Grillat är gött

Har rätt så nyss varit inne och fått mig en fantastisk måltid igen, som vanligt. Denna gång bjöds det på grillat kött och lite andra tillbehör (paprika, lök och squash), pasta och nån god sås till! Blir ju bortskämd här... Sen när jag skulle gå ut och släcka stallarna så ramlade jag självklart ner för trappen och typ vrickade/stukade foten. Fick lov att sätta mig på stallgolvet och vänta tills värsta smärtan gick över för foten bara gav vika när jag försökte gå :/ Men som mormor brukar säga; det går över när man gifter sig. Hoppas ingen såg mig bara, haha.

Nu ska jag sova film på tvn eller om jag ska kolla på den från Telia. Fick ju sommarerbjudande när jag teckande bredbandet och fick 50 filmer gratis :) Imorn väntar en ny städdag för då ska badrummet och köket få sig en omgång! Har faktiskt fått det mysigt i mitt rum nu :)

Godnatt fellas,
I know u love me ;)
(citat från storbloggare, man lär ju ta efter likzzzom)





Nytt bredband

Godkväll!

Har nu varit och hämtat ut mitt nya bredband från Telia. Funkar finfint :) Skönt med ett lite snabbare än det jag haft hittills. 99 kr/mån året ut, jag klagar inte!

Har plockat in i min garderob också, ser ut att bli riktigt bra :) Blev dock ingen kamera idag så kan inte ta kort på rummet heller, men under kommande veckan ska jag införskaffa en då jag får besök nästa helg!!! Då blir det utgång av hög grad, måste ju knyta kontakter nu! ;)

Annars idag ska jag bara fortsätta städa tills fingrarna ser ut som russin och jag själv ser ut som tjejen på russin-paketen. Hur nu det ska gå till... Ha en fruktansvärt bra kväll och dansa åt mig där hemma!


Dagens outfit, nya baseball-jackan satt som ett smäck!


Pajas på vift

Hallå!

Imorse när jag var på väg ut och skulle fodra som vanligt möttes jag av en märklig syn. Först var en säck med mineraler uppsliten i ett hörn och utspilld, sen kommer jag bort till foderkärran och där är locket avslängt och alla hinkarna halvtomma och kärran som vanligtvis är fylld med havre var nu fylld med både det ena och det andra. Alla hästarna var inne i boxarna och såg nöjda och glada ut så ingen förstod hur det hade kunnat gått till. Sen ser vi spår av halm från Iors box... Hm starkt misstänkt då han är den absolut största pajasen som jag skådat. Det visade sig att han har stått och kliat sig mot dörren och haspen har åkt upp och han hade knallat ut på en liten tripp i stallet och smakat på vad huset hade att erbjuda vilket innebar mineraler, havre, iForm och lucern. Värsta finsmakaren!

Nåja, nu är han instängd med kedja och allt. Dagen har bestått av mina nu mera dagliga sysslor; fixa hästar åt per och fixa i stallarna. Men jag njuter! Idag åkte Tiina hem, hon som jag tar över jobbet efter. Trots att jag bara träffat henne nån vecka så kändes det lite vemodigt när hon åkte idag och alla var så ledsna. Det kommer bli tomt utan henne óch hennes söta finska :)

Har också grovstädat hallen idag, dvs skura alla ytor som över huvudtaget finns. Men nu skiner det! Och har bytt rum också, till ett lite större. Ska bli skönt att börja få packa in mina saker imorn, fastnade i städet förut :P Ikväll har jag även fått lyxmåltid bestående av grillat rådjur, kantareller och rödvinssås! Skapligt gött var det :) Nu börjar jag bli lite trött så ska fixa det sista inne i rummet så jag kan sova. Är ledig imorn så ska väl städa hela dagen imorn med :) Men det blir fint!

Nu blev det ett jätte långt inlägg utan bilder för jag är alldeles för lat idag. Hoppas ni står ut ;) Imorn ska jag eventuellt åka och köpa mig en ny kamera så jag kan ta kort på gården och visa er :) Hörs imorn fellas!

