Shame on me

Förlåt! Har inte uppdaterat på några dagar, men det har kommit lite förhinder så som matlagning osv. Ni får ha lite överseende ;)

 

Idag är det fredag och det är ju skönt för dom flesta att få helg, men inte för mig! Jobbar imorgon, så det blir inte helg förrän imorn kväll. Då väntar även kräftskiva hos Mia och sen utgång! Inte alls taggad för utgång egentligen då jag är trött som en åsna pgs dålig sömn i veckan. Men men, man ställer väl upp för laget ;)

 

I onsdags satt vi som på nålar. Rose och Bocelli gjorde sin första start i EM och det gick... Super!! 68,02% och det blev ett personbästa! Med det resultatet kom hon med till specialen som går imorgon, och det var riktigt hårresande spännande ända till näst sista ryttaren igår ifall hon skulle bli med eller inte, men det gick vägen till slut! Sååå roligt!!

 

En liten liten uppdatering, imorgon rider Rose vid 12.45-12.50 tiden (minns inte riktigt) så då får ni bänka er framför FEItv eller framför onlineresultaten! Jobbar dessvärre hela dagen i morgon så kommer antagligen inte hinna blogga då men på söndag kommer ett EM-inlägg med lite analyser om ekipagen.

 

Godnatt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0