Piaff och piruetter

Idag mina kära vänner har jag gjort mina första riktiga galoppiruetter! Sjukt kul, men det var inte så bara kan jag säga.. Fick rida lite piaff också ;) Nobel är en klippa! Sjukt roligt ridpass, och det var så jävla MKT ridning. Det är ingen dålig hals killen har som man ska försöka rida upp och ihop... :P Men jag älskar det! Precis så som jag vill ha det! :D

 Annars har dagen innehållit det mesta igen, Bocelli blev för het på gröten vid tappningen så stoet blev rädd och sparkade av stången och Bocelli blev då också rädd, haha. Annars det vanliga :)

Sitter och väntar på kvällsmaten, har dock nyss ätit lunch. Helt cp mat-tider men det sjuka är att man blir inte hungrig! Blir hungrig först vid kanske 4-5 eller nått, helmysko! Här kommer iaf en bildbomb med bilder på lite allt möjligt.
Enjoy!

Nobel vid uppbindningen i hingststallet

Andra delen av hingststallet

Här tappas hingstarna på sperman med hjälp
av en bock som ska likna ett sto :P


Här kan man ha ett sto stående som hjälp att "få upp den" ;)

En del av sadelkammaren i hingststallet, här är skåpen

Min "lilla" dressyrhingst ;)

Lille bebis har varit ute och skuttat med mamma i hagen

Dålig bild, men ett 7 dagar gammalt föl!


Städtant

Idag har jag varit en riktig städtant! Efter allt var klart i stallet så tog jag mig an denna äckliga lägenhet, med focus på köket. För att inte skrämma er så håller jag detaljerna för mig själv, men jag kan säga att det var riktigt grisigt! Men efter några timmars städning så blev det till slut hyffsat rent, iaf så att man kan vistas där inne.

Mellan städningen fick jag gå ner och hjälpa till när en hel del ston skulle undersökas av veterinär. Väldigt intressant, hon hade med ultraljud och några hade precis släppt äggen och några var dräktiga igen. Spännande med avel!

Idag är det galet hett och ungefär tropiskt klimat, såååå himla fuktigt! Håller för fasiken på att flyta bort... MEN jag klagar inte om ni trodde det ;) Imorn ska jag beställa tågbiljetter hem, och ev åka och köpa nå linne som jag kan rida i för det är för varmt med piké.

Nu ska jag sova gött!
Hörs imorn :)

Liten söt fölis i stostallet

Dålig bild, semineringsspiltan. Bebis ville vara med och
kolla så att allt gick rätt till med mamsen!


"Lunchrast"

Sitter inne i lägenheten och har "lunchrast", dvs att jag käkar frukost en gång till :P Men ikväll antar jag att det väntar en sjujäkla middag igen, sjukt god mat dom lagar! (Förlåt mamma...) Just nu är det rätt lugnt på gården, Rose+Per+Mia drog över till Danmark på träning med två vilddjur, så jag+Tina+Sara är kvar hemma
 och de rider just nu så jag fick lite rast :)

Red på Nobel idag med, fick lite mer "träning" idag vilket innefattade lite passage och början till piruetter ;) Sanna trivs, oh ja! Sjukt gött att man får hjälp och träning vid varje tillfälle man rider, för man rider liksom aldrig själv nästan. Per eller Rose hjälper en oftast även fast dom rider själva samtidigt. Det diggar jag! Har lärt mig mkt bara på dessa två dagar, så det kan nog bli toppen. Och i höst kommer alla unghästarna,
då blir det MKT ridning!

Finns så mkt att berätta, men sparar lite till ikväll efter att jag varit med som medhjälpare när veterinären kommer och undersöker betäckningsstona.
Höres ikväll i guess!


