Trött Sanna

Då Rose är i Danmark och tävlar sköter vi gården själva några dagar framöver! Skönt då man kan planera dagen lite bättre, idag slutade vi strax efter 5 vilket är hur gött som helst! ;)

 

Tröttheten har dock kommit smygande efter att ja och sambon klämt mat, jag åt pizza och hon kebab. Inte helt fel :) Så nu ska jag lyda mina ögon och krypa ner i sängen. Uppdaterar lite bättre i helgen när energin flödar ;) Jag är ledig heeeeela helgen och det ska firas med avslutningsfest för Sara!

 

Nej, godnatt innan det kommer nå konstiga bokstäver här snart

 


Bilder på tatuering och från Danmark

Blev så långt första inlägg så bilderna fick inte plats typ :)

Här kommer dom!

 

Ridhuset på Birkelunden i Danmark


Till läktaren och till ridhuset


På gårdsplanen. Röd asfalt som sopas haha


Stallplanen


Stallet


Andreas Helgstrand


Rose och Zuidenwind




Min tatuering!!


Närbild på dalahästen


Danmark och tatuering

Tjenna! Long time no seen :)

 

Har varit ute på lite allt möjligt sen sist jag skrev så bloggen har hamnat i skymundan.... Shame on me! Nåja jag ska berätta om alla skojigheter som hänt i veckan...

Först var jag i Danmark på dagen på onsdagen tillsammans med Rose för hon skulle träna med Zuidenwind för Andreas Helgstrand. Dom höll till på Birkelunden och det var ingen dålig anläggning må jag säga! Sator! Det var iallafall väldigt kul att få komma iväg och få se Andreas hur han lägger upp sina träningar och tips&tricks från grunden liksom. Väldigt givande :) Zuidenwind gick jättefint!

 

Sen när vi kom hem kastade jag mig in i bilen och åkte till Åstorp och la mig på bänken för att bli tatuerad... I know! Galet... Har tänkt på det i mer än 3 år och nu äntligen blev det av! Det gjorde svinigt ont vissa stunder men annars vande man sig väldigt. Tog knappt en timme och sen kom jag hem med en finfin dalahäst på sidan :) Det har inte riktigt sjunkit in än att jag har den där, men det känns toppen!

 

Efter tatueringen åkte jag och min sambo Sara in till stan och tittade på bio, Pirates of the Caribbean i 3D blev det! Helt ok men rätt så besviken på effekterna av 3Dn för det var typ inga :/ Träffade efterlängtade Albin också!

 

Igår jobbade jag, sen på kvällen lagade jag och Mia planka till Sara som har slutat hos oss :( Dock kickade plankorna assss fullkomligt (som vanligt ;P) Sara fortsatte ut på krogen sen, men jag och Mia var fortfarande i paltkoma och Mia skulle jobba idag så vi hoppade ner i sängen. Jag vaktade Kristoffers plats eftersom han var borta. Med en snarkande hund konstant hela natten vaknade vi tillslut och åkte till Gränsbo. Jag kröp direkt ner i min säng igen, och vaknade inte förrän Tessr ringde och väckte mig vid kvart över 1. Fattar inte hur jag kan sova så länge! Nu ska jag iaf städa eftersom katten tyckte att det var för lortigt i lådan så hon kissade på min jacka så är det väl bara att börja sätta igång... Kattfan... Bilder kommer i ett nytt inlägg!

 

Birkelunden


Samboliv

God kväll!

 

Länge sen jag skrev nu men det har varit så mycket annat på hela tiden så jag har liksom lite glömt. I söndags var det iallafall treårstest som gick av stapeln, och min lilla flicka fick diplom :) Hon skulle dock fått högre poäng men det är inte lätt när domarna är lite... Men hon var fin iaf :) På söndag kväll flyttade dessutom min nya sambo in här, och det känns väldigt trevligt med sällskap. Hon kanske dessutom får mig att börja springa igen.... Hehhe

 

Imorgon är en väldigt speciell dag. På dagen ska jag få följa med Rose till Danmark och se på när hon tränar för Andreas Helgstrand, vilket ska bli jätte kul! Han är en väldigt skicklig ryttare så ska bli kul och se hans träningsmetoder osv. Sen på kvällen händer förhopningsvis något spännande, men än så länge en hemlis ;)

 

Just nu hade jag inte mycket mer att dela med mig,

men jag återkommer imorgon med bilder från Danmark osv! Guten nacht! :)

 

 

Jag och den "lilla" treåringen på nästan 1,80!


Treårstest

Nu har treårstesten dragit igång, och första hästen härifrån gick bra och fick 49p och diplom! :) Nästa visning blir på fredag och sen söndag, min ska visas på söndag :)

 

Har inte hänt överdrivet mycket sen jag skrev sist, iofs var det jävligt länge sen... I helgen åt vi som sagt brunch på söndagen men det tror jag att jag skrev, sen i måndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde haha. Igår grillade jag, Mia och Kristoffer på stranden efter jobbet vilket var jäkligt trevligt :) Idag hälsade jag på grisarna lite, och sen sovit på soffan. Måste ta tag i städningen eftersom min nya roommate troligen flyttar in på söndag. Just nu är det liiiite ont om plats men det kommer göras ;) Har idag ätit svensk nypotatis också, här nere i Skåne är man helt vild i nypotatis? Kan inte påminna mig att det är sånt drag hemma så att man är villig att betala över 60:-/kg :P Men gött var det, och jag åt till och med sill. Både matjessill och inlagd. Vad har hänt?

