man såg när hon precis hoppat upp så skulle man kunna tro att den var 2,5 och precis skulle sittas på för första gången. Jäklar vilken sadeltvång! Ryggen var lika skjuten som en igelkott som skjuter sina taggar. Haha, det såg lite ostabilt ut ett tag men sen vande den sig lite och gick betydligt bättre :) Red på Berra idag också (Bertoni) och han gick bra idag med! Fick lirka fram lite ny teknik för att få fram lite snabbare bakben och det funkade tillslut efter att jag nästan suttit i lamporna några gånger. :P

Efter jobbet var jag galet trött så jag har bara legat på soffan och ätit godis fram till nu :P Inte helt fel känner jag ändå.. Ögonen känns som blyklumpar och jag hoppas det är käk snart så jag får gå och lägga mig haha. Dock kanske Per ska ut och jaga käket först ;) Kanske blir det en råddjursbock for dinner! Gud vad hemskt det lät....


Köpte två nya klockor igår på super rea! Två stycken Regal för 196 :- , kunde bara inte motstå + att jag faktiskt behövde en att ha på mig i stallet. Så här såg dom ut:




Late night on Gränsbo

Idag höll jag inte måttet för tidig säng-gång inte. Nej jag hamnade i städtagen och nu luktar det fräscht här inne i lägenheten! Var och handlade och sen blev det pytt-i-panna inne på hus-restaurangen :)

NU ska jag då sova, är förbaskat trött.
Och jag ser att min anonyma syster börjar föra konversationer med sig själv här i mitt kommetarsfält, hon är då väl en buse hon. "Våga vägra Facebook" är hennes nya.

Godnatt (slut på batt)

7eleven take away

Blev inte så mycket städ idag, men jag lyckades tvinga mig själv att skura diskbänken, tv-bänken och kylskåpet idag iaf. Dock ser det förjävligt ut på golvet så imorn MÅSTE dammsugaren fram annars blir jag dammallergiker.

Kvällen toppades iallafall med thai-mat från 7eleven. Det var visst föl-championat idag så hemma-restaurangen uteblev  ;) Men det var gött med thai med!

Nu ska jag hoppa i säng och jag blir lika förvånad själv för var dag som går och jag inser att jag sover innan 23.00 och ligger i sängen innan 22.30. Det finns hopp för Frodo som syrran sa!


Godnatt puddingar




Söndag morgon

Godmorgon vackra människor!

HAr rätt nyligen vaknat, tog mig en rejäl sovmorgon faktiskt. Men nu har jag ätit frukost och samlat krafter till att städa för det behövs verkligen. Så lortigt överallt och Mormor har nog säkert gått på toa lite här och var känns det som, till exempel som min handduk som låg på golvet igår. Så det blir en note till mig själv att ALDRIG lägga kläder eller liknande på golvet mer :P

Hade iaf en trevlig stund i Helsingborg igår! Det snackades och spelades Buzz. Jag och Erik sög första rundan men kom igen jävligt starkt och vann nästa ;) Blev väl hemma runt 2 så det blev rätt tidigt ändå, skönt. Men framför allt: Jag hittade till och även från Helsingborg, helt själv! (med lite guidning men ändå ;)) Blev inte så mkt bilder men fick en på lille Pip som blev väldigt trött på kvällen :)

Nu: STÄD
Tjipp

Bella och Pip

Helsingborg och kvällens outfit

Ikväll drar jag nog in till Helsingborg och trivs lite om jag hinner efter att jag varit in på restaurangen och fått mig lite käk ;) Om fallet skulle bli så så ser jag ut så här denna kväll!

Transparent tunika/klänning unknown
Leggings med mockadetaljer från H&M







Helgjobb

Idag har jag jobbat, eller ja jag jobbar fortfarande men det är bara några hästar till som ska ut i hagen så jag kan vila lite inne medans dom är ute :) Rätt skönt att ha en sån lugn dag men ändå jobba.

Idag hade jag tänkt att städa lite och få undan all tvätt som hänger överallt i lägenheten. Annars ska jag väl in i stallet igen på em och fodra och göra hästarna klara för natten. Inte en allt för spännande dag att berätta om här men några rader fick det lov att bli :)

Höööööres!