Liten söt fölhingst som jag myste med imorse!
Haha, dock ser han ut som en liten älg :)

Händelserik dag

Jösses, vilken dag! Började med att fodra och mocka i stallen, där man fick ta sig an lite fölhantering. Sen blev det frukost en sväng, och vid 10 fick jag vara med på min första tappning av hingst, och sen även seminering av ston med sperman man tappade. Riktigt intressant faktiskt! Efter det var det dags att fixa lite hästar till Rose, och det var inga dåliga djur kan jag lova... Och jag fick till och med rida en av hennes godingar! Den vackra veteranen Nobel 994 som gått 150-hoppning och Grand Prix dressyr. Verkligen trevligt tyckte jag ;) Dock skulle han "joggas" så synd för mig fick jag inte rida passage och piaff på han, verkligen synd om mig, haha!

Annars har dagen varit fullspäckad med massa nytt, har till och med varit amerikanska spekulanter här idag. Och jag har sett så sjukt många fina hästar! Unghingstarna ska vi inte ens tala om... Ett en treåring kan vara så jävla snygg har jag inte förstått tidigare ;)
Nu väntar jag bara på dagens middag (som jag missade på lunchen) och sen blir det nog faktiskt sängen för jag är helt slut, men på ett bra sätt! Mycket att ta in första dagen så man blir rätt matt. Och dessutom har det varit väldigt fint väder, varmt MEN skönt!

Här kommer en liten bild på hingsten jag red idag,
har inte hunnit tagit så mycket egna bilder idag
då det varit rätt fullt upp, men det kommer tids nog!


Lyxmiddag

Var in i huset och fick mig lite kvällsmat: grillat, färsk potatis, sallad och bea! Och dessutom jordgubbar och glass till efterrätt ;) Hur gött som helst! Kan nog bli bra detta!

Nu ska jag sova som en stock de timmar jag hinner innan klockan ringer imorn bitti igen. Godnatt sweethearts, önska mig lycka till på första dagen imorn!


Äntligen framme!

Efter förra inlägget kom bara fler och fler komplikationer på min resa. Utanför Avesta blev vi stående i typ 50 min för att kontaktledningarna krånglade, vilket medförde att jag missade första bytet i Sala, vilket medförde att jag fick lov att åka till Stockholm för att få mina biljetter ombokade. Väl där ger han mig en resa mot Göteborg som går om... tja 5 min max. Själv står jag mitt ute i ingenstans på T-centralen och har ingen aning om vilken perrong jag ska till ens, för det stod inte på biljetten och den "snälla" informatören på SJ var ju så snäll och berättade det för mig. Så jag missade det tåget, och fick lov att boka om igen. Dock blev det lite bättre, för denna gång blev det enkel resa med x2000 till Göteborg, och sedan vidare mot Ängelholm.

Men här tar inte problemen slut inte.. Den "snälla" SJ-mannen i sthlm sa att jag kunde använda den gamla biljetten för resan mellan GBG och Ängelholm, bara det att när jag kom in på stationen i Götet så finns det inte ett tåg-helvete som heter nått med det som jag hade på min biljett. Gick in till SJ-infon igen och kön var sjuuuukt lång. 10 min innan min angivna avgångstid (som SJ-mannen från sthlm för övrigt skrev med penna på biljetten) trängde jag mig före i kön och frågade vart fan jag skulle nånstans. Ja då visade det sig att jag inte kunde använda den gamla biljetten utan fick en ny, men på det tåget var det fullt så jag fick en utan platsbokning. Jippie, 2h stående på ett tåg... Och så blev det också. Lyckade hitta mig en stol sista timmen eller liknande, men var för less för att orka uppskatta det.

Nu är jag iallafall framme efter många om och men som ni ser, och jag har precis kommit in efter att ha gått en runda i stallarna. Hingststallet var awesome ;) Kan nog bli rätt bra, spec om jag får lägenheten för mig själv när jag flyttar hit sen. Nu ska jag snart få lite käk, sen blir det nog faktiskt sängen som gäller för jag är helt död.