Rough day

Idag har jag mest sprungit runt känns det som, med blöta sandiga skor. Idag har jag gjort ordning massa hästar till Per, och höll på att få mig en märkning av kära söta lilla Brille (Breitling TP 1152) då han helt spontant försökte bita mig i benet när jag skulle ta på mig skon. Hingstar alltså... Man kan bli galen!! Sen fick jag ta mig en tur på 5-åringen igen.... Värsta jag varit med om! Aldrig har jag känt mig så fruktansvärt dålig på att rida!!! Stackars lilla Raffe... Snacka om formsvacka efter sommaruppehållet, ska aldrig ta långledigt från ridningen igen. Inte nog med att man har en svacka, hästen är så galet skumpig så jag höll på att ramla av och riden med manskraft... Puh. Nåja, jag red iallafall!

Denna kväll har jag fått njutit av en fantastisk köttfärssås med både det ena och det andra i. Men gött var det! Nu ska jag snart stänga igen datorn och läsa lite på min bok så jag kan se filmen nån gång. Har ju fortfarande inte sett Eclipse, katastrof! Måste speeda lite så jag kan börja läsa Breaking Dawn som är sista boken!

Godnatt mina kära!


Myste med Bocelli idag!


Kommande tatuering!

Avslöjar här med hur jag kommer att tatuera mig inom en inte allt för lång framtid! Bilden är på en annan tjej, men där ser man iaf placering och på ett ungefär hur den ska se ut. Fast min kurbits kommer nog vara lite mer "traditionell", i färg och mindre än den på bilden :) Men så är det tänkt iallfall!


HISS ELLER DISS?



Halv träning

Idag har jag tyvärr inte så mycket att delge er, då dagen mestadels bestått av jobb. Idag var liksom första dagen då jag "skötte mig själv" om man säger så. Hjälpte Per med semineringen på morgonen, och sen fixade jag alla hans hästar och fick rida fram en av hans hästar. Det blev som ett halvt träningspass då Rose hjälpte mig och det gick helt okej. Tråkigt att behöva lämna ifrån sig han dock, jätte fin 5-åring! Sen fick jag vara med och tappa mina första hingstar på "riktigt". Har tidigare mest kollat på eller möjligtvis hållt i ett sto men idag fick jag ta hingstarna istället :) Nobel visste vad som gällde kan jag lova, han bara gick in i rummet och på 10 röda var han klar, utan några som helst hjälpmedel. Det är riktigt fascinerande!

Nu sitter jag i soffan och tittar på film och ska snart krypa till kojs.
Imorn väntar en ny dag! :)

Min kommande tatuering!

Har planerat in en gadd i jul när jag kommer hem :) Har velat lite om vad jag vill ha och vart, men nu är jag pretty sure med både motiv och placering! Kommer bli nice tror jag, såg en liknande bild på en tjej som gjort så som jag har tankebanorna inställd på. Kan ge lite ledtrådar till er som inte vet ;)
Ett mönster som finns på vackra hästar!

Någon som kan gissa vad jag ska göra och vart? :)

Läsar-topp!

Efter inlägget jag gjorde med den italienska bloggerskan så steg läsarsiffrorna betydligt! Kanske ska göra det till en rutin? "Veckans Blogg-Babe"? Haha, det vore väl något.

Nu sitter jag mätt i soffan efter att ha käkat thaimat igen. Denna gång blev det friterade räkor och jordnötssås! Konstig form på räkorna... Hann dock äta upp dom innan jag kom på att jag skulle ta kort på dom, men dom såg ut som ubåtar med en svans. Men gott var det i allafall!

Nu ska jag ut och släcka i stallarna,
kika in snart så blir det ett tattuerings-inlägg!


Mitt rum (pedantiska läsare varnas)

Kära vänner, det är dags att ge er en sneakpeak på hur jag bor! Snälla, tappa inte förtroendet om mig, snart ska jag storstäda hela lägenheten och flytta in på riktigt! :D Som det är nu får jag hitta en ledig plats på golvet att sätta ner fötterna när jag ska in ;)

Enjoy (eller inte)
Godnatt





First day at work!

Nu sitter man utmattad i soffan efter första jobbdagen. Trots att jag inte gjort alls mycket idag som varit något nämnvärt så har hela dagen varit bra! Har gjort lortjobbet med att göra rent krubborna som inte blivit rengjorda på ett bra tag, stog med stämjärn och skalade bort intorkad betfor typ. Nåja det blev rent nu iallafall! Sen tog jag en skrittur på söta Nobel igen, han är såååå himla go!