 

Ser fram emot nästa vecka, och sen blickar jag mot sista helgen i Maj för då ska vi ha avslutningsfest för Sara som ska sluta här och det görs bäst på Bahnhof där det är utepremiär. Sjukt tråkigt att hon ska sluta dock... :/

 

nej nu måste jag hoppa i säng verkligen, synd att man måste äta nattmat här för det blir så sena kvällar. Men men, man kan inte ha det heeeelt perfa ;)

PUSS


Lugn helg avslutas med brunch

God morgon!

 

Har visserligen varit vaken i drygt en timme men är lite segstartad ;)

Denna helgen har varit väldigt lugn och skön och det behövdes verkligen! På fredagen var jag in och åt hos Mia och Kristoffer då min egen restaurang varit stängd sen i torsdags (Tyskland och tävlar) På fredagen bjöds det på kungskrabba och tacos i mängder så när jag åkte hem var det nästan på hyperventilationläge... Igår började jag morgoen med att få sällskap av Mias hund och vi sov skönt fram till halv 12 då jag lessnade på att höra massa snark och få kura ihop mig uppe vid kuddarna för att det inte fanns någon plats kvar åt mig. Sen städade jag lite mest hela dagen, tog en tur till Hööks och köpte mig ett par nya dojjor och ett skärp! Sjukt välbehövligt, har fått låna fårskinnsfodrade av snälla Sara då mina egna valar tagit kvällen. Sen på kvällen åkte jag in till Mia igen och denna gången bjöds det på grillad oxfilé och en sjukt god hemmagjord potatissallad (jag skar grönsakerna = extra god). När jag kom hem la jag mig på soffan och njöt till Eclipse till rätt sent, men värt!

 

Idag ska jag göra ett till städryck då jag måste göra plats för min nya roommate som kommer om ltie drygt en vecka :) Ska bli kul med lite sällskap! Sen ska jag, Mia och Sara åka till Hamnkrogen och äta brunch. Can't wait! Har alltid velat äta en riktig brunch, och plus i kanten att den får avnjutas vid stranden. Fördelen med att bo på västkusten ;)

 

Nej städa var det, höres sen med lite bilder maybe!

 

Min nya röda fara som lagrar alla mina bilder!


Ny röd älskling och läskiga varselser

Godkväll!

 

Inte hänt så mycket under solen (läs: molnen) sen sist jag skrev. Jag fick hem mitt paket som jag beställt från ONOFF iallafall, med en röd snygg extern hårddisk. Min nya lilla röda älskling ;) Ska sätta mig imorgon och börja göra backup på typ alla mina bilder på datorn innan den kraschar :(

 

Sen över till det läskiga. Såg en länk på Facebook med en bild från en sån nattkamera vid en åtel. Och jag kan säga att jag kommer typ drömma mardrömmar nu. Vad i helvete är det för nån varelse? Kan vara bland det läskigaste som jag sett!

 

Kan också upplysa om att det var Saddam Hussein som hängdes förut, och att Usama Bin Laden är skjuten. Det var allt jag hade att komma denna afton så nu tackar jag för mig och hoppar i säng! Hoppas ni slipper drömma mardrömmar efter denna bild!

 

LÄNK ifall ni vill se bilden i sin helhet. Hur äcklig?!?!?!


Valborg i Skåne

Wow, vilken helg det har varit!

Gjorde iofs inget speciellt på fredagen, vilket var skönt för jag jobbade på lördagen. Skönt väder och det bara flöt på och jag kunde göra mig iordning för att åka in till stan där det väntades en middag på Casa Mia. "Chefen" har fyllt år så vi var ett litet gäng som åt italiensk mat, och det var så gott! Käkade carpaccio till förrätt och oxfilé till varmrätt. Kanske inte så italienskt med oxfilé men den var sjukt god!

 

Efter middagen gick vi vidare och hamnade en stund hemma hos Mia och Kristoffer där vi spelade Buzz och gjorde något åt våra torra halsar... Hehe. Sen gick några av oss vidare till Torstens för en och annan drink och sen avslutade vi med Bahnhof! Mycket trevligt tycker jag verkligen, och tackar alla inblandade!

 

Haha, den här dagen har ju också varit lite speciell. Efter Bahnhof rullade klockan iväg och det kändes inte riktigt lönt att ta taxi hem när Mia skulle åka hem till gården vid 7 på morgonen så jag slaggade en timme på hennes soffa och vaknade upp glad i hågen och fick skjuts hem! Sen slänge jag mig i min säng och vaknade av att Mia ropar på mig. Hmm vad vill hon redan tänkte jag för det kändes som om jag nyss la mig, men det visade sig att hela dagen hade gått och klockan hade hunnit bli 4 på eftermiddagen. Ångest! Man kan ju undra hur länge jag skulle sovit om inte Mia väckt mig... Hemska tanke.

 

Jahapp, börjar bli dags att tänka på refrängen igen så det är väl bara att gå och borsta gaddarna :)

Slänger upp nån bild från igår, var inte överdrivet flitig med kameran tyvärr... Godnatt!

 

Bahnhof Dancefloor!

Party-Sara!


RSS 2.0