Millimetrar full håret

Idag, men framför allt igår, har millimetrarna ätit upp mig totalt. Vad heter dom små rackarna egentligen? Millimetrar/sträck är det enda jag hört :P

Idag har varit en konstig dag. Inte så väldans mycket att göra men ändå körde ALLT ihop sig. När jag skulle göra en sak var det dags för en annan sak som inte kunde vänta, vilket gjorde att man inte riktigt fick grepp dom dagen och kunde planera och strukturera. Nåja, lär väl komma fler sånna dagar så bara att vänja sig och hitta lösningar :P

Red iaf på snyggingen Bertoni idag igen. Han hade vilat i två dagar så jag förväntade mig en brottningsmatch men fick istället rena rosa moln! Han var så duktig idag, gick som en klocka (efter lite om och men men åndå ;) ) och rörde sig riktigt fint idag mot tidigare ggr jag ridit han :) Brydde sig inte ens om att det var en annan häst inne i ridhuset samtidigt, han brukar annars vara lite närgången tydligen :P Lite intressant att se en treåring gå lika bra som dom betydligt äldre och mer utbildade hästarna hemma. Hästarna här är verkligen toppen, den ena finare än den andra!

Men jag saknar självklart min bebis ändå, och Hedwig! Ska bli kul att få träffa dom sen när man kommer hem till jul, och förhoppningsvis få ta sig en runda på dom :)


Nu väntar jag gourmétmiddag
tjipp


Update: Gourmétmiddag blev det, musselpasta. Inte helt fel en fredagskväll innan jobb på lördag morgon!


Yoppla-hoppla (Yoplait)


Hedda-pedda (Hedwig)

Sängen kallar

Nu ska jag fasiken gå och lägga mig, är skittrött. Plus att katten mormor har jävlats med mig igen och gått på lådan precis när jag gjort ren den, t o m skrubbat och haft i nytt spån. Vad gör hon? Så fort jag sätter ner lådan sätter hon sig och nr.2:ar... Tack för den liksom!

Jag avancerar igen, klarar jag att ligga i sängen innan 22.15?
Det återstår att se, om man klarar sig utan flugattacker inatt ;P

Fölvisning

Idag har det varit fölvisning på Gränsbo! Roligt att se alla dom små liven som är helt förvirrade inne i ridhuset och ska visa upp sig :P Zune skötte sig, dock var mamma Barcelona lite på hugget så det hela slutade med att hon prejade in han i staketen som dom hade som avskärmning så han kraschade. Men det gick bra och dom fick ta det lite lugnare sen under resten av visningen :) Här kommer lite bilder från dagen, dock blev det inte allt för många då det var lite svårt att fota i ridhuset. Men lille Zune kom med på bild iaf!


Banan i ridhuset

Uppställning och presentation

Zürich redo för uppvisning

Barcelona var taggad (!)

Zötisch!

Zune kaxar sig lite



Sannos avancerar

Hallå, jag är på väg att borsta tänderna och klockan är inte ens 22.30...
Hur bra?! (kolla syrran, jag kan faktiskt!)

Godnatt, haH!

Pizza-time!

Har nyss avnjutit en pizza som jag förövrigt varit och hämtat själv. Bara det är ju en bedrift som gör att den smakar ännu bättre! :D Nu sitter jag och tittar på ridsport på TVn, det var hoppning på Eurosport och det var skoj att slötitta på då man inte sett så mycket hoppning på ett tag :)                            

Nu ska jag avnjuta min klubba som jag fick från pizzerian. Var han bara snäll eller tyckte han att jag såg barnslig ut? Lika bra att inte fundera på det, och se det som efterrätt :P Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, börjar en halvtimme tidigare imorn för att hinna bli klara i någorlunda tid till förvisningen. Ska bli sååå skoj att se på dom små! Kom ihåg att hålla tummarna för Zune och Barcelona imorn! :)

Godnatt, tood, puss och hej


Lille Zürich, dock har han växt väldigt sen detta kort togs!



Preparations

God kväll vänner!