Nu sitter vi och väntar på mat, tror det blir en smaskig lasagne idag! Sen blir det väl att gå ut och kolla så att hästarna lever, råkades bli dubbel kraft-fodring på kvällskvisten... :P
Men vi lyckades ta ur en del men vi får la se.
Höres senare, för nu ska jag ta mig en dusch!


Ignorera min urdåliga sits, satt mest och slappade ;P

Fantastisk middag!

Har varit inne och ätit ruskigt god mat igen, och till det ett gott vin! Tog igen det jag inte drack till maten igår ;) Nu ska jag ta och krypa till sängs, ska ju faktiskt börja jobba imorn! Tänka er, första riktiga jobbdagen i mitt liv, på riktigt liksom. Känns rätt stort ändå!

Godnatt mina vackra vänner!


Dagens dåliga outfit-bild
Tröja från H&M och leggings från Vila!

Snyggaste bruden?

Har kikat in denna bloggerska ett tag men aldrig riktigt lagt märke till hur jävla snygg hon är!! Hon har verkligen det utseendet som jag själv vill ha, och så jävla snygg stil också.
Här har ni henne, visst blir man avis?

http://www.theblondesalad.com/




Shopping!

Idag spenderades eftermiddagen i Hyllinge där jag shoppade lite.. Attans att jag ska vara så duktig på att bränna pengar! över 300 kr på bara hårgrejer.... Oooooch sen fick en blå älskling följa med mig hem ;) Annars blev det lite nödvändigheter så som mat, strumpor och en tischa att rida i :) Här kommer bilder på dom bästa köpen för dagen :)

Nu är stallplanen full av ston igen, trevligt med lite rullning här på gården!
Kanske man ska gå ner och ta sig en titt när dom undersöks kanske,
har ju ändå inte så mycket annat att göra :P


Blå baseball-jacka från Gina Tricot

Tips från bloggare, ska tydligen få håret att växa snabbare!

Bra för både hår, naglar, hud och mage.

Vilse i Skånes landsbygd

Imorse vaknade jag runt 10 och tänkte att jag skulle ta mig ut på en promenad runt gården här. Sagt och gjort, jag drog ut på vägen här och försökte hitta en sidoväg som gick runt liksom. Hittade en väg som drog ut bland fälten och tänkte att den kommer säkert ut på stora vägen igen sen, som en fyrkant. Jag gick och gick och gick... Inte kom det nån väg inte, och jag började bli hungrig då jag skulle äta frukost efter promenaden. Tillslut kom jag fram till ett ställe där vägen korsades och tänkte att nu är det inte långt kvar. Men då visade det sig att jag kommit in i en helt annan by som ligger en bit (!!) bort.... Hade ingen aning om vilket håll som låg "hemåt" och alla hus såg likadana ut så jag bara fortsatte att gå planlöst och tillslut kom jag fram till stora vägen och kunde hitta hem tack vare skyltar som visade hus-numren. Annars hade jag nog varit ute än :P Tog mig 2 timmar att gå runt, och jag hade planerat en liten promenad på kanske 40 min... :P

Nåja, nu har jag fått i mig frukost och ska ta mig en dusch för att sedan åka bort till köpcentrat och shoppa lite :) Sen blir det att slappa i soffan hela kvällen, skönt! See you later!




Galet lugn lördag

Här sitter jag fortfarande i soffan och har inte gjort annat idag, eller jo jag var ut och fodrade ett stall en snabbis runt 4-5. Sen har jag sovit lite, setat här och sen inte gjort någonting. Haha, måtte man ska komma ut i civilisationen snart. Funderar på att dra ut och springa en sväng, men vädret är inte det bästa och jag vet inte när det vankas käk. Men det får nog ändå bli en liten tur, eller en promenad iallafall! Har ju bara suttit här och äti godis idag, inte ens lunch... Skärpning Sanna!


Ledig lördag

God morgon fellas!

Då har man vaknat upp första natten i Ängelholm då. Inget jobb förrän måndag, vafan ska jag göra?! Haha, var till och med så att jag var på väg ut och jobba i morse bara för att ha nått att göra. Nåja, får la ligga framför tvn och slappa idag och kanske dra ut på nått ikväll :)

Igår käkade vi på nån kinarestaurang som var helt värdelös. Visst, det var gott men vi fick typ vänta i en timme på maten och det var svindyrt! Haha, sjukaste var att när jag frågade om jag kunde få nudlar till friterad kyckling istället för ris så sa hon att det kostade 20kr extra. Haha, what the fcuk liksom? Jaja, gott var det iallafall..