Kanke hörs senare om jag inte somnat!
Puss från Skåne

Journey to the end

Har rätt nyligen satt mig på tåget mot Skåne, dock kommer jag bara till Borlänge med detta tåg innan det är dags för nästa byte. Tåget guppar och jag mår illa, haha. Nåja, det ska nog gå fint det här. Ni får ju väldigt gärna underhålla mig på både nätet och på mobilen, lär ju komma att ha rätt gött tråkigt dessa 10h framöver. Kommer fram till Ängelholm vid 6 ikväll...

Ha en fantastisk dag i detta fina väder,
och skänk mig en tanke när ni ligger och glassar
i solen medan jag sitter på ett tåg
någonstans i Sverige.
Puss på er


Proud girl

Sjukt stolt över mig själv just nu, kollade in saldot på sparkontot efter lite överföringar från lönen, och blev väldigt positivt överraskad! Gött att inse att man kanske har en chans här i livet när det gäller att kunna spara pengar... :P

Nu ska jag ta och sova några timmar innan klockan ringer och det är dags att sätta sig på tåget och fara neråt i landet. Lite nervös just nu, men mest trött. Som ett as faktiskt.

Godnatt fellas,
hörs imorn, nätet är med hela resan!

Packning

Jag kan inte packa! Och att jag får dödsångest och blir handlingsförlamad när jag kollar på resväskan gör inte saken mycket bättre. Just nu har jag panik för mina stövlar får inte plats... Mina älsklingar liksom! Jag har verkligen ingen lust att släpa på så mycket när man ska åka tåg... Men jag får verkligen inte ihop det. Jag hatar att packa.. Kan någon komma och packa åt mig?

Lördag

Idag mår man som en prins! Sjukt rolig kväll igår, dock kan den ha varit bland de sjukaste kvällarna jag varit med om någonsin. Men jag har hört att man ska uppleva allt här i livet så det är väl bara att vara glad :P Man kan då lugnt säga att det blev en midsommar for the books i allafall, haha. Kvällen bjöd på beerpong, tipspromenad och annat skoj.
Träffade många härliga människor, tack för en superkväll!

Idag ska jag mest packa och fixa till imorn, tar ju tåget neråt landet imorn! Ska bli väldigt spännande, men börjar faktiskt bli lite nervös nu. Nya människor, nytt ställe och nya rutiner. Nu kan man inte längre förlita sig på det gamla, utan nu är det bara massa nytt! Ska bli väldigt kul att få se lite annat också, som aveln till exempel. Dock jävligt lång tågresa!

Nej, packa var det.. Och en dusch!
Hörs ikväll!

MIDSOMMAR FOR THE BOOKS

NU kör vi gott folk! Tagga allt ni kan, för denna midsommar kan bli något utav det mest speciella och fantastiska ni upplevt! Jag är nyss hemkommen från lite fiske med sköna grabbar, dock agerade jag mest roddare... Men trevligt var det!

Medans dom bygger stång så får damerna göra sig iordning, det är rättvist tycker jag ;) Ska bli gött med lite käk sen, och efter det bär det av till the place to be ikväll, och jag tror faktiskt att jag tycker synd om alla som inte ska dit! Sjukt taggad på kvällen, man vet aldrig vad den kan tänkas erbjuda ;)


Glad midsommar mina vänner!
Drick många drinkar, go bubbly!
PUSSE







Fantastisk film

Har varit nere hos Albin och kikar på Remember Me. Dock fick jag se hela den fantastiska filmen själv då någon var hiskeligt trött. Men tur var väl kanske det, för på slutet kom tårarna. Den var ju såååå fin!

Nu ska jag dock sova, ska köra grabbar på fiske imorn vid 10.
Att få vakna vid 9 känns faktiskt som en rejäl sovmorgon, illa va?

Godnatt sweetheart, ta hand om varandra.
But do me a favour... TAGGA FÖR IMORN TACK!


Sista rabatt-dagen!

Sjukt gött att jag avverkat min sista dag i rabatterna för denna gång. Gick riktigt tungt att jobba idag, inte många knop där inte. Men många skratt dock! Slutade en timme tidigare idag då vi jobbade in den igår, det var riktigt skönt.