Idag har det mest varit förberedelser för morgondagens fölvisning på gång. Blev inte så många hästar ridna idag, dom unga fick vila. Sen har några hästar badat och det har städats lite osv :) Lille Zürich och mamma Barcelona ska visas imorn, så nu får ni hålla tummarna att det går bra! Jag som inte sett så många föl förut tycker det ska bli riktigt kul att få kolla på dom små sötnosarna som kommer och ska visa upp sig. Vem vet, kanske någon som visas blir inkvarterad här efter morgondagen!

Nu sitter jag i soffan och gör mentala förberedelser för att resa på mig och börja städa- Det är hemskt farligt att sätta sig efter man kommit in från jobbet, man blir oftast fast här och får ingenting gjort...
Upp och hoppa!



Innan 23

Idag ska jag klara det, att sova innan kl 23.00.

Går det tror ni?

Godnatt, pussiii och toodles

Bildbomb från helgen i Ängelholm!


Fredagens outfit

Lille pip hade en skön sovstil medans vi förfestade

Erik och Kristoffer

Mia på Torstens!

Grabbarna på Torstens

Mia och Erik

Mannen myter och legenden; Jonte! (med pimpad hatt från Netto)

Sannos säger Schkål!

Dimmigt och varmt på Morris

Jag Mia (och godaste drinken Orgasm) och Kristoffer

Jonte kom inte in då han hade för "konstiga" byxor tyckte han
men han väntade ändå troget i en timme tills vi kom ut igen!

Efterfest med caramel conjac... do i need to say more?



Lördagen bjöd tyvärr inte på så många bilder men detta är då
Sara på väg ner till bussen mot Stan och Torstens

Efter Torstens på väg mot Bahnhof, Sara och Matilda!


Ja mina vänner, äntligen höll jag mitt ord och gjorde en rejäl bildbomb!
Enjoy för det var väldigt tidskrävande ;)

Bråkstakarnas dag

Ingen bra start på morgonen idag inte, det fortsatte från gårdagen, haha. Började med att pajasen Ior som vanligt tyckte att jag var en lite fluglort, och sen drygade Charmeur med att välta hela kärran fullastad med halm som förövrigt är döden att lasta på själv. Sen fortsatte resten av hästarna att ingå i nån slags pakt att vara jävliga. Ior (igen) var som en loppfamilj att hålla reda på, Brille som bara hoppade runt, Raffe fick sig ett redigt pass, Zuidenwind var "rädd" för min rosa tröja och Joppe som fick nå hingstryck utan att ens se en häst.

Dock gick treåringen bra idag! Jag som red så klart ;) Haha, nej skämt åsido men jag blev rätt nöjd faktiskt. Han lyssande betydligt bättre än igår! Dock liiite halvt prestationsångest när både Rose, Per och Mia stod och kollade. Hoppas man får fortsätta sitta på han lite då och då, för det är en trevlig häst!

NU kommer bildbomben från helgen upp snart!

Hemmabygge igen

Jag fastnade såklart för att bygga på en ny design och jag förstår att ni blir totally jealous på min extremt snygga nya design men bättre än så här blir det tyvärr inte med paint och jag har inte orkat/hunnit/kommit ihåg att fixa photoshop! Men men, denna lilla filur tog upp tiden som jag skulle lagt på att lägga upp bilder från helgen, men imorn får jag banne mig avvara lite mer tid för det.

Nu ska jag sova, och som vanligt kan jag inte lägga mig före 23.00! Men jag försöker gå upp pigg och kry klockan halv 7 på morgonen ändå, jag är ju trots allt på bästa arbetsplatsen så det är ju iofs ingen svårighet i sig ;)

Godnatt mina små smultron!
ToodeleY



Bildbomben...

.... kommer imorn för det tog tusen år att ladda upp en bild och mina ögon känns som tegelstenar. Ha överseende med det :D

Nu på kvällskvisten har jag tvättat och käkat och myst framför tvn med hundarna. Nu kom herrskapet hem och imorn väntar jobbet igen :) Guten nacht!

Bildbomben...

.... kommer imorn för det tog tusen år att ladda upp en bild och mina ögon känns som tegelstenar. Ha överseende med det :D

Nu på kvällskvisten har jag tvättat och käkat och myst framför tvn med hundarna. Nu kom herrskapet hem och imorn väntar jobbet igen :) Guten nacht!