På återseende om jag får för tråkigt.
Pusseeee


Framme i Ängelholm

God kväll!

Nu sitter jag i soffan nere i Ängelholm, eller egentligen utanför Ängelholm men vet inte vad stället heter på riktigt så lättast att säga Ängelholm haha. Kom fram runt 1 tiden, sen drog vi på Ikea och handlade lite. Nu sitter jag och har ångest över hur mycket packning jag har med mig och hur mycket som ska få plats i mitt lilla rum. Nåja, det ordnar sig nog ska ni se :)

Allt är sig likt här nere sen jag åkte, och jag ser faktiskt fram emot att få börja jobba och komma in i rutinerna osv. Lite vemodigt att läsa om händelserna som kommer hemma i Vansbro bara och inte få uppleva allt kul med vännerna hemma. Men snart kommer Sara och Mia hem och då blir det partaj ;)

Nu ska jag, Tiina och Filippa fixa nå käk för dom andra hade viss gäster från Holland här så då blir man utkastad, haha. Det lutar åt Thai-mat, jag klagar inte!

På Avenyn!

Hola!

Nej nu ljög jag lite, sitter inte alls på Avenyn men jag gillar att säga det så det passade ju bra eftersom jag iallafall sitter i Västra Frölunda! Kör en sleep-over hos moster innan jag+mami+papi drar vidare till Skåne imorgon med all (!!!) packning! Var knappt så jag fick plats... ;)

Imorn ska vi fylla bilen med ännu mer, då blir det Ikea en liten vända för inhandling av lite småprylar som kan vara bra att ha :) Och idag har jag införskaffat nya ridkläder på Höök's, det var nice! Dock så har pappa inte tagit med sladden till kameran så kan inte lägga in bilderna :/ Men han lovade att han skulle skicka dom när dom kommer hem till Vansbro igen, så jag får la köra en bildbomb sen nångång efter helgen :)

Nu ska jag ta och lägga mig så man orkar köra till Skåne imorn och flytta in.
Känner mig faktiskt väldigt pepp :)
Godnatt fellas! PUSEE


Sista kvällen hemma

Nyss hemkommen från Malung efter att ha sagt hej då till några vänner. Kommer antagligen somna säkert 10 ggr under detta inlägg för jag är galet trött :P Imorn bär det av mot Skåneland på obestämd framtid ;) 

Nu somnar jag, PUSS

Ost och kex

Igår kväll bjöd flickorna på ost och kex och lite gott vin! Det var jätte mysigt och trevligt, och nu inser man att man kommer sakna dom något så förjäkligt alldeles. Det börjar liksom gå upp för mig nu att jag faktiskt ska flytta, speciellt när man står och kramar om sina kära vänner och säger "vi ses till jul". Usch, tårarna brännde bakom ögonlocken idag... Separationsångest!!!!

Nåja, jag hade iallafall väldigt trevligt och tackar er fina som ville komma! Love you och kommer sakna er massor!!!!! Här kommer några bilder på mina roser! <3<3






En ny sko kanske?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Slängde ihop en ny sko i Nelly's tävling. Kanske inte jätte snygg men nått liknande skulle jag vilja ha på fötterna en partykväll :) Gå in och rösta genom att klicka på bilden!

Finbesök och packning

Godmorgon, Sanna är nyvaken ;)

Eftersom det inte blev så hemskandes mycket packning igår lär jag väl fortsätta desto med idag... Men min räddning blir när bästa Tess kommer och hälsar på idag! Dessutom ska jag dra ihop ett tjejgäng för lite ost, kex och vin ikväll! Det blir nog nice tror jag :)

Ungefär så kommer min dag se ut,
hoppas ni får en bra dag också!
Hörs senare, pussiiiiii

Vinterkläderna packade

Nu har jag packat vinterkläderna. Hur fel känns inte det?! Tjocka jackor hit och dit... Nåja, känns ändå som att det är ett tag dit ;) Nu är kusinen här och hälsar på, så jag ska gå ner och vara lite social. Slänger upp bilder från Noret Open senare ikväll/natt!

pusssssseeeeeee


Adressändring

Idag börjar allvaret smyga sig på. Det är idag enbart 3 dagar kvar tills jag flyttar ner till Skåne. Har liksom inte riktigt insett hur långt det är kvar eller hur allvarligt det faktiskt är, känns liksom så långt borta. Men... 3 dagar tills jag lämnar Lilla Byn och alla vänner för ett nytt liv på andra sidan detta avlånga land. Känns både och måste jag erkänna...