Drog hem och skyndade mig ut på terassen för att fånga den sista solen (och dom sista orkanerna) men inge väldans bra resultat där inte... Sen mötte jag upp Johanna och Albin och vi käkade på Selle för att "fira" den korta ledigheten som varar ääääända till på måndag. Nåja, jag är sjukt taggad för att åka ner till Skåne!

Innan jag somnar nu (vilket jag gör any moment..) ska jag ner till grabben och kolla en rulle. Remember Me, hoppas den är bra så jag inte somnar! Har lagt fram lite kläder till söndag också, dock kan jag inte koden på väskan så kommer inte in i den, lyckat!

Ha en fantastisk kväll, så hörs vi senare
TAGGA TILL IMORN GOTT FOLK!
MIDSOMMAR FOR THE BOOKS!


Ännu en hårt arbetande kvinna från dagens arbete

Me in the solstol on the terass!

Lådtime

Nu är det verkligen dags att sova!

Har varit hos underbara syster på kvällen och testat lite klänningar till midsommar, tror dock att det blir min nya som kom med posten förra veckan. Med lite accesoarer från Frida, en krans och vips en nice outfit. ;)

Ser sjukt mkt fram emot midsommar guys!
Vi ska se till att det blir precis vad som nämns,
En midsommar for the books!

Godnatt fellas,
sista jobbdagen imorn!

min sovoutfit


Tröttsam dag, but still happy!

Kan fortfarande inte få tanken ur huvudet, längtar! :)

Har varit en riktigt tung dag på jobbet idag, men det gjorde ju bara att det blev ännu fler skratt eftersom alla var helt trötta och flummiga. Vi tog oss igenom dagen tillslut trots allt, och nu har jag klippt gräset och är sjukt hungrig. Ska dock ta mig en skön dusch och sen vandra bort till syrran för att kolla på lite kläder för midsommar ;)

Dusch is up, loooong and warm.
Toodles!

Sovdags

Nu är det sovdags för Sanna, är jäkligt trött men har tankarna lite här och var så vi får väl se hur det går att sova :P Men godnatt på er iaf, gott folk!

Bubbel!

Känner helt bubblig!! Är så himla pepp på midsommar, och ännu mer pepp är jag på att åka ner till Skåne, och ännu mer pepp är jag på våren som kommer komma nästa år!! :D Wiiieiee!!
Say no more, min lilla hemlis ;)

Sooool!

Gud vilket härligt väder det har varit att jobba i idag! Blev spf20 och sen bikini på så var dagen räddad, och brännan påbättrades aningen ;) Jobbade över idag med, och ska även jobba över imorn. Men... På torsdag slutar jag 3 istället för 4! Lycka!

Idag då, vad händer då? Tja, så lite som möjligt I guess, ska nog ta en promenad och sen se över packningen lite inför Skåne på söndag. Sjukt pepp (ridabstinens, JA)!

Ha en bra dag i solen!
Puss!

Hard working women




Taskig update

Jobbade över idag och tog sedan en löprunda innan jag hjälpte Albin att köpa solkräm så hann inte blogga på eftermiddagen :P Hoppas ni har överseende med det. Mer än så har jag inte gjort idag, så nu är det natta iaf! Lovar att skriva lite bättre imorn ;) Då ska det börja packas inför Skåne, oh my...

Guten Nacht fellas!

Sleep tight

Känner faktiskt att jag ska somna in till en film på tvn just nu. Orkar fasiken inte lägga
upp några bilder från helgen just nu, ögonen är tunga som blyklumpar.
Blir imorn after work istället!

Filmen Komissarie Späck som vi såg på bio idag var för övrig så värdelös så jag gick ut från bion förbanand i stort sett. Där hade jag avvarat 1,5h helt i onödan och smällt i mig massa skit helt i onödan för att sitta och titta på den skitfilmen. Nej usch, sova blir det nu!