Vilken helg!

Wow, vilken helg! Blev inte alls som det var tänkt på fredag kväll när jag körde in mot stan, haha. Istället för en lugn kväll blev det en väldigt trevlig utekväll! Började kvällen hemma hos Mia med lite mat och vin, och sen hamnade vi på Torstens först för lite chill på uteserveringen, för att sedan fortsätta vidare till Morris för en runda tequila! :) Efter lite konjak hemma igen så slutade kvällen på soffan runt 5, för att sedan vakna av en liten Pip som springer in och väcker en vid 8 haha. Sen blev det mest degande fram till 12 då vi orkade oss och köpa frukost. Resten av dagen bestod av lite shopping och en missad fotbollsmatch.

Sen for jag hem och svirade om för nästa utekväll som började hemma hos en kompis till Sara där det bjöds på tacos och började kvällen med vin även här. Runt 12 tog vi bussen ner till stan och satt oss på Torstens igen, dock var jag och Sara rätt trötta så vi kände att lite dans skulle nog pigga upp, så vi styrde stegen mot Bahnhof och där blev det massor av dans hela natten. Riktigt trevligt, och vid stängningsdax drog vi uppåt stan och ringde en taxi så var väl hemma runt 5 även denna natt.

Men vad gör det när man kan sova till kl halv 3 på söndagen sen? Haha, lite ångest ändå att vakna så sent... Men skoj har jag haft, tackar alla medverkande! Nu håller jag på och chillar järnet i soffan samtidigt som jag tvättar lite. Tänkte slänga upp en liten bildbomb senare i kväll efter att jag har lagt in bilderna på datorn från kameran. Annars får ni ha en trevlig kväll och ta igen er från en förhoppningsvis lika rolig helg som jag haft!

Toodels


Let the light shine for me

Denna dag har varit seeeeeeeg. Red på Raffe, gick la hyffsat jämfört med sist iaf :P Småtittat lite på livestreamningen från Unghäst-VM också, annars mest glidit runt och gjort nödvändigheter. Men nu ska jag ta mig en skön dusch och svira om till bättre kläder, ska bege mig mot Ängelholm och hem till Mia för lite umgänge och sen ut på stan, var tydligen nån ljusfest ikväll. Får se vad det är för nått. Ska "bekanta" mig med stan ikväll, för imorn ska jag följa med Sara på min första utgång, kan bli spännande haha. Då kör vi all in ;)


Hörs ikväll när jag kommer hem! Kameran är givetvis med! :)
Toodeley

Lille pip for runt

Så här ser man ut efter att ha jävlats med halmen på morgonen

Enrisrökt

Har precis varit in och njutit av en fantastisk måltid igen, denna gång enrisrökt (egenrökt) lax och nån god sås till! Blir själv här på gården i helgen då de ska iväg på mini-semis till unghäst-VM i Tyskland. Hade gärna skådat det jag med kan jag säga!

Idag fick jag rida lille Bertoni igen, lite lättare denna gång efter att man fått känna lite på den i början av veckan :) Väldigt trevlig faktiskt, men det dröjer nog inte förrän han blir valack :P Annars har det varit en vääääldigt lugn dag idag! Efter vi slutat satt jag och kollade på när Rose hade träningar, rätt intressant och dessutom fick jag sällskap av en lite valpis medan mamsen tränade. Den tyckte dock mest om att bita på gräset och gömma sig i mitt knä när Roses hund ville leka, haha.

Nu ska jag verkligen sova för det blev jätte sent igår av någon anledning. Men det var det värt ;) Så nu säger jag godnatt till er och gör ett nytt försök att sova (sov as tungt när man blev väckt för mat)

Toodles! (åhh, länge sen!)



On the couch

Idag har jag inte gjort många knop efter jobbet. Mest legat på soffan och klickat runt på nätet. Var in och käkade lite mat också, och idag blev det upp till bevis om jag gillar deras favorit; stekt lever. Första tuggan var väl inte att jubla över direkt, men sen slank det ner fint! Tänk att jag äter det mesta här nere, och tycker det är fantastiskt gott!