Idag ska det packas för fullt, och även adressändra och lite andra sånna nödvändigheter inför flytten. Men jag startar dagen med en middag hos farmor med kusinen som kommit och hälsat på! Under dagen lovar jag bilder från kanottävlingen Noret Open 2010!

Pusse

Syskon-fika

Slängde ihop en rabarberpaj och åkte bort till syrran och hade lite syskon-fika tillsammans med henne, Andreas och Maria. Innan pajen bjöds det på kantarell-våfflor, sjukt gött! Sen spelade vi 500, och jag hade en säker ledning ända tills Andreas skrällde och gick om mig... :P

Imorn SKA väskorna börja packas, har inget annat val!
Sen kanske det blir lite tjejkväll förhoppningsvis :)
Nu kallar sängen iallafall, godnatt sweeties!


Bastu och festival

Godmorgon! (?)

Idag sov jag riktigt länge. Vaknade runt 1 efter att ha sovit som en stock hela natten. Jag brukar annars vakna till på morgonen och somna om, men inte ens det. Helt klubbad!

Så, vad bjöd gårdagen på? På eftermiddagen tog jag mig bort till Äppelbo där den årliga kanottävlingen anordnades i Noret. Väldigt kul att följa kanotåkarna längs sträckan, med diverse hinder och stationer. Man kan ju säga att dom blev rätt blöta, både av regn och vattenpistoler och dylikt. Efter tävlingen drog jag hem till Vansbro och började basta med lite andra vänner, vilket var riktigt trevligt! Bastun var nere vid älven så vi tog oss ett dopp lite då och då under bastningen. Sen for tjejerna hem till Matilda och duschade och gjorde oss iordning för att åka på festival i Järna. Först var vi bara utanför för vi tyckte det var lite dyrt att betala in oss, men sen lyckades vi komma in ändå och vi såg nått band men det var väl inte jätte mkt att hänga i granen direkt. Åkte hem senare på natten efter många om och men och käkade lite och fick äntligen lägga mig i min säng och stensomna :) Tackar alla för en trevlig kväll iallafall!

Nu ska jag börja packa lite inför Skåne-flytten. Börjar bli varse om vad jag gett mig in på, speciellt igår när jag beställde eget mobilt bredband och måste adress-ändra här i dagarna. Känner också lite separationsångest, speciellt från min kära syster! Hur ska detta gå? :S

Nåja, bilder från kanottävlingen kommer senare idag!
PUSSE

Nattdopp och trubadur

Shuuuuu!

Jag är nyss hemkommen från stugan efter en natt där med grabbarna. Kan inte bli bättre liksom! Började kvällen med lite grillning och chill bara, för att sedan få stans bästa trubadur på plats och då bjöds det på musiktävling och skönsång. Kvällen bjöd även på några nattdopp, tipspromenad och fotbollsgolf. Helskön kväll helt enkelt! Natten/morgonen bjöd också på många skratt, och dom stod Jesper för speciellt. Hur ofta händer det att man pratar ett helt annat främmande språk i sömnen, och sen säger att man kan Swahili? Hahah, jag höll på att gå av på mitten av skratt!

Idag ska jag ladda om för att vara hejjarklack på Noret Open, sen sluter jag upp med brudarna och kör bastu och bad. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Chillin' in the sun I hope!

På återseende,
nu bjussar jag på lite bilder.












Summerhouse

Lutar åt att det blir att dra ut till stugan med några fina människor och trivas lite! Dock hade jag planerat vanligt houseparty men inte lätt när vissa sätter käppar i hjulet.
Nåja, blev nått iaf. Kom om ni vill! :)

Solen kallar

Godmorgon solstrålar! (fyndigt!)