Godnatt sweethearts!

Sjukt trött

Idag är Sanna trött. Men kvällen igår var allt hyffsad måste jag säga! Lite segt i Järna kan man väl säga, men förfesten hos Niklas var väldigt trevlig. Sen avslutade vi kvällen med lite bad vid Plasket och sen bastu hemma hos Emil för att sedan runda av med kollektiv hos Per. Diggar det!

Nu ska jag dock göra nått som jag diggar mindre... Jobba. 3 jobb idag typ. Ska städa ur barack, och städa affären och sen jobba på bion ikväll. Sen blir det då natta för mig!

Bilder från kvällen kommer efter jobben.
Ha en bra bakis-söndag, haha
aufwiedersehen

Awesome eftermiddag!

Var som sagt på marknad i Järna. Fick mig en langos!! Sen åkte vi hem och rökte vattenpipa och solade i eftermiddagssolen. Sjukt go eftermiddag! Nu ska jag skynda mig ner igen innan dom tjatar hål i huvudet på mig, haha. Ha en bra kväll så ses vi förhoppningsvis!


Dagens to-do-list

Sitter på jobbet, och det är väl så min to-do-list för dagen börjar.
Så här tänker jag att den kan se ut:

- Jobba
- Löpning till stallet och städa ur skåpet
- Åka på marknaden i Järna
- Hem och föra med grabbarna
  och dricka lots of äppelvin
- Åka till Järna igen på Marknadsdans!


Hur ser eran kväll ut?


Dagens outfit!




min nya kjol jag köpte idag, från H&M. Sen lite halvt myskläder då vi sitter och chillar hemma hos Albin och ska kolla på film. Här kommer bilder från resten av inköpen jag gjorde idag!








Allt från H&M. Nu ska jag sätta mig i soffan med dåligt
samvete för jag har förstört Albins tangentbord :/

Borlänge

Kort dag idag på jobbet, och det var helt okej kände jag med tanke på vädret. Låg nere i en källare på frukosten och placerade mig i fosterställning och tyckte fruktansvärt synd om mig själv, så då var det gött att få sluta vid 12!

Drog vidare med Albin i den coooooola bilen till Borlänge där vi mötte upp Klas. Sen drog jag och Klas och shoppade lite (för mkt) medans Albin var vid sin praktikplats och kikade. Klas fick agera klädhängare åt mig, och satt snällt och väntade utanför när jag provade kläder. Fler sånna killar åt folket! :)

Nu är vi hemma iaf, och jag fick med mig en hel del hem. Ska nog inviga nått ikväll tror jag... Nu ska jag hem till Albin och ta mig nån kall och chilla med grabbarna!

Bilder på kläderna kommer senare ;)




Ny frilla?

Ska jag slopa sneluggen och go mittlinje instead?
Eller? Kommentera tack!




Härlig dag!

Soooooolen har skinit (böjning på skina?!) heeeela dagen typ, och det har varit helt fantastiskt att jobba. Okej nu kanske jag överdrev en smula men inget ont om denna dag faktiskt :) Sen tog jag världens jobbigaste löprunda, tur man har vilodag imorn säger jag bara. Orkade fan inte upp för knappt nån backe innan jag fick mjölksyra i benen, illa!
Sen tog jag och Albin en folkbuse utanför hans fönster och sen åt vi glass och såg på nån konstig film. Skön dag helt enkelt!

Imorn bär det av till Borlänge med Albin där vi ska möta upp Klas, skönt att få umgås med mina grabbar igen! Liiiite shopping ska jag faktiskt unna mig, trots att jag haft spenderarbyxorna på mig under de senaste veckorna... Skäms Sanna...

Här kommer lite bilder från eftermiddagen/kvällen!
Godnatt solstrålar!




Bildbomb på Facebook!

Idag kom bilderna äntligen upp på Facebook
från fester och annat skoj, gå in och kika vettja!

