Goodbye!

Lämnar här med blogg.se och drar mig vidare till en annan portal! Hänger nu mer på spotlife.se och ni hittar min blogg på http://sannos.spotlife.se! Har fixat så jag kan mobilblogga vilket betyder ännu mer uppdatering från min sida! Bra va? Kommer även komma en del roliga grejer, till exempel lite nyheter/jämförelser mellan olika storbloggare. Kan bli skoj! :) Kom igen och häng med dit vet jag! ;) It's sooo much better!

Blogg.se kan vara mardrömmen

Hej hej hej Jag blir tokig på blogg.se!!!! Ingenting funkar någonsin och nu kan jag bara skriva inlägg i ett speciellt redigeringsläge, kan inte lägga in bilder eller ingenting. Kan nån fixa????? Trodde det berodde på att jag provade blogga från iPhonen igår, men jag vet inte. Dock tog jag bort inlägget jag la upp igår i min irritation :/ Kanske ska man byta portal och köra på nån annan? Tips? Inte blogger eller nått liknande, det ska vara nån som man kan mobilblogga från och med bra funktioner även om man inte är s k toppbloggare ;) Kom med förslag om ni vet! Det går bra för mig idag... Sprutade en jätte hård vattenstråle rätt in i ögat idag så jag blev typ blind för några minuter. Blogg.se funkar inte, och nu kan jag inte logga in på min mail. Minns inte lösenordet så skickade en lösenordsåterställningskod till mailen - som jag inte kan logga in på! Smartass Sanna... Tror nån försöker säga till mig att det är dags att gå och lägga sig... Godnatt

Fit for fight

Hola! (känns som en ständigt återkommande fras...)

 

Sitter här i soffan hemma och ska till att krypa ner i sängen faktiskt. Jag och Sara har blivit jätte duktiga på att sova tidigt :) Och hur skönt är det inte att vakna hyffsat utvilad på morgonen? Sanna likes.. Helst hade jag ju velat sova längre varje morgon, men man kan ju inte få allt här i världen :)

 

Jag känner mig iallafall lite mer "på hugget" nu för tiden, har börjat lite smått att träna bort allt semesterfett men håller mig än så länge till lite promenader och övningar. Här om dagen kunde jag knappt gå pga träningsvärk i asset... Säger en hel del om min fysiska situation just nu! :D men som sagt, den är på bättringsvägen och snart är fit-Sanna tillbaka ;)

 

Har även ett roligt projekt på gång, ska bara ta mig i kragen och åka och handla material. Kommer visa på bloggen så fort jag satt igång, men jag kan avslöja redan nu att jag kommer att påbörja en tillverkning ;)

 

Annars händer inte mycket just nu, jobba på lördag så det blir långvecka denna vecka. Nästa vecka åker Rose till Polen och tävlar så då kör vi stället by our selves ett tag. Min roomie åker på semester till Sicilien och jag är inte alls avis (jag vill med för fan?!) och jag hade inte tackat nej till en helg i Dalarna.

 

Nej, sängen var det ja. Guten nacht fellas!

Puss

 

En liten Sanna på Dans fest i lördags

Ny klänning från BikBok och halsband från H&M :)


RSS 2.0