Just nu ropar solen till mig att det är dags att gå ut och lägga sig i solstolen med en bok. Det är ju bäst att lyda tänker jag då.. ;) Annars blir nog dagen rätt chill skulle jag tippa på!

Ta't lugnt i sommarvädret, PUSSE


Ny hemma-byggd design!

Har suttit och pillat med denna hela natten. Har ju inget photoshop så fick använda paint när jag skulle fixa den utomordentligt vackra headerbilden, haha! Snacka om hemma-bygge, men jag kände att jag fick bara lov att göra NÅTT!

Nåja, ni kanske står ut ett tag iaf! Denna kväll har jag spenderat i kollektivet med en film. The Stepfather, sjukt läskig tycker jag. Pallar inte sånna filmer med psykopater i, då blir Sanna rädd... Sen blev det nattdopp i plasket där det var kroppstempererat vatten, haha.

Nu ska jag iaf såååååva!
Godnatt fellas!
Pusssssseee

Second Hand och hemma-byggen

Har gjort några fynd de senaste dagarna måste jag erkänna. Hittade en kick-ass transparent skjorta för 30:- på Eriks Hjälpen i Dala-Järna igår, och sen blev jag så inspirerad så jag kilade upp på vinden och letade fram gamla jeans och klippte av dom och vipps så fick jag mig två par nice shorts! Hur nice är det med second hand och hemma-byggen? Jag ger helt klart 2 tummar upp!







Med "snus-ring" och allt ;)

Lite längre shorts

Visit my love

Idag ska jag äntligen få åka och hälsa på min älskade lilla bebis! Har saknat honom som få! Sen ska vi förhoppningsvis till Fårhuscafét med syskonen och kidsen. :)

Annars blir det nog en lugn dag, var lite sugen på att typ dra till Falun och gå ut en sväng men jag vet inte.. Tappade suget lite efter helgen. Placerar nog mig med min Eclipse-bok istället ;)

Ta't lugnt i sommarvädret, använd solkräm! :)
Pusseee

Syskondag

Godmorgon! (?)

Idag kom min andra kära syster och hälsade på, så idag blir det ännu en syskondag :) Ska nog förmodligen ut till betet och hälsa på bebis också om dom är kvar, saknar ju han som en tok!

Annars är Sanna galet planlös these days ;)


Apologize!

Ber så hemskt mkt om ursäkt för min värdelösa update de här senaste dagarna. Men jag har mest ägnat tiden till att ta det lugnt och umgås med vänner och njuta av min lediga tid! Åker ju om lite drygt en vecka så det är inte så mycket tid kvar här i lilla Vansbro. Blandade känslor helt klart!

Idag ska jag placera mig i en solstol med en bok och bara njuta. Sen skvallrade syrran om att hon ville ha någonstans att ta vägen när hennes hus blev våldgästat så vi ska baka tårta :) Sen kommer förhoppningsvis bästa Tess och hälsar på lite då hon var ledig idag!

MEn jag känner att det inte är riktigt okej att
sitta inne vid datorn i detta väder
så nu ska jag äta lite frulle
och sen ut i solen!

Puss och hej på er

Dalarna!

Gott folk, Sannos är back in Vansbro igen! Det är rätt gött faktiskt, galet trött just nu iaf och min säng var fantastiskt skön ;) Sov i Göteborg inatt hos kusinen och fick sedan skjuts hem till Dalarna! Väldigt skönt att slippa den långa tågresan.

Saknar Gränsbo redan, men det kommer nog gå över när finvädret kommer och jag faktiskt kan ligga och slappa varje dag i iallafall 1 vecka. Flyttar ju ner om 2 veckor :) Ska bli spännande!

Idag fick jag tårta när jag kom hem, fin "välkommen hem" grej. Känner att jag mest sluddrar för jag är så trött så bäst jag stänger igen antar jag :P Kommer iaf 2 bilder på hingststallet från utsidan nu! Godnatt fellas, tagga för Plasket imorn!




Sista "provjobbs-dagen"

Imorn tar jag med mig väskorna och drar mig hemåt Dalarna :) Ska dock jobba hela dagen innan tåget går vid 7tiden till Göteborg där jag ska slagga hos kusinen för att få skjuts hem till Vansbro på onsdag. Gött att slippa den långa tågresan!