Idag har jag inte somnat i rabatterna på jobbet, har dock en känsla av att det kan inträffa imorn... Måste måste lära mig att sova tidigt! Nåja, har haft en riktigt trevlig dag i övrigt. Tog en runda med BungyPumpsen, var riktigt jobbigt faktiskt. Kommer ha träningsvärk imorn, haha. Sen tog jag och Ida en glass på Håkis, sen cyklade jag och Albin till Plasket där andra spårsvetsare spelade volley. Blev dock inte långvariga då myggen var galna (!), så vi drog hem. Sen kom Ida på besök när hon hörde att det vankades popcorn på Tallbacken ;)

Nu sitter jag här iaf, alldeles för sent, och ska till och somna in. Tänkte bara slänga upp en liten outfitbild från dagen, dock klädde jag mig i kavaj när jag var ute på galej på bynn!
Godnatt peoples!


Ingen bildbomb

Hepp, facebook ville inte idag så får göra ett nytt försök imorn! Har iaf sorterat alla bildena i mapp på datorn så nu är det nära ;) Nu ska jag sova, imorn väntar jobb 07.00 igen! Godnatt hjärtan!

Löpning is up

Har slutat jobbet för ett tag sen, skapligt seg dag! Nu ska jag ta mig en liten löptur sen får jag belöna mig med glass från Håkis tillsammans med Albin. Nått måste man ju belöna sig med när man utför en sån prestation ;)

Bilder kommer upp senare!

Löpoutfit leggings från Nike och tischa från Pappi haha

Cykeltur

Det råkade bli lite väl lång powernap och en cykeltur med göteborgarn på det så hann inte lägga in nå bilder för nu måste jag verkligen sova! Men imorn ska jag verkligen göra det det första jag gör efter jobbet, om det inte blir så att jag ska iväg på Danne-träning vilket fortfarande är oklart. Men imorn, I promise!

Godnatt!

Powernap on the grass

Har haft en helt okej första dag på jobbet idag, tiden gick i alla fall sjuuukt fort!
Lagom väder också, ja den var bra helt enkelt :)

Idag åker mina kära klasskompisar till England, känns helt sjukt att inte få gå till skolan mer och få träffa dom och de andra. Och det är nu det börjar gå upp för mig att jag fan flyttar snart jag med! Bara 1 månad kvar snart!

Nåja, nu ska jag inte grubbla mer på det,
utan nu ska jag ta en filt med mig ut på gräset
och slumra till ett tag för det behövs verkligen!
Haha, måste erkänna att jag faktiskt somnade
i rabatterna idag, medans jag rensade.. Pinsamt!


Bilder kommer i eftermiddag,
för det har jag lovat militären! :D


Bildbomb imorgon

Hann tyvärr inte med att slänga upp bilderna jag lovade, jobben drog ut på tiden nått så fruktansvärt haha. Tog mina första smitare på bion idag! Skönt och roligt, mest roligt.

Nu ska jag iallafall ta och sova så man orkar upp imorn kl 06.00 och dra och rensa rabatter. Ser inte fram emot det så där jätte mycket men.. pengar som pengar!

Sov gott peolpes!
tschüs!

Dålig update - sköna kvällar

Har varit ett par riktigt sköna kvällar så här i slutet av veckan,
därför jag inte hunnit med så mycket uppdatering. Har dock fått några awesome pics som kommer upp ikväll efter att jag jobbat :)

Igår spenderade jag kvällen med grabbarna och Carro, och det var väldigt trevligt tycker jag! Hamnade på Selin's i vanlig ordning, och sen efterfest på två ställen,
bland annat med sköna spårsvetsare!
Ja, det enda jag kan säga är att det är good times här i Vansbro just nu ;D

Idag har jag dessvärre inte gjort många knop.. och det känns som att det är heeeelt okej för mig. Ska dock ner och jobba lite på bion och affärn, sen vankas det ev lite food hos göteborgarn eller avskedsträff med klassen. We'll se!