Annars då, galet lugn dag. Per red bara pajasen och sen slut, och en femåring visades för kunder. Annars inga större bravader under dagen, Philippa åkte hem så nu bor jag själv här ute på gården! Höjdpunkten är när man får komma in och äta mat och vara lite social ;P

Kan dock erkänna att jag för tillfället skulle önska att jag befann mig på annan ort för att spendera natten där, men det talar jag inte om för någon ;)

Godnatt från Skåne! ("Sköööune")

Min "lya" utifrån sedd


Ny kamera!

Har varit och inpulsköpt mig en ny kamera. Killen som jobbade i affären sa att det var den bästa partykameran till ett hyffsat pris, så fick den för runt 1600 :) Har dock inte provat den men hoppas den duger iallafall, rätt skönt ändå med tanke på att jag sparade ungefär lika mkt som den kostade då jag hade tänkt köpa en annan dyrare. Men han sa att bara märket på en kamera kostar nästan 1000 kr så där har vi det då. Det blev en Fujifilm z30, liten och behändig. Få se om den tar okej bilder då :)

Annars har jag ridit idag! Väldigt skoj, Bertoni var som en liten mask men väldigt trevlig att rida i övrigt! Det var lite att jobba med så att säga, bara att rakrikta och få han att spåra var en konst haha. Dom snackade om att han eventuellt skulle gå bruksprovet, har man tur kanske man kan slinka in på ett bananskal ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart så jag är pigg och utvilad för en gångs skull imorn bitti :P



Lagomt stressig dag

Idag har varit en sån dag där man hela tiden har nått att göra, men samtidigt inte behöver stressa direkt. Allt liksom bara flyter på, nån enstaka gång behövde jag springa mellan stallen men annars kunde man knata på i vanlig takt :) Och ändå har Per ridit en del hästar idag! Hann och rycka lite manar och fixa lite annat också, börjar komma in i det känns det som, iaf lite mer än förut! I slutet av veckan ska jag tydligen få rida på en av deras treårs-hingstar... Spännande och lite oroväckande. Dels för att jag inte ridit någon så ung häst förut tror jag, och dels för att det är en hingst. Haha, det är faktiskt nått speciellt med dom där hingstarna, man vet ALDRIG vart man har dom. Men mest spännande ska det bli iaf, Per skulle rida lite de första dagarna för han stod hela förra veckan så det kanske är bäst så ;) Kollade även när Rose red Zuidenwind. Riktigt inspirerande!!

NU ska jag iaf sova, i hyffsad tid för en gångs skull.
Imorn ska jag åka och köpa en kamera! :)

Godnatt!


Hingsten Zuidenwind 1187



Skinande badrum

Fyfasiken vad jag har städat idag, och nu skiner badrummet rent ut sagt. Detta hus skulle nästan kunna vara med i programmet "Rent Hus" som gick förut... Men snart är det så fint så, imorn får nog köket sig en omgång :P

Mycket mer hade jag inte att säga i nuläget, och nu är jag pigg som en lärka fast jag borde vara trött eftersom jag ska jobba imorn. Men det blir väl att läsa några rader i boken så somnar jag nog ;)

Godnatt fellas!

Varm och rastlös söndag

Badrummet skriker efter att bli skrubbat och själv ligger jag på soffan och svettas. Det är sååå kvavt idag! Kollar på nått pajas-program på TVn, The Cougar hette det visst. Haha tragiskt att man ska ha en tävling i TV för att skaffa sig en karl....

På tal om karlar (??) så längtar jag sjukt mkt till helgen som kommer för då kommer min älskade älskade Tess och hälsar på mig!!! Jäklar vad roligt vi ska ha, och jag längtar verkligen att få gå ut med henne här nere och lära känna lite folk. Kanske ska sätta på mig en skylt "nyinflyttad" så kanske man får sig nått ragg ;) haha nej då, så desperata ska vi inte vara!


Nu ska jag ta på mig kläder och sätta igång, Philippa kommer hem ikväll och då ska hon få komma till ett skinande badrum! På återseende!


RSS 2.0