Idag har varit en lugn dag igen typ :) Red två hästar och sen donade jag lite i stallarna mest, och var ute och promenerade med Figaro R! Mysig pöjk det där ;) Här kommer lite bilder, låter dem tala för denna dag!

Fantastiskt, Sanna slår av datorn innan klockan 23!
Godnatt fellas!

Ridhuset

Andra sidan av ridhuset

Figaro R

Sannos is working in sauna

Sannos och Figaro!

Falsterbo

Har varit nere på Falsterbo Horse Show idag och kikar på lite tävlingar och shoppat lite :) Träffade även på Sara som jag inte sett på ett bra tag, det var väldigt trevligt. Annars har dagen varit väldigt slapp och jag har inte gjort så mkt annat än att bara slappat i soffan. Är galet trött nu så blir bilder imorn istället :)

Åker hem om 2 dagar :) Ska bli trevligt att få komma hem till alla igen!
Sleep well fellas, puss

Födelsedag på stranden!

Idag har varit en riktigt skön dag. Hade lite sovmorgon sen gick jag upp och mockade några boxar och fixade lite i stallarna, tog en skrittur på Bourbon och sen åkte vi till stranden och badade och stekte lite :) Sjukt gött! Nu sitter jag och gör inte så mkt, mest flyter bort. MEN jag klagar som sagt inte.... Puh.. Väntar på att få nått gott käk ikväll, lät som det blir någon smarrig firre :) Har dessutom gjort min premiärtur som ensam och handla idag!
Sjukt stolt :D

Annars har min födelsedag varit rätt bra, saknar dock syrrans smarriga tårtor i rabatterna och mammas jordgubbstårta :P Hoppas hoppas man får lite när man kommer hem på onsdag ;) Nu ska jag ta och duscha bort all sand, hata sandstränder haha!

Mia och Rose på stranden

Filippa ville inte vara med på bild, men hon trivdes på stranden!

Stranden!

Lugn dag på Gränsbo

Idag har det varit en lugn dag! Min lille dressyrpolle åkte till veterinären och många andra skulle vila så inte så mkt ridning idag. Fick mest göra i ordning dom få hästar som skulle ridas, och sen fixa några för visning för spekulanter. Annars har jag mest myst med fölisar och hingstar blandat med stallstäd :)

Nu sitter jag och Filippa (ny sommarjobbare) och väntar på pizza!
Sjukt lyxigt med mat här nere måste jag säga ;)
Men mamma, jag saknar ändå din mat!

Idag insåg jag något jobbigt. Dom ord som kommer ut ur min mun låter inte som dom brukar. Börjar bryta på nå konstigt sätt, skånska/norska/finska/"påhittad-dialekt". Börjar bli orolig, hur ska detta sluta?! :D

Sjukt sugen på pizza nu,
chill is up next!

Lille Zune(Zürich) var trött idag i stallet :)

På vägen

Idag har jag gjort min första biltur till köpcentrat! Haha, jag kom faktiskt fram hel och hållen, och jag behövde inte köra som en idiot så som alla andra gör här. Helt galna är dom ju! Kör som dårar, fasar inför lördagen när vi ev ska åka till stranden, har blivit varnad för att Mia är vildast ;)

Idag har varit en bra dag, precis som de andra. Relativt lugn dag också, gjorde iordning 2 hästar till Per och sen städade jag stallet lite. Sen var det dags för mig att få ett rejält träningspass på Nobel. Sjukt kul dock, helt plötsligt förstod man innebörden av samling och vikten av ytterhjälperna. Blev lite grundridning idag bara, inge piaff och passage men det har jag ju redan ridit så det gör inte så mkt ;) Red för Rose idag, lite lättare att förstå vad hon sa emot Per, haha. Skånska är fan inte lätt!

På eftermiddagen hann vi till och med kalasa med lite kladdkaka, jordgubbar och grädde ;) Nu väntar jag och Tina på kvällsmat och jag anar att jag kommer bli lika mätt som igår. Helvete säger jag bara, det går inte att låta bli att äta så man dör för hon gör ju så satans god mat! :D

Lite bilder hann jag med idag iaf :)
Lille fölhingsten Zürich

Sune ute med mamsen i hagen och busar

"Vanliga" stallet med lite blandade hästar

Andra delen av vanliga stallet

RSS 2.0