På återseende med bildbooooomb!


STUDENTEN!

NU HAR JAG FAN TAGIT STUDENTEN! Helt sjukt är det,
kan fortfarande inte riktigt fatta det så här dagen efter.
Hann inte med så mycket bloggande igår som ni kanske förstår.

Gårdagen var totalt awesome och den kickade så sjukt mkt ass så det finns inte! Tack alla inblandade som gjorde dagen fantastisk! Klassen började dagen med champagnefrukost hos våran mentor, för att sedan sluta upp med resterande årskurserna. Vi fikade och sen drog vi till kyrkan. Vi var (som tur var) inte så långvariga i kyrkan, utan vi begav oss istället ner till skolan där det var fotografering och smörgåstårta. Fint som snus!
Sen var det då den beryktade paraden som skulle äga rum och vi stod på ett långt led och peppade innanför dörrarna, redo att få springa ut. Och som det var härligt att få springa ut! Hade nästan lite tårar i ögonen ett tag, heh. Paraden genom byn var högljudd, och hesa kom vi alla studenter tillslut till lokparken för att få ta emot alla blommor och dylikt. På scnenen fick vi sedan våra betyg och sen samlades våran klass och tog lite kort efter allt var klart. Helt sjukt att vi troligen inte kommer ses mer! :(

Efter avslutningen i Lokparken var det mottagning hemma på Tallbacken som gällde. Mina fina släktingar och kära Tess var hos mig, och det var underbart!
Tack så jätte mkt för uppvaktningen!

Kvällen bjöd sedan på en sjujäkla fest med alla sorters människor, och jag hade sjukt kul! Jag styrde efterfest till morgonen, och fick sedan sällskap hem med en skön dam och vi käkade nattmat samtidigt som päronen kom ner och käkade frulle, haha. 
Liite ångest där jaaa... Men riktigt kul hade jag, tack alla!

Vad ska vi säga om denna dag då? Seeeeeg... och förblir seeeeeeg.
Men jag är student, det är huvudsaken! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

(mer bilder kommer imorn)

Jävelskap #2

Har precis varit ute på massa jävelskap med klassen, haha. Vi kan då säga att det är inte lätt att hitta i Järna, och mission failed när lill-grabben i huset kommer hemdragandes halvfull. Men kul har vi då haft iaf, bäst present fick ju helt klart K ;)

NU ska jag sova några ynka timmar tills jag
ska gå upp och få mig lite champagne-frulle!
IMORN (IDAG) TAR JAG STUDENTEN!!!!

Slottet skiner!





Se så rent och fint det blev! Tog mig bara 3h att färdigställa, haha!
Nu ska jag ner och käka hos Hanna och sen blir det jävelskap ;)

Sanering

Godmorgon solstrålar!

Ska precis påbörja min sanering av mitt rum. Fyfan så det ser ut här! Mamma hade visst hotat med att ha min studentmottagning i mitt rum om jag inte städade idag... Ooops. Hade tänkt ge er en före och efter-bild men det ser så förjävligt ut så jag vet inte om jag törs, haha.

en del av svinstian


Sovandes

Precis kommit hem från ett busdåd, och nu bör jag verkligen sova innann jag somnar helt. Har väl typ somnat till en 3 ggr bara när jag skrivit detta. Godnatt!



Maskerad!

Ska snart bege mig ner på maskerad med alla studenter och annat löst folk. Har dock inte bestämt mig vad jag ska klä ut mig till än.. Kanske dags att göra det?

Hoppas vi ses ikväll gott folk!

Spårsvetsarhäng

Har hängt lite hemma hos Albin denna kväll med en skön film. Alldeles lagom för en dag som denna ;P Nu ska jag då definitivt sova, så man kan få nån chans att orka slå upp ögonen imorn för lite kvalitetstid med programmet och våra fina lärare :)


Maskerad is up for tomorrow, who's partymode?
Aufwiedersehen!

Bilder från studentveckan

Ja mina kära vänner, som sagt så har studentveckan dragit igång. Igår bjöds det på cruising här i Vansbro med härliga människor, bland annat min älskade Tess! Kvällen var härligt chill men slutade ändå på ett jävligt trött men roligt sätt.. Say noo more ;)

Idag har jag mest gått runt lie halvt zombieliknande, men det har varit gött det med. Frågan är vad som händer ikväll gott folk?




Söt trasslesudd!

Anna och Sandra på kick-offen

Felicia och Anna

Sara snyggo ;)

Happy student

Anna bjuder Erika på navelshot

Jag renoverade frillan

Rickhard också

Me going busig on the toa

Timothy och jag åt rostade mackor doppade i bea kl 6 på morgonen

WorkaristaH

Nu sitter jag på jobbet och käkar lite frulle. En dag som
denna är det okej att köpa med sig en godispåse till frukosten! :D

Igår var en trevlig kväll, började med avslutningshoppning - glass på Håkis - powernap - grillat - fotboll på Vanåvallen - drinkar på Selin's! Den diggar vi! Mycket trevligt folk också, men också mkt mindre trevligt folk haha.

Nu ska jag dock jobba till 1, sen har Skinnar anropat om gräs-sovning nere på Grönan.
Man får la ställa upp liksom ;) Sen ikväll blir det partaj, all in!!


Later!
Toodles!

Finbesök!

Sitter här med världens snyggaste och brunaste Tess ;) Vi gjorde Vansbro osäkert igår när studentveckan drog igång. Helt sjukt att mössan åkte på!!

Nu ska vi ner på byn för lite glass på Håkanssons, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Har blivit lite dåligt med outfitbilder ett tag men lite svårt att ta helkroppsbilder på sig själv ju :) Men snart snart!

Idag bär jag iaf prickiga strumpbyxor, svart kjol och ett blommigt tanktop så kan ni ju föreställa er hur jag ser ut. Plus mössa såklart!! ;D





Stelfrusen

Har varit ute mest hela dagen förutom ett par tre timmar då jag och Johanna var på bio. Sex and the City 2, skön film tycker jag allt! Kvällen bjöd på många skratt och många långa diskussioner om djupa saker. Och jag kan lova, jag såg en sida som jag inte trodde existerade hos en person, det var kul!

Nu lär jag dock sova om jag ska orka upp på mösspåtagning imorn ;)
Imorn åker den på, studentmössan!
Kick off imorn, nu tar jag studenten snart!




Ledig!!

Idag är man då ledig, precis som alla andra dagar fram till
torsdag nästa vecka! Helt sjukt att jag är klar med gymnasiet, haha!

Igår var jag på vårshow och umgicks mest med Johanna. Gud vad skönt att umgås med henne igen! Vi gamla tokar börjar få en reunion igen ;) Vi hängde mest på byn på kvällen och skrattade åt våran patetiska polis i Vansbro. Skön kväll :)


Nu ska jag ner och käka lite frukost och sen ut och lägga mig i solstolen och förhoppningsvis få lite färg på mig! Sååååååå underbart att vara ledig, men vad ska jag göra idag? hahaha


Min outfit idag blir bikini ;)
Tjipp!

Matte in my ass

Fyfan vad jag hatar matte. Gjorde mitt sista prov idag och det gick rent åt helvete, fattade verkligen inte vad jag höll på med. Högstadienivå på mig ju.. Så nu har man en jävla plump i protokollet. Fan också.. Men aja, nu kan jag iaf börja leva mitt hippie-liv och SOM jag ska driva runt!!! Och sova!!!!


Död åt matte, det borde avskaffas

Frusen

Har setat ute nån timme på kvällskvisten här och nu är jag totalt genomfrusen.
Får verkligen inte upp värmen under täcket :(

Ska försöka sova nu iaf,
ska avverka mitt sista prov ever imorn!
Wish me good f**king luck!


PÖZZZZZZZ

RSS 2.0